Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Süleyman Sakman

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Süleyman Sakman Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Antalya
  • Arabam:
    2013 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

801 profil görüntüleme

Süleyman Sakman's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Peki arkadaşlar bu trim sesleriyle ilgili servislerin pek ilgilenmeyeceği aşikar.dışarıda bu trim sesleri için gidebileceğimiz özel servis vb. yerler varmıdır? ne yapmak gerekir? bence sorun bunlar. biraz bunlar üzerine konuşsak.
  2. 2013 titanium TDCI Trafik: 458 tl ( Sompo Japon ) Kasko: 901 tl ( Axa Genişletilmiş F Kasko ) Geçen hafta yapıldı.
  3. Ben Mehmet GÜN arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. şöyle izah edeyim. 2013 temmuz ayında focus titanium 57.000 tl vererek aldım. o zaman jetta dizel comf. 62.000 tl idi. arabamda kaza boya yok. 33.000 km de.geçen hafta ev almamdan dolayı satılığa çıkardım. 60.000 tl vermeyi bırak millet 58.000 tl fiyat biçti. ama jetta olsaydı tahminen 68.000-70.000 arasında kesin satardım. arabanın iç darlığı hala canımı sıkan konu. ama malesef fiyat kaybım çok olacağından dolayı bi 2 sene daha binmek zorunda olduğumda bir araç.
  4. Peki doğan abi ankara dışından orjinal titanium-x farlardan arayanlara yardımcı olurmusun.
  5. Kasko : Axa Genişletilmiş Fkasko 898 TL ( Hasarsızlık İndirimi ) Sigorta : 214 TL ( Işık Sigorta )
  6. Emre bey 2012 f3 aracınız kaç km. ve boya vs. varmıydı.bende bayiden makyajlı kasa için takas düşünüyorum. en azından bayi bizim arabaları ne kadara sayar bilgi sahibi oluruz.
  7. yani söylemeden duramıycam. şu arabanın içini biraz genişletselerdi valla süper olurmş o zaman.elimdeki 2013 titanıum dizeli satar gerekirse makyajlı style modelini alırdım.şimdiden alanlara hayırlı olsun.
  8. arkadaşlar benim merak ettiğim bizim araçlarda ön göğüs bayağı bi önde.ön yolcu için bence rahatsız edici düzeyde.Makyajlı focus da bu durumu kesin hallederler diyordum.bu ön göğsün bu şekilde olması bizim için çok faydalı bir durummudur acaba.
  9. Doğru söylüyorsunuz ama öyle bi anlatıyorlarki yaptırmasam içime dert olacak sanki. Birde benim yaşadığım yerle servis arası 100 km. Servisle çok fazla işim olmasın diye ne deseler kabul eder durumdayım.
  10. Zaten servise gittiğimde,hocam onu yapalım arabanı temiz tutarsın bunu yapalım arabanın ömrü uzar dediler beni gönderdiler. 2 saat sonra geldiğimde bu fiyat karşıma çıktı.şaka bi yana hiç fiyat araştırması yapmamıştım.ala yüksekmi değilmi farkında değilim Temizlikler harici fiyatı: 380 tl
  11. Kasko Axa genişletilmiş F Kasko 965 tl Trafik sigortası Güneş Sigorta 207 tl
  12. Herkese Merhabalar. Dün aracımın Antalya/ Otokoç ta 15.000 bakımı yapıldı. Standart bakım + Motor içi yağ kanalları temizliği + Detaylı motor temizliği ve koruma yapıldı. Ödenen tutar %10 indirimle beraber 524 tl.
  13. Bizim okulda öğretmen arkadaşta var.2013 titanium model ve donanım aynı.ama onun arabada var.sonra apartmanda var.2012 trend x onun arabasındada var.ben bu durumu anlayamadım. sorunun yeri burası değil biliyorum ama bu durum çok kafamı karıştırdı.o yüzden sizlerden bir an önce geri dönüş almak istiyorum.
  14. lütfen Arkadaşlar lütfen resme bakarmısınız. Resimde alt kısımda koruma olması gerekmiyormu. Baktığım her focusta var çünkü.
  15. arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.sorumla ilgili bi sayfa olmadığı için burada yazıyorum.arabamı 25.07.2013 tariinde aldım.üretim 25.06.2013 focus.arabamın bagaj havuzu altında diğer focuslarda gördüğüm koruma benim arabada yok.resmini çektim ama malesef koymayı beceremedim.bunun sebebi ne olabilir.acil yardım...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.