Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl Yazar comment_307680 Eyyyyyy Otosan, Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da görelim bir zahmet. Hazır dizel otomatik Focus ve otomatik yeni EU6 Mondeo geliyorken. Nasıl fikir ? *Eyyyyyy: Yeni popüler istek çağrı sistemi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308233 Araba çalışırken içerden bağaj kapağı nasıl açılıyor bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl Yazar comment_308235 Araba çalışırken içerden bağaj kapağı nasıl açılıyor bilemedim Sürücü kapınızı açmanız kafidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308239 Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da görelim bir zahmet. Hazır dizel otomatik Focus ve otomatik yeni EU6 Mondeo geliyorken. Nasıl fikir ? LiM var ama aynı şey değil tabi ... O.K'dir, not alındı ... paylaşılacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308242 Eyyyyyy Otosan, Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da görelim bir zahmet. Hazır dizel otomatik Focus ve otomatik yeni EU6 Mondeo geliyorken. Nasıl fikir ? *Eyyyyyy: Yeni popüler istek çağrı sistemi. Yeminle sesli güldüm Yakup... Ayrıca alıntı yaptım ki ünlem yine görünsün diye... Bir de otomatik Eu6 Mondeo mu dedin? Oyun gerçekten pis değişti! Acaba HB de getirirler mi? O zaman biriktirdiğim üstüne kredi çekip, kuzuyu da hızlı satıp, alırım sanki!... HB ve tarih için net bilgi var mı? (Konuları takip ediyorum ama hatırlayamadım, sevabına cevaplasan?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl Yazar comment_308243 Yeminle sesli güldüm Yakup... Ayrıca alıntı yaptım ki ünlem yine görünsün diye... Bir de otomatik Eu6 Mondeo mu dedin? Oyun gerçekten pis değişti! Acaba HB de getirirler mi? O zaman biriktirdiğim üstüne kredi çekip, kuzuyu da hızlı satıp, alırım sanki!... HB ve tarih için net bilgi var mı? (Konuları takip ediyorum ama hatırlayamadım, sevabına cevaplasan?) Buyrunuz, 1.5 otomatik için zaten her karoser var, style için sorduysanız onu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308245 Buyrunuz, 1.5 otomatik için zaten her karoser var, style için sorduysanız onu bilmiyorum. Çok teşekkürler. Eu6 ve HB diye 1.5 Tdci kast etmiştim; 2016'yı bekleyeceğiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308246 ACC farklı bir şey gerçekten, biraz da acayip. Şerit takip ile birlikte acayip bir ikili oluyor. Bir de powershift koydun mu tamamdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308247 ya millet şerit takip, adaptif cc falan kullanıyor. ben daha kendi cc mi birkere kullanmadım. arıza ışığı benim için yanıyor sanki bir insan bu kadar mı "manuel" olur ya... otomatik araç bile bana fazla Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308381 Bu far, Türkiyede herhangi bir donanımda var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308406 Bu far, Türkiyede herhangi bir donanımda var mı? Bi-Xenon paketsiz Titanium donanım bu farlar ile geliyor bildiğim kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl Yazar comment_308434 Bunlar bizde yok. Avrupa'da opsiyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308458 İlginç bir tercih. Gündüz farı konusunda bu kadar yoğun beklenti olduğu bir ortamda bu farın standart olması gerekirdi. Hiç değilse titanyumdan itibaren. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl Yazar comment_308460 İlginç bir tercih. Gündüz farı konusunda bu kadar yoğun beklenti olduğu bir ortamda bu farın standart olması gerekirdi. Hiç değilse titanyumdan itibaren. Gündüz farı var ama led değil Edit: Gündüz farı sadece led olarak var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın