Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506235 Herkese merhaba. Aracım focus III 2011 lpgli. Araç ışığa yaklaştığımda ya da İstanbul trafiğinde kuyruktayken fren-debriyajla dururken ya da frenle yavaşladığımda stop ediyor. Çok sık diyebilirim. Devir saati oynuyor aşağı yukarı. Araçta düşük voltaj uyarısı veriyor. Elektiriksel bir problem olabilir mi? Buji , buji kablosu bobinler değişti sorun gitmedi. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl comment_506241 akünün durumu nasıl şarj dinamosu nasıl ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20197 yıl Yazar comment_506246 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: akünün durumu nasıl şarj dinamosu nasıl ? İkisini de kontrol ettirdim normal çıktı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20197 yıl comment_508048 26.06.2019 - 13:38 tarihinde, Uçar Ismail yazdı: Herkese merhaba. Aracım focus III 2011 lpgli. Araç ışığa yaklaştığımda ya da İstanbul trafiğinde kuyruktayken fren-debriyajla dururken ya da frenle yavaşladığımda stop ediyor. Çok sık diyebilirim. Devir saati oynuyor aşağı yukarı. Araçta düşük voltaj uyarısı veriyor. Elektiriksel bir problem olabilir mi? Buji , buji kablosu bobinler değişti sorun gitmedi. Teşekkürler. 2011 yili da sirif km aldigim ayni model aracım 3 yiliydi sanırım benzer sekilde ariza vermeye başladı bursa m.kemal pasa muslubaslar servisine götürdüm usta test sürüşü yaptı sonra aracimi bilgisayara bağladı. Dedi bir sıkıntı gözükmüyor ama arabada normal değil bir ustamız var suanda kursa gitti fabrikaya biz sizi arayinca gelin dedi aradılar gittim usta ihtiyar biriydi ama 30 dakikara sıkıntıyı aracimi tekrar bilgisayara baglayarak çözdü nedenini sorduğumda bu araçlara guncelleme yapılmıştı sizin araciniza yapılmamış dedi. Sonra da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim sorunumda aynıydı tam isiga yaklasiyorum araci boşa atiyorum frene basarken stop ediyordu.insallah sorununuz çözülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20197 yıl comment_508074 Benim eski arabam C4 de sorun vardı. LPG hortumlarında çatlak çıkmıştı. Baktırabilirsiniz. Temmuz 21, 20197 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20197 yıl comment_508075 Ayni sorun bendede olmuştu bir zamanlar motor kelebeğini temizlettirdim sorun düzelmişti ayrica gaz filtresinden de bazen yapabiliyor onuda kontrol ettirin o zaman filtreyide degistirmistim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın