Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Şükrü Ersin

Üye
  • Toplam İleti

    151
  • Katılım

  • Son ziyaret

Şükrü Ersin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Tokat
  • Arabam:
    Yok
  • Meslek:
    İşletmeci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

866 profil görüntüleme

Şükrü Ersin's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

69

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var ,buraya kadar . Bu gün arabamı satmış bulunmaktayım.Siz siz olun alacağınız araba hakkında çok araştırma yapın.Bu araba sitesi gibi siteleri iyi takip edin.Steyl donanım alsaydım arabamı kesinlikle satmazdım .Buradan o zamanda Titanyum isterdiniz demeyin istemezdim Titanyuma vereceğim paraya dizel trent x alırdım.Trend x alacak arkadaşlara da arabayı tavsiye ederim çok güzel bir araba bana nasip olmadı.Arabamı 55 000 tl ye sattım ekonomik olaraktan zararım olmadı.Focus her zaman için güzel arabaydı. Şu anda araba almayı düşünmüyorum inşallah yaz aylarında. Allaha emenet olun .
  2. Çok hesaplı almıssınız bende arabamı satıyorum 2014 model 3000 km 54000 .54500 veriyorlar ozaman ben hemen satayım.
  3. Kardeş 55 000 tl ye sıfır ne aldın bizi bilgilendirsene.Yeni alacaklarda gidip kazıklanmasınlar .Maşallah sen herşeyin ucuzunu buluyorsun.
  4. Kardeş hangi focus alırsan al ona bir şey diyemem ama 53000 tl ye makyajlı focus biraz bana ucuz geldi.Km si kaçta mutlaka o arabada birşey vardır.sıfır fiyatı ortada .2 binlira fazla ver başın ağrımasın .
  5. Markası İŞBİR bel fıtığı rahatsızlığımız vardı ,Şimdi eskisine göre gayet rahatız biraz sert yatak aldık fiyatıda 1000 tl idi ama yatak çift kişilik vede ebatıda çok büyük.
  6. Yaylı yatakta rahat edeceğini düşünüyorum kardeşim .Ben altı ay önce aldım gayet rahat vede dayanıklı viskolardan da daha ucuz.
  7. Kardeş göz var nizam var araba o jantlar arabaya hiç olmuşmu araba küçücük kalıyor.
  8. Kardeş aynı arabadan benimde vardı.Evet jant kapakları iğrenç bende GOLF ün jant kapaklarını taktım ortasınada fortun armasını yapıştırmıştım herkes çelik jant sanıyordu.sizede tavsiye ederim.30 tl ye almıştım.
  9. Biraz açıklarmısınız ben de ondan şüphelendim havalandırmadan geliyor gibi ama ben ömrümde hiç klimayı çalıştırmadım bana dokunuyor bu gün bende düğmelerini kontrol etim kapalıydı acaba başka bir yerimi açık.ben arayı kullanırken devamlı alt ortadaki düğmeyi açık tutuyorum orasını kapatmammı lazım.
  10. Benim aracımdan gelen ses plastik tıkırtısı sesi değil .Araba hareket etmediği zaman bile geliyor kontak anahtarını marşa basmada iki kademe çevirdiğim zaman geliyor sanki elektirikli direksiyona aküden enerji geliyor ikinci defa kontağı çevirdiğimde cıt diye çok az ses geliyor.Bir türlü anlayamadım.Bir saat sonra tekrar marşa baştığım zaman aynı ses gene geliyor.
  11. Yeni mca 3 arabamdan bir haftadır sesler gelmeye başladı.Arabayı çalıştırmak için kontak anahtarını iki kere çevirdiğim zaman daha çalışmadan bile direksiyonun etrafından tıkır tıkır sesler geliyor.tekrar kontağı açıp kapayınca ses kesiliyor .Bazen sesi hareket halinde de yapıyor Sesin kaynağını tam bulamadım direksiyonla onun yanındaki havalandırma ızgarasından geliyor gibi.Bu konuda bir fikiri olan varmı acaba.İşlerimin yoğun olmasından dolayı arabayı ancak ramazan ayında servise götürebilirim.
  12. Tekrar hayırlı olsun kardeş .Ben eski arabamdan çok mennun kalmıştım.Tüpten epey kar edeceğinizi düşünüyorum.
  13. Kardeş hayırlı olsun araban hiç araştırmana gerek yok. 1.500 tl ye BRC bedeva yarın git hemen taktır .Arabanada uyumludur ben 2 sene önce peşin 1.550 tl ye taktırmıştım.Yakıt hesabıda yapıp boşuna başını ağrıtma ülkemizde benzin.mazot.lpg hepsinin fiyatı ortada.Tüp taktırmaya karar verdiysen beklemene gerek yok 5 .6 ay avantajın olur.
  14. Hayırlı olsun kardeş cam çıtaları, rüzgarlık ve kapı kolları çok yakışmış.
  15. Mustafa kardeş maden arabanda kara jant var bizi niye yoruyorsun. Arabana güzel bir çelik jant al onlara yazlık lastiklerini tak eski kara jantlarınlada jant kapağı takarak kışlık kullanırsın heralde sorun hallolmuştur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.