Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2014 2015 2016 2017 2018 Ford Focus Detaylı Donanım Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

fiyatlar normal olmuş o kadar uçuk değil iyi bir satış olur.

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 151,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İlk burada Detaylar ilerde verilecek

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sanırım burası en doğru bölüm; Otomatik Park Sistemi, 1.5 dizel PS ve 1.5 eb otomatik modellerinde sunulacak. Avrupa ile yazıştım, kesin bilgi yayalım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eyyyyyy Otosan,   Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani  -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da göreli

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

yani söylemeden duramıycam. şu arabanın içini biraz genişletselerdi valla süper olurmş o zaman.elimdeki 2013 titanıum dizeli satar gerekirse makyajlı style modelini alırdım.şimdiden alanlara hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:

Bixenon dışında donanım ücretleri makul. Eğlenceli bir  araç almak isteyen -tabi kese faktörünü göz ardı ediyorum:)-  titanium donanım üzerine tekno paket, sunroof ve tercihen bixenon almalı. 

Yanıtlama zamanı:

benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkı gerçekten çok.Bu kadar abartmamaları lazım

Yanıtlama zamanı:

style donanımda orta konsol şu anki style paketler ile aynı mı acaba?Eğer el freninin yeri değişmemişse makyajlıdaki kol dayama bize umut ışığı olabilir :)

Yanıtlama zamanı:

1.5 ecobost ile 1.5 dizel görünmüyor ne fiyatlarda ne de donanım tablosunda daha sonra mı gelecek türkiyeye acaba

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.5 ecobost ile 1.5 dizel görünmüyor ne fiyatlarda ne de donanım tablosunda daha sonra mı gelecek türkiyeye acaba

Diğer başlıklarımızda belirtmiştik takip etmemişsiniz heralde.

1.5 dizel otomatik ve 1.5 eb otomatik olarak 2015 2.çeyrekte satışa başlayacak AVRUPA ile paralel olarak

Yanıtlama zamanı:

Bİr şeyi merak ediyorum

Yeni style paketlerde kol dayama var.Acaba o araçların orta konsolu ve elfreni bizim style versiyonlarla aynı mı?Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum

Yanıtlama zamanı:

bugun izmir otokoçta kırmızı bir focus gördüm. çok iyidi. focus 2 den sonra bu çok güzel oldu. 

Yanıtlama zamanı:

Spor paket gelmedi mi acaba?Fiyat listesinde göremedim

Yanıtlama zamanı:

* Powershift 1.6 ile sunulmamaktadır.
  Buradan herhalde sadece 1.6 Powershift'e gelmeyeceğini anlamamalıyız değil mi? Hiçbir powershift'te olmayacak bu özellikler.. Her zamanki gibi manasızca kısıtlıyorlar.. Teknik olarak bir engel var desek ABD versiyonlarında var.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buradan herhalde sadece 1.6 Powershift'e gelmeyeceğini anlamamalıyız değil mi? Hiçbir powershift'te olmayacak bu özellikler.. Her zamanki gibi manasızca kısıtlıyorlar.. Teknik olarak bir engel var desek ABD versiyonlarında var.

Diğerleri üretilmediği için böyle birşey diyemem. Şuan sadece 1.6 ps için geçerli yani.

Yanıtlama zamanı:

bugun izmir otokoçta kırmızı bir focus gördüm. çok iyidi. focus 2 den sonra bu çok güzel oldu.

bende inceledim o araci 90 bin tl dedi satis muduru.
Yanıtlama zamanı:

Acaba 1.5 Dizel otomatik ile aşağıdaki özellikler gelirmi?

Otomatik Paralel Park Sistemi

Otomatik Dikey Park Sistemi

Paralel park çıkış yardımı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.