Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Farlarda Buğu Oluşuyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün fark ettim ön farlarda buğu oluşuyor bu normal mi yoksa servise gitmelimiyim

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde yoğun kar yağışı olduğunda benim sağ farda yaptı buğu.Ben normaldir diye düşünmüştüm.Buğulandığı anda servise uçacağım o halde.Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Benim arabamda her iki fardada oldu hemen fotolarini çekip ertesi gün services gittim ford Otosan a mail atildi kabul edilmedi.

Yanıtlama zamanı:

Benim arabamda her iki fardada oldu hemen fotolarini çekip ertesi gün services gittim ford Otosan a mail atildi kabul edilmedi.

Gerekçe göstermişer mi?

Yanıtlama zamanı:

Benim eski yadigarda bırakın buğuyu, yağmur yağınca stoplar yarıya kadar su doluyodu...

Peugeot servisi vakumlayıp onarmaya çalıştı ama yapamadı, ben de öyle idare ettim.

Coşkun Avcu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Buğu halindeyken servise gidin servis kendileri resim çekip merkeze yolluyor eğer ordan onay çıkarsa sipariş verilip değişim gerçekleşir...

Yanıtlama zamanı:

Gerekçe göstermişer mi?

Olabilirmis normalmis

Işte bugulu resimler

ymuba3uz.jpg

Buna olabilir dediler ve hic bir işlem yapmadilar.

edu4ahyr.jpg

Yanıtlama zamanı:

Buğu oluşabilir. Bmw 7 serisi alsanız da olacaktır. Tata alsanızda.

Önemli olan buğuyu su haline dönüştürüp dönüştürmediği. Çok buğu yapıyorsa su olarak dibe iner ve orda kalır. Her aracı çalıştırdığınızda motorun sıcaklığı ile buğu yapar o su. O zaman hatalıdır. Ki bunun çok rahat farkına varırsınız her motor ısınmasında camda buğu olur.

Fotoğraftaki gibi az buğu olursa ki oluyor her araçta gerekli şartlar sağlandığında farlar yakıldığında buharlaşır ve farın arkasındaki ventillerden çıkar.. Suyun dibe çökmesi durumuda olmaz.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçtiğimiz haftalarda ve bu akşam aynı problem bende de oluştu, yarın servise gideceğim zaten bu konuyuda bir soracağım, tekrar haber ederim..

12449524_10153770439483070_287800768_o.jpg

12449775_10153770439518070_1720350799_o.jpg

12463566_10153770439593070_205858704_n.jpg

Yanıtlama zamanı:

Farın buğunlaması normal ama buğunun belli bir sürede çözülmesi gerekir. Havalandırma sistemlerinde sorun var demekki. Yetkili servisten buğu yapan farın değişmesini talep edin. Normal birşey deyip sizi geçiştirmeye çalışacaklardır. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Yanıtlama zamanı:

buğu yapan farın değişmesi neden gereksin?

Buğu far yandıktan bir süre sonra geçiyorsa bir sorun yoktur, basit fizik kuralları...

ha ama buğu geçmiyor far tasına su iniyorsa o zaman servise ekşimek gerekir

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Mert Yürüyen said:

buğu yapan farın değişmesi neden gereksin?

Buğu far yandıktan bir süre sonra geçiyorsa bir sorun yoktur, basit fizik kuralları...

ha ama buğu geçmiyor far tasına su iniyorsa o zaman servise ekşimek gerekir

aynı fikirdeyim...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.