Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selman Gündağ

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selman Gündağ Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    14 Focus Tdci Tit+tekn
  • Meslek:
    mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

876 profil görüntüleme

Selman Gündağ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar benim makyajlı focusta da aynı problem oldu ilk olarak bende balata demiştim servise gittim balatalara ve DİSK'e baktılar ve sorun yok dediler aracım 9000 km falandı. Sonrasında bu ses normal birinci ve ikinci viteste de olmaya başladı. Frene bastığımda geliyor gibiydi. Ancak sonrasında yani 15 bin km civarında frene basmadan da yarım debriyajda geldi. Tabi ara ara yapıyordu 2 hafta bir gibi velhasıl aracım 40 bin km ses iyice artınca servis sesi kaydetti ve merkezlerine göndererek onay aldı ve garantiden baskı balatayı değiştirdiler. Şuan herhangi bir sorun yok. Aslında ilk başta fren balatasından geldiğinden emindim ama sonuç bu şekilde
  2. Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Kaan bey , bakıma daha var aslında araç 8000 km olmak üzere. Adem bey inde aracında aynı sorun olması sadece bende mi var bu sorun korkusunun gitmesine neden oldu. Mehmet bey geri vitese geçmede hiç öyle bir sorun olmadı. Arabayı sakin kullandığım için genelde temkinliyimdir. Bir kaç defa daha aynı sesi yaparsa galiba servise bir uğrayacağım. Tekrara teşekkürler.
  3. hayır canım sadece başına gelen var mı? diye merak ettim
  4. Merhabalar, Arkadaşlar yılbaşında aldığım makyajlı kasa focusumdan cidden çok memnunum. Ancak yaklaşık iki ay önce geri viteste ilerlerken kırt diye bir ses geldi ve bir daha 3 hafta boyunca olmadı. Arkasından yine geri viteste ilerlerken frene bastığımda yine aynı ses geldi. Oldukça yavaş hareket etsem bile hafif frene bastığımda aynı ses geliyor. Tahminim ve çevremdeki arkadaşların tahmini balatalardan geldiği. bu aralar 2-3 güne bir aynı sesi duyuyorum ve beni çok rahatsız ediyor.Hiç başına böyle bir olay gelen var mı? Sizce servise başvurmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Ah bu bayiler, bende de aynı durum gerçekleşti. Makyajsız kasayı önerdiler hatta ayırmışlardı. Allah tan buraya üye olup arkadaşlara sordum. Özellikle Yakup Bey'in uyarısı ile makyajlı kasaya döndüm. Bayiye kalsaydı makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında sadece ön panjurun değişimi vardı diğer her taraf aynı hiç kafanızı takmayın demişlerdi. Buradan aldığım bilgiler sonucunda başka bir bayide makyajlı kasa ile test sürüşüne çıktım ve o donanım seviyesi ile satın aldım ve çok memnunum. Ama sonuçta en güzel araç herkesin kendi aracıdır mantığıyla bakarsanız ( ki bence böyle bakmak gerekir.) en iyi araba sizin arabanız takmayın kafayı sonuçta güvenlik noktasında bildiğim kadarıyla hiçbir eksik yok en düşük paketten en üst pakete kadar. Aracınız tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
  6. Teşekkür ederim. Ses noktasında herhangi bir sıkıntım yok sadece sizin buradaki videonuz da sony yazısını görünce acaba mı dedim.
  7. Merhabalar , Yakup kardeşim benim makyajlı focus elime ulaştı ancak sony ibaresi yok. Sizce servisle görüşmeli miyim yoksa bazılarında yazılmıyor mu? Bu arada aracım titanium + sounroof + tekno paket + zenon ışık paketi var.
  8. Bu arada sıfır araba için boya koruma ve ön kabut filmi önerir misiniz? Bekbars diye bir markayı önerdiler en iyisi bu yaptır dediler 2 yıl boya korumaya garanti veriyor 770 tl fiyat ayrıca kabut filmine de 600 tl fiyat verdiler önerilerinizi duymak isterim. Teşekkürler.
  9. showroom da çektiğim ilk fotolar. Araç 3 ocakta teslim edilecek inş.
  10. Üstad hiç BMW FOCUS la karşılaştırılır mı? Her zaman her yerde FOCUS. Fazla mı abarttım. Aracı aldım ya ondan olsa gerek:) değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Bugün tekrar test sürüşüne çıktım cidden eğlenceli bir araç.
  11. Herkese teşekkürler. Bu gün itibari ile kararımı makyajlı teşhir ürünü navigasyon hariç bütün paketlerin olduğu( zenon far paketi+sounroof+tekno paket) şeker kırmızı sedan focusumu alarak verdim. Ödemesini yaptım ocak ayının ilk haftası teslim alıyorum. Aracı kilitlediler satılmıştır yazdılar ve haftaya showroomdan kaldıracaklar. 4 arkadaşımla aracı komple inceledik teşhir sürecince hiç birşey olmamış gördüğümüz kadarıyla:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.