Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49572 Boşver yahu 2-3 tane araba test etmek için istanbul çilesi çekilirmi Haklısın çekilmez helede o trafik canından bezdirir insanı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49573 Turbolicaz onu Kaputun üstünü delip westagatei ordan çıkartıcaz 2 mt alev atıcaz her vites arasında yukarı yukar haaaatatatatatat çAt çAt Bak yahu yasal sınırlar içerisinde inceden veriyor adrenalini Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49575 En güzeli ya Mertol abi gibi motorsiklet kullanmak Ama oda tehlikeli Neyse Cem abinin konusunu dağıtmayalım Tolga abim sayın süper moderatörüm bizleri modere edip genel sohbet bölümüne kaydırırmısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49576 Ben tüketimi değerlerine bakacaktım o niyetle gitmiştim 2.teste ne yazıkkı adrenaline kapılınca değil yol bilgisayarına bakmayı yanımkilerle bile konuşamamıştım,gözler yolda kulak motorun tatlı uğultusunda,5 dk lık test alanı 2dk da bitmişti malesef. Benim hoşuma gidenler dengeli güç üretimi, artan ses ve titreşim yalıtımı, artan işçilik ve kalite, koltuk ve direksiyon ve birincil kontrol ekipmanlarının ergonomik yapıları, tepkileri iyileştirilmiş frenlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49577 Bak yahu yasal sınırlar içerisinde inceden veriyor adrenalini Hastasıyız dedeee Hahahahaha BMW yide unutmayalımm WWWWuuuuuuuuuuuuu tutututututut Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49578 En güzeli ya Mertol abi gibi motorsiklet kullanmak Ama oda tehlikeli Neyse Cem abinin konusunu dağıtmayalım Tolga abim sayın süper moderatörüm bizleri modere edip genel sohbet bölümüne kaydırırmısın ben bir garip moderatörüm silmeden taşımadan tadında bırakmaktan yanadır gönlüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201214 yıl Yazar comment_49632 çok absurb bi tüketimimi varki belirtme ihtiyacı duymuş. Normal trafik şartlarında hızlı kullansanız bile tüketim abartılacak düzeyde artmıyor, sadece uzun yolda hızlı giderseniz anlamlı bir düşüş olmuyor şehir içine göre, yani 5-6 gibi değerler, hele ki biraz tempolu kullanılırsa hayal. Tabii yarış temposunda dip gaz, dip fren kullanılırsa yükselebilir, ama o da trafikte sıklıkla uygulayacağınız gerçekçi bir durum değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201214 yıl comment_49709 Normal trafik şartlarında hızlı kullansanız bile tüketim abartılacak düzeyde artmıyor, sadece uzun yolda hızlı giderseniz anlamlı bir düşüş olmuyor şehir içine göre, yani 5-6 gibi değerler, hele ki biraz tempolu kullanılırsa hayal. Tabii yarış temposunda dip gaz, dip fren kullanılırsa yükselebilir, ama o da trafikte sıklıkla uygulayacağınız gerçekçi bir durum değil. Beni cesaretlendiriyosun ecoboost konusunda Cem abi,bide evdekilerde destek olsa fikrime hiç sorun kalmıyacak,bende meyil sağlam ecoboostta da cesaretim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201214 yıl comment_49715 İstanbulda olmanın avantajlarında biride bu olsa gerek istediğin bayiye git testinin yap,benim gibi tek bayiye mahkum kalıp 2.kez aynı aracı test edince satış görevlisinin içinden ne düşündüğü hisseder gibi oluyorum satıcının düşünce balonu: adama bak sanki lunapark hergün gelip biniyor...utanmasa amca jeton kac para diycek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201214 yıl comment_50032 Siyah da bu araca gidiyor, ağır bir hava veriyor, kağıt üstünde dudak bükmüştüm, ama havalar ısınana kadar hoşuma gitmeye devam edecek büyük olasılıkla... 3 yıl garanti var, ne dersiniz bir yıl da ek güvence almalı mı? hocam, her şeyden önce yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. bu araca siyah renk görsellik adına çok yakışıyor ve albenisini arttırıyor. lakin; sizin de yukarıda vurguladığınız gibi Antalya'nın sıcaklarında yaşayacağınız ilk deneyim ve sonrasında ki görüşlerinizi de merakla bekliyor olacağım. 3 yıllık garantiyi +1 yıl uzatma konusunu ise önümüzde ki Yaz mevsiminde yaşayacağınız deneyimlerden sonra karar vermenizde fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84653 Güncelleme: Arka spoyler irisi ile değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84667 Çok Yakışmış Abi Spoiler .Yok Yok En Kısa Zamanda Ben De Taktıracam Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84670 Hani kim beğenmedim diyebilecek ..... :nazar: ağız tadıyla keyifle binin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84672 Çok güzel olmuş, güle güle kullanın Çok Yakışmış Abi Spoiler .Yok Yok En Kısa Zamanda Ben De Taktıracam Hani kim beğenmedim diyebilecek ..... :nazar: ağız tadıyla keyifle binin.... Teşekkür ederim de, bana çok heyecan verici bir şey gibi gelmedi, arkadaş zoru ile yaptırdım... Benimkisi de nankörlük işte... Neyse canım darısı başınıza. Haziran 4, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın