Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman Dilek

Üye
  • Toplam İleti

    165
  • Katılım

  • Son ziyaret

Osman Dilek Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    Mitsubishi Lancer 1.6 2011
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.101 profil görüntüleme

Osman Dilek's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

52

Toplam Beğeni

  1. önü japonlara arkası klasık ford. içi bu kez daha iyi sonunda yola geldler. ben ÇOK beğendim.
  2. Arkadaşlar 2017 focus' baba bey andorid geri dörüş , navigasyonlu cihaz istedi. serviste 2500 heralde. ben biraz uzak kaldım ford a sizin önerileriniz nelerdir hangi marka ?
  3. 3. sanayide 0 focusun landranzo yüzünden piston kırdığını gördüm.. opel ve chevrolete uyumu daha iyidir.. landranzo dışında piston kıran opelde gördüm... --0 dakika sonra eklendi-- süperr haber
  4. landirenzo opele daha uyumlu focus a ağır gelir diye taktırmadım prins veya brc
  5. arkadaşlar merhaba, uzun süredir aranızda değildim. 2001 2005 2010 focustan sonra 2017 focus aldı babam. ben mitsubishi lancer aldım. ben benzinde kullanıyorum yakmıyor ama babamın araba powershift 125 bg olandan... landranzo taktırmadım... şuan focus a en uyumlu hangisidir? prins mi yoksa brc mi? 40 -50.000 yada daha fazla km yaşayan oldu mu bu markalarda ? izmirde düzgün takan yer var mı? tşkler
  6. 2012 ve üzeri focus styl paket sanırım dediğiniz
  7. Merhabalar, 2016 yılı ekimden beri Muşta görevliyim. araba almaya niyetlendim. fikirlerinize ihtiyacım var. belkide çıkmazın içindeyim.. doğuda dizel araçlar sıkıntı oluyor donma oluyor dendi. bende benzinli bakıyorum.. miktarı. 50-55 arası olabilir. bende üniversiteden beri hayalim olan Mit.LANCER beyaz bakmaya karar verdim 1.8 cvt olan 45 e vs temiz bulunabilir. veya 1.6 motor... bakınca 1.4 opel astra 140 bg göre daha ekonomik ancak hiç sürmedim. 1 ay içinde 1.8 lancer sürüş yapabilceğim. asta 140 bg (lpg lanranzo olanı sürdüm 24 kuruş yakıyor dedi performansı gayet iyidi..) lancer 1.8 cvt hiç sürmedim ancak görüntüsü çok iyi 2. el piyasası sıkıntı.. focus 180 bg (zaten focuscuyuz yazları izmirde olduğumdan kaçan araba istiyorum. ancak doğudaykende az yaksın gezeyim 4 yıl daha muştayım gib... birazda yüksek araba lazım malum kar..yani bi kararsızlık ve çıkmaz var.. focus 36 kuruş yakıyor 182 eco.. bazende sirocco bakıyorum 160 bg sanırsam bunların temizi yok kazalı hep.. bu 4 araç hakkında bana mantıksal bir çıkarım yapacak olan dost var mı?
  8. 56 BİN bakımına gitmişti. daha 3 hafta oldu.. yaptılar mı bilmiyorum babam verdi ustaya bu arada sol ön hastik patlamıştı bunu yaptırmıştım. elemanın sıkma muhabbetinde hata yapması etkiler mi acaba ki bundan sonraki zamanlar oldu.
  9. Osman Dilek

    Direksiyon Titremesi

    Merhabalar iyi geceler 2 Haftadır falan direksiyon titriyor. 100'ü geçtikten sonra 120'de falan fena titriyor ama bu bazen oluyor. geçen bir ustaya götürdük ön takıma baktırdı. Jantların tornaya girmesi gerektiğini söylemiş. kafama takılan eğer sorun janttaysa her zaman neden titremiyor ???
  10. http://www.vatanbilgisayar.com/qt-4015-sakal-sekillendirici.html Ben bunu aldım yeni 82 tl teknosadan. ama carreforda 79 tlymiş.. Ben çok memnunum cunku 1-1,5-2-2,5- şeklinde ayarı var. size sorum olacak bu makineyi yağlayacakmıyım ne kadar sıklıkla ve hangi marka yağla :/
  11. içim yandı abi öyle deme gözümüz gibi bakıyoruz tabi ilk yaşanınca triplere giriyo insan.
  12. sadece su dökültü. ön taraftaki koltuk altındakideliklerden dokundum nemlilik var üst taraf kuruyor fakat altı hala yaş. oraya kurutmak imkansız gibi.çünkü siyah keçe kalkmıyor. alttaki izalasyon nemli kaldı. büyük ihtimal dediğiniz gibi kurtlanacak kokacak. 1-2 kişiyle konustum. koku yapıomuş vazıları çürür bile dedi. aklımda olan ise komple izalasyonu değişmek?
  13. merhaba arkadaşlar.. bugun bagajda damacana düştü 2 koltuk altı ve arka koltukların diblerii ıslandı.. su çekme makinasıyla baya çektim ve kuruttum. keçe ve alt izayasyon islanmış. bundan sonra benı ne sorunlar beklıyor? ne önerirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.