Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Yeni Opel Astra K Tanıtıldı

Featured Replies

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 64,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çorbaya tuz atayım...   Astra yeni nesli ile yine sınıfta rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor.  Üç önemli gelişme var: Boyutlar küçültülerek Golf değerlerine yaklaşıyor, bu da rekabetin ana hede

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bugün kendilerini ziyaret ettim. Yorumlarımı daha düzgün ve geniş zamanda yapacağım inş.  

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Bu marka/model bende hep "mezelerin çılgıncasına güzel olduğu yerde bile humus almama" ön yargısı ile türdeş hisler oluşturuyor... Almayayım, alana mani de olmayayım...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Canlı göremedim henüz ama, C sütunun konuşulduğu gibi gerçekten sorunlu bir görüntüsü var. Füme renk ve o iğrenç jantlar yüzünden olsa gerek araba iyice sıkıştırılmış gibi geldi gözümü. Hele arka yandan bakınca Fiat Punto diye ittirsen gider. İç tasarım olarak da öyle C sınıfından ziyade B sınıfı bir araç sıkış tepiş sığdırılmış gibi herşey. Belki de videodan öyle geldi...

Yanıtlama zamanı:

Araba çok güzel bencede ama keşke led ön farları orta paket ile birlikte en azından opsiyon olarak sunsalardı

Yanıtlama zamanı:

Arka kol dayama , gözlük kabı, arkada klima hava delikleri yok torpido ve kapı cepleri çok küçük vites cevresinde telefon vb esya koyabilecek yer yok, bagajı focus'unkinden küçük ilk bakıştaki kusurları bu seyehat etmedim yolculuğu nasıl onu bilmiyorum

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu opellerde benim derdim motor.. yağ yakması ile meşhurdur malum.. acaba bu 1.4 turbo benzinlisi nasıl, araştırmadım henüz

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Pazartesi akşam işten eve dönerken 444ü yakaladığım yerde bir tane kırmızı astra K gördüm epey takip ettim (araç 07 plaka idi). Valla ne bileyim bana o kadar çekici gelmedi. Ne önü ne arkası... Biraz stopları sevimli olmuş o kadar. Hangi donanımdı bilmiyorum shrak anten de yoktu. Focusunki gibi dev bir çubuk vardı. Profil görüntüsü hiç de atak çekici spor durmuyordu.. 

Yanıtlama zamanı:

Bugün arkadaşımla birlikte 1.6 cdti 136 ps otomatik astra k'yı test ettik. Bayideki görevli tanıdık olunca teste kendisi gelmedi. İki arkadaş sırıtarak çıktık ve başladık sürmeye. İç mekan hoşuma gitti. Direksiyon biraz küçülmüş sanırım ama güzeldi. Yalnız 9.15 te tutunca direksiyondaki tuşlar elinize değiyor ve değen tuşlar çıkıntılı joystik tarzı tuşlardı, beni rahatsız etti. 2. rahatsızlığım; gazdan ayağımı çekip frene geçerken fren biraz yukarıda kalıyor gaz pedalına göre. Bileğinizi bükerek ayağınızı 2-3 cm kadar kaldırıp sola geçirmeniz gerekiyor. Alışınca belki önemsenmez ama yorucu geldi bana. Bunun dışında ilk defa 1.6 dizel bir motor beni tatmin etti diyebilirim. Motor oldukça canlı ancak şanzıman beklediğimden yavaş geldi. Gerçi ben çift kavramalı sanarak çıkmıştım teste, klasik otomatik ise geçişler ve geçiş hızı başarılı sayılır. Çift kavrama ise yavaş bence. Sözün özü bu motor daha hızlı bir şanzımanı hak ediyor diyelim.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Motor çok uygun görünüyor, Türkiye'ye gelirse performans meraklılarının ilgisini kesin çekecektir.

Yalnız önden kayma eğilimi biraz fazla, bir de incelemeyi yapan kullanmayı bilse iyi olurdu. Pardon yani...

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Cem Boneval said:

Motor çok uygun görünüyor, Türkiye'ye gelirse performans meraklılarının ilgisini kesin çekecektir.

Yalnız önden kayma eğilimi biraz fazla, bir de incelemeyi yapan kullanmayı bilse iyi olurdu. Pardon yani...

Aslında Eren Tekin araba testleri konusunda baya başarılıdır. Neden öyle dediniz, anlayamadım?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
41 dakika önce, Mertcan Ateş said:

Aslında Eren Tekin araba testleri konusunda baya başarılıdır. Neden öyle dediniz, anlayamadım?

Yazıyor ya işte, kullanmayı daha iyi bilmesi gerekir diye. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 28.10.2015 at 21:12, Yakup Çağatay said:

Bugün kendilerini ziyaret ettim. Yorumlarımı daha düzgün ve geniş zamanda yapacağım inş. :) 

Yakup değerli yorumlarını yaptın da ben bulamadım mı acaba bu araçla ilgili? Nedir ne değildir acep bu arkadaş :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
On 14 Apr 2016 at 15:07, Semih G. said:

Yakup değerli yorumlarını yaptın da ben bulamadım mı acaba bu araçla ilgili? Nedir ne değildir acep bu arkadaş :)

Bugün dizel otomatik sürdüm...Yazacağım birazdan

DSC00771.JPG

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.