Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk.3 1.6 Ecoboost 5K Incelemesi

Featured Replies

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 52k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çok da yabancısı değilim...

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Kompakt bir araç hb olmalıdır lafına katılmadan edemiyorum ama, sedan da yakışıklı değil mi? Focus 1, Focus 2 bir araç alacak olsam hb daha çok düşünürdüm, ancak F3 e sedan'ın daha çok yakıştığını d

• Güncelleme: Arka spoyler irisi ile değişti.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi...

Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. :D

Yanıtlama zamanı:

Kim söyledi :D Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok sanırım..Zevk işi..Detay için F3 genel başlıkları mevcut :D

K,m söylemiş bilmem ama doğru söylemiş. Arabanın genel çizgisine bakıldığında bu açıkca görülüyor. Keşke sedan değilde liftback yapsalarmış..

Eğer sedan ile HB aynı para olmuş olsaydı o bagaj saçmalığına rağmen sedan alırdım. Yandan bakıldığında arkası HB e kıyasla çok daha derli toplu gözüküyor. Ama derli toplu gözüküyor diye üstüne para vermem.. :)

Yanıtlama zamanı:

Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. :)

biz resimden dolayı öyle dedik ..ama bazen yazışlarında yiğenim falan diyor..demek bizi kandırıyormuş... :D :D

öyleyse hb araba yakışırrr :):kıhkıh:

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. :D

Heeehhhhee!

Ben bunu yemem, Cem beyin bir söyleşisini okudum tesadüfen nette, aynı adam duruyordu karşımda. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi...

Oğuzcum bu tamamen zevk meselesi, bence HB otomobile çok daha fazla yakışan, büyük bagaj kapağı, katlanabilir koltuklar ile gerektiğinde geniş yükleme alanı sağlayan pratik bir tasarım şekli.

Özellikle kompakt sınıfta da tercih edilmesi gereken tasarım.

Ama alışkanlıklar ve beklentiler seçimi belirliyor, sÖz gelimi Türkiye'de sedan ilk tercih iken Almanya'da araçların yarıya yakını steyşın.

Bana daha sportif geliyor HB ve EB ile daha uyumlu ve sedana gÖre daha hoş gÖrünüyor gÖzüme, yani gerçekten zevk meselesi.

Ayrıca kemik yaşım "moruk" sıfatına aday da olsa ruhum hala genç...

Yanıtlama zamanı:

Efendim size yakşanı budur.

1ttbp.jpg

Yanıtlama zamanı:

Cem hocam yazınızın en sonunu okumamışm şimdi gördüm :D Bazen bende sadece focusumu kullanmak için hafta sonları kemere olimposa giderim bir çay içer donerim hem kafamdaki doluluğu atmak hemde sadece focusun keyfine varmak için yalnız değilmişim :D:)

Yanıtlama zamanı:

Efendim size yakşanı budur.

1ttbp.jpg

N'apacan bunu ya... Beyaz olsa ambulans siyah olsa cenaze arabası.. Geç abijim geç..

CemBo nun kalemi bu bence.. Hem üstüde açık.. Antalya da ooof püfür püfür..

68_Mustang_Front_Left.jpg

Yanıtlama zamanı:

Cem bey Mercedes le yakınlaşmanızı bizlerle paylaşmak ister miydiniz; tecrübenizden faydalanarak bizler de hayal kursaydık?! :nazar:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.