Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2014 2015 2016 2017 2018 Ford Focus Detaylı Donanım Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki o zaman makyajlı kasadaki stopları 2012 araca uygulayabilirmiyiz ki? kasa yapısı uyuyormu? uymazsa nelerle oynamak gerekir?

Bakmak lazım, arkada büyük ihtimal yapısal değişiklik yok sedanda, yetkili servisler size net bilgi verir.

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 152k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İlk burada Detaylar ilerde verilecek

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sanırım burası en doğru bölüm; Otomatik Park Sistemi, 1.5 dizel PS ve 1.5 eb otomatik modellerinde sunulacak. Avrupa ile yazıştım, kesin bilgi yayalım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eyyyyyy Otosan,   Transitte opsiyon sunduğunuz Adaptif Hız Kontrol sistemi varya hani  -Tamam, Türk malıdır iyi hoş güzel istediğiniz gibi daha rahat oynayabilirsiniz- onu Focus ve Mondeo'da göreli

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler yakup. bu hafta sonu 45000 bakımı için servise girecem.umarım doyurucu bir cevap alırım.her türlü opsiyonu öğrenip sizlerle paylaşırım.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu titanium pakette 8 adet kolon var diye yazıyor ama ben 8 adet kolon bulamıyorum araçta bi yardım edermisinizAcaba Kafayı yiyeceğim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bu titanium pakette 8 adet kolon var diye yazıyor ama ben 8 adet kolon bulamıyorum araçta bi yardım edermisinizAcaba Kafayı yiyeceğim

Kafayı yemeyin lütfen, bize lazım onlar.

Kolon derken? 

8'' dokunmatik ekran olmasın? 

Yanıtlama zamanı:

4 hoparlör + 4 tweeter şeklindedir. Ön kelebek camının orada ve arka kapı triminin üst kısmında tweeterları görmelisiniz..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

4 hoparlör + 4 tweeter şeklindedir. Ön kelebek camının orada ve arka kapı triminin üst kısmında tweeterları görmelisiniz..

Focus'da öyle olmuyor şimdi, Sony alırsan 9 oluyor almazsan 6. Sony makyajda satılmıyor otomatik 6.

Donanım listelerinde 8'e dair tek şey ekran :)

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı focus un yeni donanım listesinde ön cam resitansı ile ısıtmalı koltuklar hakkında bilgisi olan var mıdır?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Makyajlı focus un yeni donanım listesinde ön cam resitansı ile ısıtmalı koltuklar hakkında bilgisi olan var mıdır?

Sorunuzu anlamadım, yeni donanım listesi mi çıkmış? Nerede

Donanımlar ilk mesajda mevcut ayrıca ford.com.tr'de de mevcut; bu donanımlar sunulmuyor. Nasıl bilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz? 

Yanıtlama zamanı:

Makyajsız focus ta ön cam resitansını tekno pakete ısıtmalı koltuğu x pakete koyarak bilmediğimiz yeni bir satış stratejisi geliştirmişlerdi;))

Makyajlıda bu durum düzeltilir en azından bu özellikleri bir pakette sunarlar diye ümit etmiştik oysa.

İki özelliği de donanımlardan kaldırarak önceki durumun yanlışlığını teyit etmiş oldular. Ama bu özellikleri talep eden alıcılarda da hayal kırıklığı meydana gelmiş oldu.

Yine de bir çok alıcıyı ilgilendirmeyen bu durumun düzeltileceğini umut edelim.    

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilk paragrafta bahsettiğiniz konu tekno ile maalesef gelişmişti ondan öncesi daha dengeliydi evet.

Siz taleplerinizi iletirseniz belirli sayıya ulaşınca bir paket daha eklenebilir. Eski mesajlarda bahsetmiştik ilk etapta talebi karşılamak zor olabiliyor ithalatçı tarafından.

Yanıtlama zamanı:

Ford sitesinde yazılan özellikler ile aracımdaki özellikler gerçekten eksik kalıyor mesela

Konsol Üstü Kapaklı Eşya Saklama Gözü
 Vites Önü Kapaklı Eşya Saklama Gözü

Ön Tavan Lambası Marine Light Aydınlatması

Sonar İç Koruma ile Birlikte Alarm Sistemi   Bu sistem varsa bile nasıl çalışıyor ???

Bu arada twetterları kolon olarak saymaları ilginçmiş o şekilde sayınca 9 kolon oluyor araçta öğrenmiş oldum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1/29/2015 - 10:40 tarihinde, Özgür sezer yazdı:

Ford sitesinde yazılan özellikler ile aracımdaki özellikler gerçekten eksik kalıyor mesela

Konsol Üstü Kapaklı Eşya Saklama Gözü

Vites Önü Kapaklı Eşya Saklama Gözü

Ön Tavan Lambası Marine Light Aydınlatması

Sonar İç Koruma ile Birlikte Alarm Sistemi   Bu sistem varsa bile nasıl çalışıyor ???

Bu arada twetterları kolon olarak saymaları ilginçmiş o şekilde sayınca 9 kolon oluyor araçta öğrenmiş oldum

Öncelikle araç makyajlı mı ? İkincisi hangi ford sitesi?  Bu konunun ilk mesajında katalog ve güncel veriler var başka yerlere bakmayın boşu boşuna.  Alarm yok özetle.

Yanıtlama zamanı:

Araç makyajlı değil, yanlışlık yapmışım ford sitesi değil nette görmüştüm titanium donanım listesi diye

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam bundan sonra böyle hataya düşmezsiniz artık, onlar eski focus donanımları. İzninizle o verileri siliyorum bundan sonra doğru adresleri takip etmenizi tavsiye ediyorum.

Siz buraya bakın, kafidir.

• 3 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.