Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Faruk Çelik

Üye
  • Toplam İleti

    100
  • Katılım

  • Son ziyaret

Faruk Çelik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    kocaeli
  • Arabam:
    15 focus 1.6 tdci titnym
  • Meslek:
    makina opr.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.115 profil görüntüleme

Faruk Çelik's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

42

Toplam Beğeni

  1. Aynı durum benim aracımda da mevcut, servisten yeni balata değişmeme rağmen malesef kaybolmadı. Tahminimce balatanın disk üzerinde ufak bir hareket alanı mevcut (tabi kesinlikle olamamalı) sorun bu olsa gerek. Ne kadar umursamıyor olsamda, inşallah balata yerinden fırlayıp gitmez...
  2. Garantisi biten aracımın 4.yıl bakımını yaptırmak istiyorum kocaelinde önerebileceğiniz özel servis varmı acaba (focus 1.6tdci manuel)
  3. Bende 29000km’de değiştirdim, manuel araç ama önlerden ses gelmeye başlamıştı.
  4. Şu canım arabaya 200.000tl para öde, farlarda sarı yanan ampul ile dolaş, tuhaf ötesi...
  5. Daha önce başka bir form sitesinde konu olmuştu bilgi amaçlı yazmak istedim. Aracıyla naylon bir poşetin üzerinden geçen aracın egzoz sistemine yada aracın alt kısmında sıcak bir bölgeye yapışan plastik erimesi sonucu aracın kabin içersine dolan yanık kokusu yüzünden muzdarip olan bir arkadaş vardı. Temizlemesi ve kokunun gitmesi için de baya çaba harcamıştı. Şöylede birşey var ben de aracı garaj içersinde çalıştırıp kaloriferi çalıştırdığımda yanık ve is kokusu geliyor. Dizel ve serviste düzenli bakımları yapılıyor aracımın.
  6. Sonuna kadar katılıyorum. Döviz yükseliyor diye her ay 5000tl zam yapan ford otosan ve muadili firmalar döviz düşme eğilimindeyken neden kıllarını bile kımıldatmıyorlar. Yazıktır günahtır insanların emeğine.
  7. 0-80 km/h: 6.0 - 6.9 0-100 km/h: 9.3 - 10.1 0-120 km/h: 12.8 - 14.0 0-130 km/h: 15.0 - 16.1 0-140 km/h: 18.1 - 18.8 0-160 km/h: 24.8 - 26.3 0-400 m: 16.6 - 17.2 hızlanma 0-100 km/h biraz fazla değilmi 2 araç için tuhaf...
  8. Bende merakla bekleyenlerdenim, hazır ötv den dolayı ufak bir indirim varken lansman fiyatı birde çalışan indirimi ekledim mi tadından yenmez diye bir düşüncem var ama umarım hayal olmaz. Beklemeye devam...
  9. Hadi hayırlısı yayınlanmaya başladı yavru ceylan... http://www.ford.com.tr/otomobiller/Yeni-Focus/Modeller
  10. 257000tl demeseydin iyiydi... ?
  11. Bende yeni focusu merakla bekleyenlerdenim, döviz yatay seyrederken üzerine birde ötv indirimi piyasaya sürmek için daha iyi bir dönem olamazdı aslında... 1 ay daha beklicez gibi. MONDEO için Geçenlerde şöyle bir haber okumuştum umarım doğru değildir. Mondeo en yakışıklı aracı ford markasının... Ford, yeniden yapılanma kapsamında Avrupa operasyonunda önemli değişikliklere imza atıyor. ABD'li şirketin bu kapsamda kârlılığı daha yüksek olan SUV modellerine odaklanacağı, Mondeo, Galaxy ve S-Max modellerinin üretimine ise son vereceği belirtiliyor. Bayilik sayısının azaltılacağı da gelen haberler arasında.
  12. 2019’a kaldı focus tahminimce zaten fiyatlarda uçtu gitti. 2 gündür fiyatlarda ÖTV ayarlamasını da yapamadılar. Bir araba sevdamız vardı onunda içine ettiler.
  13. Türkiye tanıtımı veya lansman tarihi hakkında herhangi bir bilgi varmı acaba?
  14. Gözler alışmaya basladı. Yeni kasa da çok satacak belli oldu. Yanlız ön plakalık baya törpülüyor görüntüyü.
  15. Bilgi ekranı alt kısmındaki krom çerçeveyi de aracın ön kısmında bulunan hava girişi ön paneline benzetmişler. Bu da bir ayrintı olsa gerek.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.