Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi

Featured Replies

• Yanıt 118
  • Görüntüleme 25k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bagaj havuzu deyince nedense ilk aklıma gelen bu oluyor:

• Erkan Baldemir
    Erkan Baldemir

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531     ben bu markanın normal havuzl

• hüseyin ipek
    hüseyin ipek

Köyden kentten turşu pekmez getirenler için ideal o zaman

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531  

ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ...  bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531

ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ... bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun ;)

Aldım gitti o zaman :)

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ford GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford GarajıFocus IIIMk3- ModifiyeMk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

YPS marka al Serdar.

Benim evde sedan için var hiç kullanılmadı duruyor.

Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum

Yanıtlama zamanı:

Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum

Hayırlısı; bir kez sereceksin bagaja ve hep orda kalıcak, hep kullanıcaksın yani :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlısı; bir kez sereceksin bagaja ve hep orda kalıcak, hep kullanıcaksın yani :)

Hadi bakalım inşallah koku yapmaz :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Senin aldığını bilmiyorum; YPS hiç yapmadı.

Hayırlısı olsun abi bakalım bir gelsin yıkarım dışarıda bırakırım bir gün koku olsada gider zaten :)

Yanıtlama zamanı:

alınca kauçuğundan belli olur. ben sedan a servisten aldım..parlak kauçuk ve sıfır koku..

hb iadelere sıkıntı çıkarmaz.. ben ilk ordan aldım hem yanlış yollamışlardı, hem kokuyordu, hemde kargolarken katlamışar, kauçuk büküldüğü yerden beyazlamıştı. iade etiim..

kırılmamış olmasına dikkat edin, serin, 3 gün koku geçmezse haftası dolmadan iade edin bence..

Yanıtlama zamanı:

Serdar bide şuna dikkat et. Kayçuk olsun. Bazıları köpüklü plastik gibi bişey oluyo. Az zorlasan yırtılır

Yanıtlama zamanı:

benim arabadakini hatırlıyor musun serdarım 

hepsiburada dan aldım yanılmıyorsam automix miydi markası

ne koku yaptı ne eskidi maaşallah 3 yıldır kullanıyorum biraz da geç kalmışım ya neyse :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.