Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377420 17 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: o değilde hala radyo dinleyen varmış şaşırdım ben onu sadece süs amaçlı alırım Zevkler tartışılmaz ama arabada radyo dinlemek gibisi yoktur. Özellikle uzun yolda güzel de bir frekans bulursanız eğlenceli bir yolculuk olur, aklınıza gelmeyen eski bir slow parça çaldı mı bazı şeyleri de hatırlattı mı çok daha güzel olur radyo dinlemesi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377954 Kırmızı renk olarak bende arıyorum nereden temin edebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377959 Kırmızı renk olarak bende arıyorum nereden temin edebilirim. Aliexpres aldım. Yaninda kilima düğmelerini getirmiştim. Mevcut an güzel duruyor. HB ile sedaninki farklı alırken ona dikkat edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377960 Pek anlamıyorum aliexpresten o yüzden kredi kartıda kullanmadığım için hiç yeltenmedin başka şekilde bulma şansım yokmudur?HB Sedan farkı olduğunuda bilmiyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377962 Pek anlamıyorum aliexpresten o yüzden kredi kartıda kullanmadığım için hiç yeltenmedin başka şekilde bulma şansım yokmudur?HB Sedan farkı olduğunuda bilmiyordum. Sanal kartla alıyorum. Zaten ara yuz turkce oluyor. GG'de satan vardır bakmaniz lâzım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377963 HB Sedan farkını nasıl anlarız yazıyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20188 yıl comment_465069 Aynı antenden alıp uygulamak istiyorum ama konudaki ürünün ilanı artık geçerli değil imiş. En azından sizler yaptırdınız uyguladınız sorunsuz kullanıyorsunuz öğrendim inşallah bende uygulayıp foto atarım. Ancak benim araç füme umarım renk bulunur. Olmazsada boyatıcaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499891 Antenin montajını yaptık.Durduğu yerde çekimde sıkıntı yok ama seyahat halinde ne olur,muamma..Gezip göreceğiz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499896 32 dakika önce, suat coşkun yazdı: Antenin montajını yaptık.Durduğu yerde çekimde sıkıntı yok ama seyahat halinde ne olur,muamma..Gezip göreceğiz.. tavan çıtalarına ne olmuş abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499897 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: tavan çıtalarına ne olmuş abi? Aldığım günden beri var.Oksitlenme yapmış,boyası atmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499901 Bir saat önce, suat coşkun yazdı: Antenin montajını Güzel görünüyor eline sağlık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499905 Bir saat önce, suat coşkun yazdı: Aldığım günden beri var.Oksitlenme yapmış,boyası atmış. anten çok şık olmuş, güle güle kullan abi ama bende olsa çıtaları bi temizleme yolu arardım vardır bi bilen ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499908 5 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bi temizleme yolu arardım vardır bi bilen Arabanın ufak tefek kaporta işleri var.Onlarla beraber yaptıracağım inşallah.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499910 33 dakika önce, suat coşkun yazdı: Arabanın ufak tefek kaporta işleri var.Onlarla beraber yaptıracağım inşallah.. Eğer iz bırakmadan sökmek mümkünse bi denemek lazım diye düşünüyorum zira oem olmadığı için yakıştıramıyorum pek. Sen beğeniyorsan ayrı tabiki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499913 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eğer iz bırakmadan sökmek mümkünse Hocam çıtalardan mı bahsediyorsun?Çıtalar çıkıyor.Vida yerleri var.Benim elim pek yatkın değil bu işlere kendim yapamam yani uğraşamam,kaportaya sokunca baktıracağım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın