Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325445 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. adminimin belirttiği gibi EB manuel olarak ithal edilmeyecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325446 Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz. 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. Aaa bu haber beni ilgilendiriyor Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl Yazar comment_325447 Aaa bu haber beni ilgilendiriyor Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325450 Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Açıkçası elimden geldiğince başlıkları okuyorum ama eb görünce hep es geçiyordum o noktaları nasılsa Ford getirmiyor otomatik diye. Bundan sonra daha dikkatli olucam söz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325463 @Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl Yazar comment_325464 @Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun... Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325468 Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- Ekim 20, 201510 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325470 Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz. 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. Kızma yav. Unuttum valla neyi okudum nerde okudum EB'nin de manueli olaydı iyiydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325477 Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- inş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325478 Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl Yazar comment_325479 Mondeo'nun eu5 versiyonu o şekilde. eu6 değil. Başlıklarımızı iyi okumuyorsanız hatırlatalım. Focus zorlanırsa 10-11 olur ancak İstanbul'da 9-10 ile gezer. Daha açık illerde ortalamayı yakalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325480 Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası. şuanda powershift focusla mondeo a/t'nin yakıt farkı sadece şanzıman farkından kaynaklanmıyor... ağırlık, motor vs etkenleri var. otomatik araçta öncelik sorunsuz şanzımana sahip olmaktır, tüketim sonra gelir benim için... ama herkesin kriteri kendisine tabi ki Ekim 20, 201510 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201510 yıl Yazar comment_330901 2016 model Trend X Focus'ta kol dayama olacak. Sonuç olarak kol dayama standart olmuş oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201510 yıl comment_333422 2016 dan itibaren trend x lere on kol dayama standart donanım olarak ekli gelecek bilginize Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350143 Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölgesi artık standart. (2016 model ile) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın