Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    3.106
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    4

Volkan Ö. en son Ocak 19 2017 tarihinde kazandı

Volkan Ö. daha önce lider oldu!

Volkan Ö. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Toyota Auris
  • Meslek:
    Makina Müh
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.283 profil görüntüleme

Volkan Ö.'s Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

5,2k

Toplam Beğeni

  1. 1.6 Ti. Vtc kuru şanzıman sorunuyla aynımı silkele mi yapıyor. Teşekkür ederim. Otomatik vites benim için önemli denemeden almamak gerekli.
  2. ikiside olur ama benim bütçemin dışında ikiside ?
  3. --0 dakika sonra eklendi-- Böyle bişey
  4. Teknik ve arıza durumun nu bilmiyorum. 2018 sanırım kullanımda araçlar. Ben 180 boyunda 118 kiloyum. Arac bana dar geliyor. Özelikle direksiyon ayar tepedeyken bile aşagıda kalıyor. Yolu çok hissediyor ve virajlarda huzursuz hissettiriyor. Sıralamamda başta konfor olduğu için sevemiyorum.
  5. Şirkete peugot kullanıyorum beni çok yoruyor.
  6. Ben Yakup kardeşin incelemeyi hatim ettim. Son kararım üzer hemde ağlatır. Ben emekli olunca alacağım bu arabayı zaten Muğlada yazlık köy şehir arası salllana sallana gezmek için. Rotayı Focus'a çevirdim geri. Toyota'ya dönmeyi düşünmüyorum. Heled izel eşeği hiç çekemem. Ama benim beğeni seviyem 1-konfor 2- bastınmı gidecek şeklinde iki kritere oturmuş durumda focus dizelle birde maliyet olarak daha uygun olacak olursa dadından yenmez. Bir ara Suzukinin Vitara'sına sardım ama onunda 1.4s turbosunu almak lazım. Gerisi eşek geldi bana. Onuda satmak dert sanırım ona onu vereceğime diye giden konu ? En son tahlide geldiğim nokta 95 k fiyata kadar focus titanyum yada 90 k fiyata kadar focus style km max 700000 tamamı yetkili sevis bakımlı. Siyah hariç tüm renkler olur. Bir iki boya değişeni dert etmiyorum. Fiyat olarak benim seviyeme inmelerini beklemem gerekecek. (Evet ölücüyüm satarkend eğil alırken kazanmayı öğreneli çok oldu:)
  7. 1.6 auris yakıtı beni üzmüyordu. Ondan çok mu yakar azmı yakar. Kavrama durumu yeni nesil yaglı kavrama mI? 100k civarı focus dizel yerine bu araç daha mantıklı geldi.
  8. Mondeo daha mantıklı gelmeye başladı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-istinye-2016-ford-mondeo-titanium-1.5-ecoboost-otm-1kdv-708216233/detay 1.5 ekobost beni üzer mi. Üzerimde evde kalmış kız baskısı var. Arabada araba aldın mı diye.
  9. Sanırım 1,0 meyletmey başladım. Güncel kulanıcı durumları nasıl
  10. Muğla'dan bir araç buldum pazarlığa girmeden. Arkadaş ötv indirimi bekliyoruz olursa satarım dedi. ? Sanırım araç belli oldu benim Titanyuma karar verdim Ötv indirimi bekliyeceğiz artık. Bu arada 1,0 ları incelemeye devam dizelsin sesi hala çok geliyor bana
  11. Bu çok iyiymiş Niğde'ye nasıl gidilir gelinir problemi olmasa direk pazarlığa girerim. ? Benzinli focus bunun kavrama yeni nesil değil mi? --5 dakika sonra eklendi-- Wag bedeva gelse binmem diyecek kadar sevimsiz geliyor. Ama fiyat düştü diyince bir gözlerim açıldı. Neden olmasın diye ?
  12. Expertiz ayrı bişey ama doğru arabayı ilandan kokluyorsun yeğen ? --2 dakika sonra eklendi-- ÖTV kaldırılması için nereye başvuruyoruz. Neresi özel canım. ? Style 2015 üzeri km 60000 kadar çıkaralım o halde boya takıntımız yok. max bütceyide şurdan 10k artıralım. Focus görünce heycan yapmaya başladım. ?
  13. Bir dakika kaç yılından sonra TDCI ler yağlı kavrama geldi. O önemli birde eski trenci oalrak ? Trendx yerine Style' mı gitmek gerek. Arada ki fark nedir? Sanırım bütçeyi 90k zorlayacağız @Yakup Çağatay araba almaya senle gitmek gerek
  14. Seni bu yüzden takdir ediyorum. Bilgin şirin gibisin. ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.