Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362170 Selamunaleyküm.sevgili abilerim ve kardeşlerim.Bir konuda yardıma ihtiyacım var.Geçenlerde araba ile stabilize bir yolda ilerlerken önüme çıkan taşı geçerim ümidi ile devam ettim ancak sürterek geçebildim.Servise götürüp baktırdığımda sağ arka yolcu hizasında alt kısımda avuç içi kadar bir göçük olmuş ve karter muhafazası bir miktar yırtılmışdı.Servisteki arkadaş işin uzun oldugunu ve yaptırmamam konusunda ikna edip gönderdi.Sizce bu göçüğün ve karter muhafazasındaki yırtığın bana ilerleyen zamanlarda sıkıntısı olurmu yaptırayımmı?Yaptırmayayımmı Diğer bir sorum ise araba ile yine ilerlerken 120-130 km ortalama hızlarda ard arda iki çukura düştüm ve sonrasında ortalama 40 km hızı geçince sol tekerden sanki firene basılıyorken çıkan sesten çıkıyor ses sabit tekerlekte ve jantta görünen yamukluk hasar vs yok.Sizce sıkıntı ne olabilir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl comment_362230 ve aleyküm selam. aracın altında sacı deliği yok ise yani içeriye su ve hava almayacaksa uğraşmayın, karter koruması eğer fazla yıprandı ise değişin gitsin. ses konusu ise bir lastikçiye gidip baktırtın,görmeden bişey söylemek zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl comment_362251 14 saat önce, Berat Gür said: karter muhafazası Gerçek anlamda bir karter muhafazası değil Ford'un kullandığı, sıkıştırılmış keçe gibi bir şey, darbeden korumak için değil araç altındaki türbülansları ve onların olumsuz etkilerini engellemek için. Bu nedenle kolayca yırtılabilir, kopabilir, düşebilir, yerinden oynuyorsa veya işlevsiz hale gelmişse sıfırı veya çıkması ile değişir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201610 yıl Yazar comment_362311 7 saat önce, Cem Boneval said: Gerçek anlamda bir karter muhafazası değil Ford'un kullandığı, sıkıştırılmış keçe gibi bir şey, darbeden korumak için değil araç altındaki türbülansları ve onların olumsuz etkilerini engellemek için. Bu nedenle kolayca yırtılabilir, kopabilir, düşebilir, yerinden oynuyorsa veya işlevsiz hale gelmişse sıfırı veya çıkması ile değişir. cem bey çok teşekkür ederim görüşünüz için pekala altındaki ezik için sizce yaptırsammı yoksa ilerde satarken vs bi sıkıntı olurmu yada farklı bir problem yaratırmı? 9 saat önce, Serkan erden said: ve aleyküm selam. aracın altında sacı deliği yok ise yani içeriye su ve hava almayacaksa uğraşmayın, karter koruması eğer fazla yıprandı ise değişin gitsin. ses konusu ise bir lastikçiye gidip baktırtın,görmeden bişey söylemek zor. serkan bey çok teşekkür ederim servise götürdüm test yapıp birşey olmadıgını söylediler sonra lastiği söküp hiçbirşey yok devam edin dediler bende geldim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362363 11 saat önce, Berat Gür said: ilerde satarken vs bi sıkıntı olurmu Vallahi aracın altındaki vuruk için arabayı almamaya ya da fiyat kırmaya niyetlenene zaten satmayın, böyle kişilere prim verdiğimiz sürece piyasa sahtekarlar hakim oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362367 Iki ay önce aldığım focus 2,5 un sol marşpiyelinde (doğru mu yazdım bilmiyorum ) iki adet ezik var.saticiyla defalarca konuşmama rağmen bunlardan bahsetmedi telefonda.Kayseri'den kalkıp Istanbul'a gittiğimde gördüm ezikleri.Orada sadece ayıbını yüzüne vurmak için bunlardan neden bahsetmedin? dedim. Ve hiç fiyat kırmaya çalışmadan aldım arabayı geldim. Iyi ki de focus almışım diyorum çünkü aracı cidden çok sevdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl Yazar comment_362375 Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için Allah razı olsun hayırlı pazarlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın