Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Yeni Opel Astra K Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mevcut versiyonda arka koltuk çok basık, camın çizgisi çok yukarda kuyu gibi bir şeydi, şimdi bakıyorum yenisinde cam çizgisi daha da yukarıda, yani arka taraf daha da çukur olacak sanırım.

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 64,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çorbaya tuz atayım...   Astra yeni nesli ile yine sınıfta rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor.  Üç önemli gelişme var: Boyutlar küçültülerek Golf değerlerine yaklaşıyor, bu da rekabetin ana hede

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bugün kendilerini ziyaret ettim. Yorumlarımı daha düzgün ve geniş zamanda yapacağım inş.  

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Bu marka/model bende hep "mezelerin çılgıncasına güzel olduğu yerde bile humus almama" ön yargısı ile türdeş hisler oluşturuyor... Almayayım, alana mani de olmayayım...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Beğenilecek bir araç olmuş fakat motorları da görmek gerek bana kalırsa dıştan bakarsak arka keskin hatlar toyota auris ön hatlar ise hyundai i30 benzeri bir görüntü hissi verdi bana içi ise J kasa dan VW grubuna biraz benzerlik geldi bana

Yanıtlama zamanı:

Tasarım güzel Zaten astraların bütün kasaları hep hoşuma gitmiştir Ben sadece direksiyon üzerindeki tuşları sevmedim Eskilerden kalma gibi

Birde iç dizaynda peugeot ya bir parça benziyor mu ne 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

dış tasarımı çok güzel olmuş özellikle de ön yüzü çok hoşuma gitti fakat iç tasarımı  hoşuma gitmedi daha güzel yapılabilirdi bakalım bu kasada sanayi dostu olacak mı ??....

Yanıtlama zamanı:

Genel olarak ben de beğendim. İlk gördüğümden beri ön panjurdaki sıkıcılığı buldum. Ön panjur 2 model önceki (H kasa galiba) astranın ön panjuruna çok benziyor.

Yanıtlama zamanı:

En önemli konuda bir açıklama yok. 1.6 dizelinde hangi şanzıman kullanılacak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bizi aydınlatırlarsa çok iyi olur.

Yanıtlama zamanı:

1.6 dizelinde hangi şanzıman kullanılacak.

Opel'in elinde modern şanzıman teknolojisi yok. Torq konvertörlü şanzıman ile devam edecekler... 

Yanıtlama zamanı:

Opel'in elinde modern şanzıman teknolojisi yok. Torq konvertörlü şanzıman ile devam edecekler... 

Yeni c4, yeni 308 ve yeni focus'ta tork konvektörlü şanzıman kullanılıyor. Bu bunların kötü olduğu anlamınamı geliyor. Yoksa  eski tip tork konvektörlü şanzıman kulanacağınımı kastediyorsunuz.

Bilgi de var teknik detayları da otomobil sohbetleri kategorimizde mevcut.

Tam otomatik klasik şanzıman ile 1.6 dizel satılacak

Yakup bey; kullanacağı şanzıman focus'unki gibi çıft ıslak kavramamı yoksa geleneksel eski tipmi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni c4, yeni 308 ve yeni focus'ta tork konvektörlü şanzıman kullanılıyor. Bu bunların kötü olduğu anlamınamı geliyor. Yoksa  eski tip tork konvektörlü şanzıman kulanacağınımı kastediyorsunuz.

Yeni focus dizel, çift kavrama kullanıyor; turbo besleme benzinliler tam otomatik. Turbo beslemesiz benzinli de çift kavrama.
C4 ile 308 zaten aynı malın devamı onlarda ayrı gayrı olmaz. 

Her şanzımanın kendisine göre artıları ve eksileri var; iyi kötü yerine size en uygun ürünü seçmeniz gerekir.İşte o vakit herkes iyiyi seçmiş olur :) 

Yakup bey; kullanacağı şanzıman focus'unki gibi çıft ıslak kavramamı yoksa geleneksel eski tipmi.

Dediğim gibi bu bilgileri test ve inceleme başlıklarında ayrıca genel focus başlıklarında yazdık bunları okumanızı tavsiye ederim.

Otomobil sohbetleri kısmında da tüm arabaların şanzıman detayları mevcuttur. 

Örnek başlık: http://www.focusclubtr.com/topic/9722-türkiyede-satılan-16-dizel-ve-altı-otomatik-vites-teknik-değerleri-dizel-otomatik-tüketim/

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler üstad.

Yanıtlama zamanı:

Cem Hocamın bahsettiği led matrix far videosu ile konuya giriş yapayım.

ben eski focus 3 sedan şimdiki astra j sedan kullanıcısı olarak

astrayı beğenmiyorum ( fren sistemi bana focus gibi güvenilir gelmiyor aynı zamanda yol tutuşu iyi değil )

astrayı beğeniyorum ( arka koltuk diz mesafesi biraz daha geniş , kimse begenmese de ben ön konsolu beğeniyorum )

K kasayi da herkes gibi bi açıdan bi başka araca benzetiyorum.

tek sevdiğim yanı sanki ford a göre biraz daha fazla motor seçeneği sunması .

1.0 ?

1.6 atmosferik 115 hp

1.6 t 180 hp

1.4 t 140 hp

1.6 dizel 136 hp .

focusun 1.6 ecoboostlari iyi

bu keratalarda da 1.4 t yi çok övüyorlar.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yeniden focus - cvt aşkı hikayelerini duyar mıyız?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.