Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2014 2015 2016 2017 2018 Ford Focus Detaylı Donanım Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gündüz farı var ama led değil  :kıhkıh:

Varsa sorun yok. Donanım listesini satır satır inceledim, BXP paketi harici gündüz farı göremedim de :)

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 151,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İlk burada Detaylar ilerde verilecek

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sanırım burası en doğru bölüm; Otomatik Park Sistemi, 1.5 dizel PS ve 1.5 eb otomatik modellerinde sunulacak. Avrupa ile yazıştım, kesin bilgi yayalım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eyyyyyy Otosan,   Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani  -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da göreli

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gündüz farı var ama led değil  :kıhkıh:

Walla 2015 focus titanyum makyajli kasa aracım var ama gündüz farı namına bişey yok araçta, sizin aracınızda gerçekten var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Walla 2015 focus titanyum makyajli kasa aracım var ama gündüz farı namına bişey yok araçta, sizin aracınızda gerçekten var mı?

Yoktur o zaman. Bu arada walla diye bir kelime yok Türkçe'de lütfen dikkat edin.

Yanıtlama zamanı:

2012 dizel c4 den sonra 2015 titanium focus'a geçiş cidden süper oldu. Otomobil ne demek onu gördüm c4 den sonra. Bu arada xenon far donanım paketi düşündüğünüz kadar pahalı değil. çünkü golf highline'daki gibi sıradan xenon far değil bu. 2011 12 mercedes c180'lerdeki adaptif xenonların da gelişmiş versiyonu.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkdaslar,

kaçırmış olabilir sayfalar arasında.

makyajlı focus a bi xenon taktırmak istiyorum fakat serviste yapılmıyormus. istediğim renkte tecno paketliside yoktu.

sonrada bi xenon taktıran var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:

bir parekendeci ve montajcı ile görüştüm, bir aparatı var kitlerle beraber takılan onunla birlikte xenonları baglarız dedi ama güvenemedim. (2015 modeller için konustu makyajlılarda sorun çıkıyormuş o cihaz olmadan) monza marka xenon satıyor. 

Mercek olmadan xenon taktırmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Yanıtlama zamanı:

keşki orjinali yapsa servislerde orda yaptırsam. mecburen başka yerlere yöneliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:  :angry:

en iyisi merceği alıp farlara takmak , 2 de kit alıp işi bitirmek :guitar:

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2016'da gelecek araçlarda donanım değişikliği var mıdır acep @Kaan abi?

TDCI'lerin motorlarının komple değişmesi, araçların E6'ya yükselmesi, artık 95PS'lik TrendX olmaması ve hatta TrendX'lere de kol dayama konması, torq değerlerinin artışı, beygir gücünün artışı dışında mı?

...bir - iki minor değişiklik tabi ki olur.

Ama 2016'da (binek konusunda) C-Max TDCI PS haricinde SUV'e çalışacağız. Mart gibi Ecosport geliyor (1.5TDCI düz ve benzinli AT ile) hemen ondan sonra da Edge (2,0TDCI PS) ayrıca Ranger yenileniyor, onun üzerindeki 3,2 motora hastayım, kükrüyor namussuz. Yılın son diliminde de Kuga yenileniyor, hem facelift yiyiyor hem de dizel + ps opsiyonu sunuluyor. 

Yanıtlama zamanı:

TDCI'lerin motorlarının komple değişmesi, araçların E6'ya yükselmesi, artık 95PS'lik TrendX olmaması ve hatta TrendX'lere de kol dayama konması, torq değerlerinin artışı, beygir gücünün artışı dışında mı?

...bir - iki minor değişiklik tabi ki olur.

Ama 2016'da (binek konusunda) C-Max TDCI PS haricinde SUV'e çalışacağız. Mart gibi Ecosport geliyor (1.5TDCI düz ve benzinli AT ile) hemen ondan sonra da Edge (2,0TDCI PS) ayrıca Ranger yenileniyor, onun üzerindeki 3,2 motora hastayım, kükrüyor namussuz. Yılın son diliminde de Kuga yenileniyor, hem facelift yiyiyor hem de dizel + ps opsiyonu sunuluyor. 

Hmmm...

Edge gelecek mi Türkiye'ye?

Peki Focuslarda başka donanım değişikliği gözüküyor mu ufukta? Bir de 1.5 EB ne zaman geliyor? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz.

1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.