Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2014 2015 2016 2017 2018 Ford Focus Detaylı Donanım Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik.

adminimin belirttiği gibi EB manuel olarak ithal edilmeyecek. 

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 152k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İlk burada Detaylar ilerde verilecek

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sanırım burası en doğru bölüm; Otomatik Park Sistemi, 1.5 dizel PS ve 1.5 eb otomatik modellerinde sunulacak. Avrupa ile yazıştım, kesin bilgi yayalım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eyyyyyy Otosan,   Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani  -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da göreli

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz.

Aaa bu haber beni ilgilendiriyor :) Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aaa bu haber beni ilgilendiriyor :) Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım :) 

Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut :)

http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/

Yanıtlama zamanı:

Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut :)

http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/

Açıkçası elimden geldiğince başlıkları okuyorum ama eb görünce hep es geçiyordum o noktaları nasılsa Ford getirmiyor otomatik diye. Bundan sonra daha dikkatli olucam söz :)

Yanıtlama zamanı:

@Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun...

Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. 

Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam :D

image.thumb.jpeg.37e5af0b69eb19db892fe3f

Yanıtlama zamanı:

Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. 

Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam :D

Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... :sofeer:

notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde :) 

EDIT:  bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim--

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz.

:aman: Kızma yav. Unuttum valla neyi okudum nerde okudum :D 

EB'nin de manueli olaydı iyiydi.

Yanıtlama zamanı:

EDIT:  bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim--

:) inş

Yanıtlama zamanı:

Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mondeo'nun eu5 versiyonu o şekilde. eu6 değil. Başlıklarımızı iyi okumuyorsanız hatırlatalım. 

Focus zorlanırsa 10-11 olur ancak İstanbul'da 9-10 ile gezer. Daha açık illerde ortalamayı yakalar. 

Yanıtlama zamanı:

Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası.

şuanda powershift focusla mondeo a/t'nin yakıt farkı sadece şanzıman farkından kaynaklanmıyor... ağırlık, motor vs etkenleri var. 

otomatik araçta öncelik sorunsuz şanzımana sahip olmaktır, tüketim sonra gelir benim için... ama herkesin kriteri kendisine tabi ki :)

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2016 dan itibaren trend x lere on kol dayama standart donanım olarak ekli gelecek bilginize

• 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.