Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298267 Merhabalar, yazlık ve kışlık lastikler için ayrı ayrı jant almanın bir avantajı olur mu ya da boş verip 8 lastik 4 jant kullanmaya devam mı edelim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl Yazar comment_298269 Depolama konusunda sıkıntı yok şükürr. Lastikleri janta tak çıkar tak çıkar bi sorun olur mu ya da ztn 6 ayda bir lastik değiştiriyoruz önemsiz mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298270 Değişim daha makul ücretli olur. Sökme takmada jantın zarar görme ihtimali ortadan kalkar. Yalnız evde saklayacaksanız taşımak zor oluyor. Ps. Jantsız lastik dik, jantlı yan olarak saklanır, üst üste olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl Yazar comment_298271 "Jantsız lastik dik, jantlı yan olarak saklanır, üst üste olur." Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim Neden bu şekilde saklanır, nedenini biliyor musunuz? Nisan 10, 201511 yıl Mustafa Karaca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298274 Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim Neden bu şekilde saklanır, nedenini biliyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298275 Evet lastikleri janta tak çıkart sorun olur .Çoğu lastikci jantı değiştirken dikkat etmez levyeyle makinaya takarken jantı çizerler.Vede altı ayda bir rot balans yaptırmak zorundasınız Abimin hondasının jantları daha bir kere kış lastiği taktıp çıkardığı halde hep çizdiler ve bujon somunlarınıda hep aşındırdılar.bunu üç beş kere daha yapsa jantın ne duruma geleceğini siz hesap edin.Devamlı dağiştirilecekse yaz kış garanti güzel bir çözüm bulmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl Yazar comment_298277 Evet lastikleri janta tak çıkart sorun olur .Çoğu lastikci jantı değiştirken dikkat etmez levyeyle makinaya takarken jantı çizerler.Vede altı ayda bir rot balans yaptırmak zorundasınız Abimin hondasının jantları daha bir kere kış lastiği taktıp çıkardığı halde hep çizdiler ve bujon somunlarınıda hep aşındırdılar.bunu üç beş kere daha yapsa jantın ne duruma geleceğini siz hesap edin.Devamlı dağiştirilecekse yaz kış garanti güzel bir çözüm bulmak lazım. 6 ayda bir balans tamam da rot ayarı da gerekir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298279 6 ayda bir balans tamam da rot ayarı da gerekir mi? Rotu çıkaralım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298287 Tamamdır vereyim benim titanium jantları (bknz.fırsatçı adam) o birazda bu işi yapan ustaların "ustalığına" bağlı... bende iki kere tak çıkar yaptım maşallah kılcal çizik bile olmadı... ama varsa imkan, iki set her zaman iyidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl Yazar comment_298289 Sac jant var arabamda, çizilse de kapak var, gerçi kapak olsun olmasın çelik jant kadar gösterişli değil Jant konusunda sac jant çelik janta före daha güvenli gibi geliyor bence, bu yüzden isterseniz sizdeki titanium jantlarla benim saç jantları kafa kafaya değişelim olmaz mı vereyim benim titanium jantları (bknz.fırsatçı adam) o birazda bu işi yapan ustaların "ustalığına" bağlı... bende iki kere tak çıkar yaptım maşallah kılcal çizik bile olmadı... ama varsa imkan, iki set her zaman iyidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298290 Aslında gayet mantıklı olur. Kışı kışlık lastik + saç jant ile geçireceksin ... üre - tuz vs. güzelüm alaşım jantını bozmayacak, Nisan gelince yazlıklara + alü.alaşım'a geri döneceksin. Gayet mantıklı (bence) ...tek soru şu Lastik basınç sensörü bu tur sırasında sıfırlanmak isteyecek mi? Yani saçları taktınız, sensörleri tanıttınız ... işlem O.K ... sonra yazlıkları takınca ECU acaba kıllık yapar mı? ...ben cevabı bilmiyorum, bilen varsa ve söylerse sevinirim. Ya da unutmazsam kendi elektrikçime sorarım (bunu onun da bildiğini sanmam ya...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298291 Aslında gayet mantıklı olur. Kışı kışlık lastik + saç jant ile geçireceksin ... üre - tuz vs. güzelüm alaşım jantını bozmayacak, Nisan gelince yazlıklara + alü.alaşım'a geri döneceksin. Gayet mantıklı (bence) ...tek soru şu Lastik basınç sensörü bu tur sırasında sıfırlanmak isteyecek mi? Yani saçları taktınız, sensörleri tanıttınız ... işlem O.K ... sonra yazlıkları takınca ECU acaba kıllık yapar mı? ...ben cevabı bilmiyorum, bilen varsa ve söylerse sevinirim. Ya da unutmazsam kendi elektrikçime sorarım (bunu onun da bildiğini sanmam ya...) 2012 onlara koymadınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201511 yıl comment_298292 Sac jant var arabamda, çizilse de kapak var, gerçi kapak olsun olmasın çelik jant kadar gösterişli değil Jant konusunda sac jant çelik janta före daha güvenli gibi geliyor bence, bu yüzden isterseniz sizdeki titanium jantlarla benim saç jantları kafa kafaya değişelim olmaz mı aman hocam dur, ava giderken avlanmayalım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın