Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328092 Canlı göremedim henüz ama, C sütunun konuşulduğu gibi gerçekten sorunlu bir görüntüsü var. Füme renk ve o iğrenç jantlar yüzünden olsa gerek araba iyice sıkıştırılmış gibi geldi gözümü. Hele arka yandan bakınca Fiat Punto diye ittirsen gider. İç tasarım olarak da öyle C sınıfından ziyade B sınıfı bir araç sıkış tepiş sığdırılmış gibi herşey. Belki de videodan öyle geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl comment_329563 Araba çok güzel bencede ama keşke led ön farları orta paket ile birlikte en azından opsiyon olarak sunsalardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329648 Arka kol dayama , gözlük kabı, arkada klima hava delikleri yok torpido ve kapı cepleri çok küçük vites cevresinde telefon vb esya koyabilecek yer yok, bagajı focus'unkinden küçük ilk bakıştaki kusurları bu seyehat etmedim yolculuğu nasıl onu bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl Yazar comment_332900 Astra'ya EuroNcap'tan tamı tamına 5 yıldız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333018 bu opellerde benim derdim motor.. yağ yakması ile meşhurdur malum.. acaba bu 1.4 turbo benzinlisi nasıl, araştırmadım henüz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201510 yıl comment_335333 Pazartesi akşam işten eve dönerken 444ü yakaladığım yerde bir tane kırmızı astra K gördüm epey takip ettim (araç 07 plaka idi). Valla ne bileyim bana o kadar çekici gelmedi. Ne önü ne arkası... Biraz stopları sevimli olmuş o kadar. Hangi donanımdı bilmiyorum shrak anten de yoktu. Focusunki gibi dev bir çubuk vardı. Profil görüntüsü hiç de atak çekici spor durmuyordu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201510 yıl comment_335632 Bugün arkadaşımla birlikte 1.6 cdti 136 ps otomatik astra k'yı test ettik. Bayideki görevli tanıdık olunca teste kendisi gelmedi. İki arkadaş sırıtarak çıktık ve başladık sürmeye. İç mekan hoşuma gitti. Direksiyon biraz küçülmüş sanırım ama güzeldi. Yalnız 9.15 te tutunca direksiyondaki tuşlar elinize değiyor ve değen tuşlar çıkıntılı joystik tarzı tuşlardı, beni rahatsız etti. 2. rahatsızlığım; gazdan ayağımı çekip frene geçerken fren biraz yukarıda kalıyor gaz pedalına göre. Bileğinizi bükerek ayağınızı 2-3 cm kadar kaldırıp sola geçirmeniz gerekiyor. Alışınca belki önemsenmez ama yorucu geldi bana. Bunun dışında ilk defa 1.6 dizel bir motor beni tatmin etti diyebilirim. Motor oldukça canlı ancak şanzıman beklediğimden yavaş geldi. Gerçi ben çift kavramalı sanarak çıkmıştım teste, klasik otomatik ise geçişler ve geçiş hızı başarılı sayılır. Çift kavrama ise yavaş bence. Sözün özü bu motor daha hızlı bir şanzımanı hak ediyor diyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201610 yıl comment_341999 Motor çok uygun görünüyor, Türkiye'ye gelirse performans meraklılarının ilgisini kesin çekecektir. Yalnız önden kayma eğilimi biraz fazla, bir de incelemeyi yapan kullanmayı bilse iyi olurdu. Pardon yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201610 yıl comment_342103 22 saat önce, Cem Boneval said: Motor çok uygun görünüyor, Türkiye'ye gelirse performans meraklılarının ilgisini kesin çekecektir. Yalnız önden kayma eğilimi biraz fazla, bir de incelemeyi yapan kullanmayı bilse iyi olurdu. Pardon yani... Aslında Eren Tekin araba testleri konusunda baya başarılıdır. Neden öyle dediniz, anlayamadım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201610 yıl Yazar comment_342108 41 dakika önce, Mertcan Ateş said: Aslında Eren Tekin araba testleri konusunda baya başarılıdır. Neden öyle dediniz, anlayamadım? Yazıyor ya işte, kullanmayı daha iyi bilmesi gerekir diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201610 yıl comment_357459 On 28.10.2015 at 21:12, Yakup Çağatay said: Bugün kendilerini ziyaret ettim. Yorumlarımı daha düzgün ve geniş zamanda yapacağım inş. Yakup değerli yorumlarını yaptın da ben bulamadım mı acaba bu araçla ilgili? Nedir ne değildir acep bu arkadaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl Yazar comment_360379 On 14 Apr 2016 at 15:07, Semih G. said: Yakup değerli yorumlarını yaptın da ben bulamadım mı acaba bu araçla ilgili? Nedir ne değildir acep bu arkadaş Bugün dizel otomatik sürdüm...Yazacağım birazdan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın