Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fuat Önal

Üye
  • Toplam İleti

    345
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fuat Önal tarafından yazılan her şey

  1. Bende aldım aynindan. Şaka yaptiiiiim ?
  2. Bende aldım aynindan..
  3. honda tasarımcıları köşeli yapmaya bayılıyorlar.
  4. ohannesburg oldum artışı görünce.
  5. Yakup , o üyeliğim forumdonanım daki nikimle kaydolduğumdu..
  6. sanırım yanlış yerde açmışım özür dilerim. nasıl düzeltebilirim? haklısınız hocam onun için çok para vermeyeyim diyorum.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-medikal-urunler-hastane-klinik-mikroskop-3-kafa-sifir-kondisyon-225300135/detay/ şu nasıl sizce?
  7. Arkadaşlar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. 6. sınıfa giden kızım çok meraklı.Ona mikroskop almak istiyorum. Ama neye dikkat etmeliyim.BAşlangıç için dahi olsa d&r gibi mağazalarda eğitim için satılan ucuzlardan almamı söyleyenler var. 2. el sitesinden de baktım bir sürü cihaz var. Mercekleri kaç olmalı? vs.vs
  8. ahada gittim mıncıkladım bu egeyi. Mutlaka hemen sizde gitmelisiniz görmeye. HAyır almak için değil Fordlarınızı daha da sevmek için. Biliyorum sübjektif bakış ama yok be abi..Yok işte. 65 bin dediği 1,3 dizel orta kasasında sağa sola 2-3 cm oynayan kol dayamamsı birşeyden başka hiç bir şey yok. İnanın başka hiç bir şey yok. Fullü 69 bin..(fantezi işte) ama bildiğimiz sensörlerden başka hiç bir şey yok. 6 yaşındaki arabam 23 km deki arabadan daha canlı ve kaliteli görünüyor..
  9. oransal neredeyse % 50 fark fazladır. Puntonun yetkili servis değil mi? 4 litre yağ,iki filtre ye ben 190 tl veriyorum özel serviste.. Puntonun ki inanılacak gibi değil bakım ücreti..O denli ucuzmuş.Özel servisse normal.
  10. hayır olmadı.. lpg montajı oldu sadece elektrikle ilgili. siz şöyle bir oturun hele ne içersiniz ... valla bir açılım geliyor aklıma bu harflerle ilgili ama siteden attırır beni gül gibi comfort üyelik gider... hakkaten başgan ben bu sitenin 9. üyesiyim nasıl oluyor comfort..Selective olmam gerekmiyor mu? esmerce sen ben bir iki kişi daha vardı..Hey gidi günler..
  11. Yemine gerek duymayacak kadar sözlerine sahip ol..

  12. Arabadan çıkmıştı zamanın behrinde.. Ne olduğunu bilen var mı? Atsam atılır mı? Satsam satılır mı?
  13. @ Cem bey , az buçuk arabadan anlayan bir adam olarak şunu baz alıyorum kendime aynı para olsa hangisini alırsın?(donanım ve motorun aynı yani ikisininde dizel olduğunu düşünerek) Ben fiat la skoda yı kıyasladığımda düşünmem skodayı alırım. ege nin videosunda dahi iç aksamın kalitesizliği gözler önünde.6 ay sonra tıkırdamaya başlayan oralar buralar, soyulan düğmeler, koltukların rahatsızlığı vs. Pejo hakkında nötr üm ama skoda rapidse rakip egenin daha da ucuzlaması gerek almam için.Liftback kasası bile rapid dememe yeter.Tabi bu konuda Türk binicisinin sedan kafası değiştirilmeli. Ayrıca başka bir etkende 2. elde fiatın insanı zarar ettirecek algısı var bende. @‌ozan , ucuz servis?Şaşırdım forddan ne aşağı tarafı var ki. motor konusunda tabiki 1,3 multijet demek yeter..
  14. e tamam orda da 15 bin fark var abim..(turbo olmadığını gördüm) Kia yı sevdiğiden değil tam aksine kugayı çok beğendiğimden.. Ama ekonomik gerçekler.Aradaki 20 bine yakın farklar kredi ile alındığı düşünülürse 30 bin oluveriyor.
  15. harikasın.. e o zaman ölçüler hemen hemen aynı ise neden fiat alır insan?
  16. ikisininde dizel full seçeneğine baktım.. 142 bin---164 bin yetmez mi?
  17. uff hiç kusura bakmasın otosan, 6 yaşında arabamın bakımına fazladan 500 verecek kadar mazoşist olmadım.
  18. yeniden focus - cvt aşkı hikayelerini duyar mıyız?
  19. Saçma sapan fiyatındandır hocam
  20. Benim kocaoğlan 90 bini gördü. 16 ayda 30 bin yapmışım küçük bir ohaa dedim kendime.Son 10 yıllık ortalamam yılda 13 bin kmydi. Gelelim servis bilmecesine. 90 bin bakımı listesi: Filtrelerin tümü Yağ Devir daim 4 balata Triger kayışı V kayışı Ford Yetkili servis fiyatı %15 indirimli müşteri fiyatı: 1100 tl Özel Servis fiyatı : 600 tl(ikisinde de ford orijinal parçalar kullanılacak) Ne var bu kadar fiyat farkı olacak.Müşteri kabul deki o kızıl saçlı melekten başka anlamadım..
  21. girmişsiniz sevaba tam olsun bari, şunun rakipleriyle ölçülerinin kıyaslamasını tablo halinde veriverin..
  22. mk4 mondeolarda kronik olan taban halısı deformasyonu garanti süresi içinde ücretsiz değişim ile yapılıyordu. Şimdi aracımda garanti süresi bitti , ama şimdi taban halısı yırtıldı.Garantiden yaptırılabilir mi? Zorlasam mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.