Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi

Recommended Posts

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531  

ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ...  bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun ;)

• Like 3

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531

ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ... bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun ;)

Aldım gitti o zaman :)

• Like 1

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ford GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford GarajıFocus IIIMk3- ModifiyeMk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

• Like 1

YPS marka al Serdar.

Benim evde sedan için var hiç kullanılmadı duruyor.

Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum

Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum

Hayırlısı; bir kez sereceksin bagaja ve hep orda kalıcak, hep kullanıcaksın yani :)

alınca kauçuğundan belli olur. ben sedan a servisten aldım..parlak kauçuk ve sıfır koku..

hb iadelere sıkıntı çıkarmaz.. ben ilk ordan aldım hem yanlış yollamışlardı, hem kokuyordu, hemde kargolarken katlamışar, kauçuk büküldüğü yerden beyazlamıştı. iade etiim..

kırılmamış olmasına dikkat edin, serin, 3 gün koku geçmezse haftası dolmadan iade edin bence..

• Yakup Ç. A. changed the title to Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi