Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134940 nereye yazsam bilemedim...bir şey soracağım... bazen uzun bir süre elim vitesin üstünde duruyor..daha önce birisi elimin böyle durması vites kutusuna şanzımana falan baskı uygulayacağını iyi olmayacağını söylemişti... var mıdır böyle bir şey? Senkromeclere yük biner. Her zaman 2 elde direksiyonda durmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134942 Senkromeclere yük biner. Her zaman 2 elde direksiyonda durmalı. sıkılıyorum bazen... sağ koltuk başlığını falan tutuyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134966 Şehiriçi kullanımda elim hep vitesin üzerinde durur; birşey olduğunu görmedim. Senkromeçe nasıl yük binecek ki; üzerine baskı uygulamadıktan sonra? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134969 Senkromeçlere yük ancak vites kolunun ileri ya da geri çekilmesi durumunda biner. Elimizin ağırlığı şanzımana herhangi bir olumsuz yük bindirmez diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134973 Şehiriçi kullanımda elim hep vitesin üzerinde durur; birşey olduğunu görmedim. Senkromeçe nasıl yük binecek ki; üzerine baskı uygulamadıktan sonra? Elinin üzerinde olması baskı değilmi abi Yanlış olabilir tabii ancak bana öğretilen bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134983 Şehiriçi kullanımda elim hep vitesin üzerinde durur; birşey olduğunu görmedim. Senkromeçe nasıl yük binecek ki; üzerine baskı uygulamadıktan sonra? 4.vitesi durduğu yer özellikle çok güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl Yazar comment_134984 bastırmazsan bişey olmaz elinin ağırlığı ile bozulacaksa sat o arabayı onur aga Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134985 bastırmazsan bişey olmaz elinin ağırlığı ile bozulacaksa sat o arabayı onur aga dimi ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_135016 İki elinde direksiyonda olması genel bir kuraldır. Kırk yılda bir kere ani üst üste manevra yapmak gerekirse tek elle ancak sert bir manevra yapılabilir. İkinci sert hareketi tek elle yapamazsınız. O yüzden iki elle direksiyonu tutmak gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201213 yıl comment_135039 İki elinde direksiyonda olması genel bir kuraldır. Kırk yılda bir kere ani üst üste manevra yapmak gerekirse tek elle ancak sert bir manevra yapılabilir. İkinci sert hareketi tek elle yapamazsınız. O yüzden iki elle direksiyonu tutmak gerekir. Elin viteste olmaması için tek gerekçe budur, teşekkürler Engin. Gerisi şehir efsanesidir. Bununla beraber yıllardır bir elim vites topuzundadır, nedense artık....! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201213 yıl comment_135045 Düşük hızlarda; ş.içi kullanımda bir elim hep vitestedir; belli bir hızın üzerine çıkıca direksiyonu 2 elimle 09:15 pozisyonunda tutarım.Yavaşlayıp normal hızlara gelince yine sağ elim vitese gider. Yanlız bu arabaya zarar verir işi hem saçma hem komik yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201213 yıl comment_135046 Powershift kullanıyorum benimde elim hep vitesin üzerinde duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201213 yıl comment_135057 Hepimizin yanlış kullanım alışkanlıkları var. Muhtemelen oturma pozisyonlarımız da sorunludur. Direksiyonda düzgün ve nizami oturan çok az insan vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201213 yıl Yazar comment_135102 abi dogru otur veya tut sonucta o el orada olacak yani sehir efsanesi cok sacma olmus bu sefer Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201213 yıl comment_136173 Ya bu hoparlörler konusunda Ford Genel merkezine falan bir mail göndersek bir çözüm bulamazlar mı yaa, bu milletin hoparlörlerden çektiği nedir anlamadım ki, her focus alan hoparlörler ile ilgili şikayetini belirtiyor. Bir çözüm bulmak lazım bunlara, ilk servise gittiğimde hoparlörlerin değiştirilmesini isteyeceğim kendi adıma. İşten anlayan İngilizcesi de iyi olan bir arkadaş Ford genel merkezine bir talepte bulunsun. Lütfen. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın