Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Dizel Otomatik Focus St 2016'da Satışta

Yakup Ç. A.

Recommended Posts

Talep=Üretim

• Dizel ST satışa sunulduktan sonra ST satışları ikiye katlanmış. Bu yılın ilk on ayında 10,000 ST satılmış.
  • Kullanıcıların %46'sı 2.0 Dizel 180 ps tercih ederken %54'ü 2.0 Ecoboost 250 ps benzinli motoru tercih etti.
  • Dizel Focus ST'ye ise şimdi 6 ileri PowerShift otomatik şanzıman seçeneği eklendi. 2016 başında satışa çıkacak. 
  • Bu şanzıman ve motor ile Ford'un en hızlı dizeli oluyor ST

PowerShift.

0-100 km/h 7.7 sn

CO2: 119 g/km

Ort. Tüketim: 4.6 l/100km 

Kullanıcılar ister tamamen otomatik modda isterse direksiyon arkasındaki pedallar ile vites değişikliği yapabilecek. Ayrıca vitesi spor konumuna getirirseniz araç daha dinamik sürüş sunarak vitesleri daha üst devirde atıyor ve motor sesini daha fazla hissediyorsunuz.

Not: Focus ve Fiesta ST ülkemizde satışa başlayacak. 2016 yaz mevsiminde sunulacak.

Tahmin: Full Spec Otomatik ST 166 bin TL - Bize gelecek olan (orta seviye) 155 bin TL civarı olacak.

FocusSTpaddles.jpg

• Like 7

24 dakika önce, Kaan Yagizer said:

Sana bunu verelim ... ST için lahana biriktirirken idare eder.

http://www.cafepress.co.uk/+ford_rides_classic_thong,33938271 

"motorun yoksa kendi motorunu kullan" diyorsun yani...?

5 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Gırtlak Spec Otomatik ST 150-155 bin TL

makul

• Like 2

2 dakika önce, Mert Yürüyen said:

"motorun yoksa kendi motorunu kullan" diyorsun yani...?

makul

Fazla zıplama, yenge sana "sente" ayarı yapacak ... kaşınma! diyorum :) 

Bankacı adamsın, altında ST ile görülürsen kafana müfettiş yığarlar ... çalıyor mu lan bu!? paranoyası başlar ... şekilli araba yaparsın ... çevren "elemanın gözü dışarda galiba!" diye dedikodunu yapar ... o zaman da yenge seni sırf zevk için 7/24 döver ... "Genel Sohbet" başlığı altında "erkek sığınma evi var mı?" diye sormak zorunda bırakır vs.vs.

.. çok fazla detay'a gerek yok, zehir gibi çalışan kafan var ... sen anladın gerisini. 

11 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Gırtlak Spec Otomatik ST 150-155 bin TL

Mondeo 2.0 al ... hem köpek gibi yürür, hem de lowprofile ... kim olduğunu belli etmez. (bkn.çare tükenmez)

• Like 3

3 dakika önce, Kaan Yagizer said:

Fazla zıplama, yenge sana "sente" ayarı yapacak ... kaşınma! diyorum :) 

Bankacı adamsın, altında ST ile görülürsen kafana müfettiş yığarlar ... çalıyor mu lan bu!? paranoyası başlar ... şekilli araba yaparsın ... çevren "elemanın gözü dışarda galiba!" diye dedikodunu yapar ... o zaman da yenge seni sırf zevk için 7/24 döver ... "Genel Sohbet" başlığı altında "erkek sığınma evi var mı?" diye sormak zorunda bırakır vs.vs.

.. çok fazla detay'a gerek yok, zehir gibi çalışan kafan var ... sen anladın gerisini. 

Mondeo 2.0 al ... hem köpek gibi yürür, hem de lowprofile ... kim olduğunu belli etmez. (bkn.çare tükenmez)

sabah ikinci el sw buldum bir tane... 2.0D selective... kaşıntı bastı :smiley2k::hmm: