Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Berat Gür

Üye
  • Toplam İleti

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

Berat Gür Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Malatya
  • Arabam:
    '14 Focus 3 Mk Trend x
  • Meslek:
    kuru temizleme
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.596 profil görüntüleme

Berat Gür's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Toplam Beğeni

  1. abi bende f kasko kullanıyorum kasko poliçesinde belirtiyor eğerki yetkili servis dışında yaptırırsanız %30 u kullanıcıdan tahsil edilir diye.Garip bi durum ama öyle
  2. Adresim: Bala mah. Atatürk Sitesi C2/23 HACIBEKTAŞ/NEVŞEHİR

    1. Berat Gür

      Berat Gür

      Cep numaranıda yazarmısın abi 

    2. çağlar çetinkaya
  3. Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için Allah razı olsun hayırlı pazarlar.
  4. cem bey çok teşekkür ederim görüşünüz için pekala altındaki ezik için sizce yaptırsammı yoksa ilerde satarken vs bi sıkıntı olurmu yada farklı bir problem yaratırmı? serkan bey çok teşekkür ederim servise götürdüm test yapıp birşey olmadıgını söylediler sonra lastiği söküp hiçbirşey yok devam edin dediler bende geldim
  5. Selamunaleyküm.sevgili abilerim ve kardeşlerim.Bir konuda yardıma ihtiyacım var.Geçenlerde araba ile stabilize bir yolda ilerlerken önüme çıkan taşı geçerim ümidi ile devam ettim ancak sürterek geçebildim.Servise götürüp baktırdığımda sağ arka yolcu hizasında alt kısımda avuç içi kadar bir göçük olmuş ve karter muhafazası bir miktar yırtılmışdı.Servisteki arkadaş işin uzun oldugunu ve yaptırmamam konusunda ikna edip gönderdi.Sizce bu göçüğün ve karter muhafazasındaki yırtığın bana ilerleyen zamanlarda sıkıntısı olurmu yaptırayımmı?Yaptırmayayımmı Diğer bir sorum ise araba ile yine ilerlerken 120-130 km ortalama hızlarda ard arda iki çukura düştüm ve sonrasında ortalama 40 km hızı geçince sol tekerden sanki firene basılıyorken çıkan sesten çıkıyor ses sabit tekerlekte ve jantta görünen yamukluk hasar vs yok.Sizce sıkıntı ne olabilir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  6. Ben fordun kataloğundaki ürünü taktırdım gayet memnunum profilimde konuda fotoğrafları var inceleyebilirsiniz emin olun muadillerine göre çok kaliteli.
  7. Selamunaleyküm.Arkadaşlar bir sorum olucaktır.Geçenlerde tavan lambasını kullandım ve açık unuttum acaba 2 gündür açıkmı kaldı yoksa belirli bir süre sonra kendisi kapatıyormu bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.hoşçakalın.
  8. Pekala mehmet bey sizce polen filtresinin bu kadar ucuz olmasının açıklaması ne olabilir?
  9. Ürünün kutusunu gördüm ben değiştirirlerken yusuf bey castrol yağ idi.
  10. Haklısınız yakup bey ben şu açıdan fiyat nasıl diye sordum baska servis imkanım var eğerki pahalı yapıyorlarsa yada yan sanayi bi ürün kullanıyorlarsa başka servise giderim mahiyetinde söyledim.Mesela bende kullanılan polen filtresi gibi.
  11. Yusuf bey takıldıgım konu benim polen filtresi konusu cok ucuz takılmıs herhalde sizinkide hiç değişmemiş galiba.Birde benim yağ filtresi sizinkiyle aynımı yoksa farklımı fiyat farkları varda.Garip olmus bu bakım biraz
  12. Hava Filtresini ücretsiz taktıkları için onu görmezden gelebiliyorum suan abi. Polen filtresi cokmu ucuz yoksa pahalımı acaba ?
  13. Selamunaleyküm.Arkadaşlar dün itibari ile 2014 aracımın yıllık bakımına girdim.Aracım benzinli 320 tl ye anlasmıstım sonra sistem otomatik olarak tekrar indirim yaptı dediler ve 280 tl tuttugunu söylediler.Meğersem sonradan anlasıldıki hava filtresini sistemden yalnıslıkla çıkarmıslar ama hava filtreside değişmiş.Hava filtresinin ücretini ödemek istedim ancak fatura kesildiği için almadılar.Faturanın aşağıya fotoğrafını paylaşıyorum sizden ricam yapılan işlemlerin arasında eksiklik yada fazlalık varmıdır birde fiyatı nasıl ögrenmek istiyorum.Bu sıvı gres nedir nereye kullanılır onuda cok merak ediyorum çünkü yapılırken görmedim.Şimdiden çok teşekkür ederim.
  14. Herkesin konusunda o kadar yardım içerikli yorum varken benim problemimle kimsenin ilgilenmemesi üzücü.Anlaşılan bir daha konu açmamam gerekli.Herkese teşekkürler.
  15. evet serviste takıldı doğan bey ancak sıkıntı ışıkların sönmemesi güncellemi ile düzelirmi acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.