Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mertcan Ateş

Üye
  • Toplam İleti

    163
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mertcan Ateş tarafından yazılan her şey

  1. Yüksek devir ve hızlarda aracı kullandıktan sonra araçtan indiğim zaman bir yanık kokusu geliyor. Vites geçişlerimde debriyaja o kadar ayağımı basılı tutmuyorum. Baskı balatadan değilde fren balatalarından geliyor sanırım koku. Malum o hızlarda araç falan çıkıyor önümüze frene asılıyorum. Kokunun kaynağı nedir? Sıkıntı çıkarmaz inş.
  2. Önden çekişli araçlara paramız yetmediğinden biniyoruz. Parayı bulduğumda alacağım araçlar 4 çekerde Nissan GTR, arkadan itişlide de M4'dür. Biraz daha inersek 428i ya da 420d olabilir.
  3. Bu yılın arabasını hangi kriterlere göre seçiyorlar? Henüz çözebilmiş değilim.
  4. Aslında Eren Tekin araba testleri konusunda baya başarılıdır. Neden öyle dediniz, anlayamadım?
  5. Test videosu;
  6. 1,4 Clio'dan sonra atmosferik motora tövbeliyim. Hele sonradan da turbolu motorun keyfine vardıysanız atmosferik motorlu araca kolay kolay alışamazsınız.
  7. Resmi olarak Türkiye satış fiyatı ne zaman açıklanır?
  8. O koltukları o kadar dik şekilde kullanabilseydim yarış pilotu olurdum herhalde.
  9. BFGoodrich çivili lastikleride baya sağlam
  10. Aynı sesten bir tanıdığımda da var. Ön takımda değiştirilmeyen parça kalmadı. Amortisörlerden tutun salıncaklara kadar. Hala aynı sesten şikayetçi soğuk havalarda daha fazla olduğu söylüyor. Bu olay kronik sanırım.
  11. Şehir içinde o kadar kasıyorum 5,1 lt yakıyor. Ondan sonra yaşadığım kadar yaşamayacağım ya diyerekten yapıştırıyorum. 6,0 lt yakıyor. Artık kaç yakmış diye bakmıyorum bile araçtan zevk almaya çalışıyorum.
  12. Farın buğunlaması normal ama buğunun belli bir sürede çözülmesi gerekir. Havalandırma sistemlerinde sorun var demekki. Yetkili servisten buğu yapan farın değişmesini talep edin. Normal birşey deyip sizi geçiştirmeye çalışacaklardır. Hakkınızı sonuna kadar arayın.
  13. MK3'deki koltuklardan memnun değilim. MCA ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama aracı aldığım günden beri bir türlü rahat edemedim. Direksiyonla oynuyorum. Koltuğu ileri geri çekiyorum. Uygun pozisyonu henüz yakalayamadım. Bu aralar gerçi biraz olsun idare eder bir ayara getirdim. Artık kendimde mi bir sorun var diye düşünüyorum.
  14. Trilyonlarım da olsa ilk alacağım araba 4 series coupe'dır.
  15. Şu mtv yüzünden bunlara binmek hayal olarak kalmaya devam edecek.
  16. Bu akşam Goodyear bayiisine gittim. Bu sene UG 9 205/55 R16 91H lastiğin gelmeyeceğini söylediler. İstediğim ebatta 2015 üretim tarihli UG 8'ler varmış. Aynı bayii Nokian'da satıyor. WR D3 modelinin çabuk aşındığını söylediler. Oturduğum konum itibari ile senede 1 haftadan fazla kar yerde kalmaz. Son seçenek olarak Continental TS 850 kalıyor.
  17. Bu aracada hidrolik direksiyon koyarlarsa şahsen yine almak istemem.
  18. Peki yük endeksi arttıkça kauçuğun sertlik miktarında artış olmaz mı? Edit: Nokian WR D3 modelinin karlı zeminde yokuşta durduktan sonra kalkamadığı söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? WR D4'de böyle bir sorun var mıdır?
  19. Nokian WR D4 205/55 R16 91H olmadığı için 215/55 R16 97H XL almayı düşünüyorum. Aracın orjinal ebatları 215/55 R16 93H olduğunu düşünürsek 97H XL yük endeksi fazla gelmez mi?
  20. Bursa-İzmir arasını 120 sabit ile giderken 4,8 lt yakıyorum.
  21. Açıkçası fiyat farkından tırsıyorum. Yoksa acelem yok.
  22. UG 9 almayı düşünüyorum. Şuan bulunan lastiklerin çoğu 2014 üretim tarihlidir. Herhalde öbür aya 2015 üretimliler gelir. Fiyat farkı ne kadar olur bilemiyorum. Şimdiden almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.