Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380121 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: Eski serilerde göstergeyi ST olarak ayarlayınca mümkün abi, yani bi Ankara yapman lazım. Yada benim Antalya Bende pek olmadı, o nolcak Kapatamıyorsun, ancak spor modu açılıyor. Çekiş kontrolünü kapatmaktan pek farklı davranmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380137 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bende pek olmadı, o nolcak Kapatamıyorsun, ancak spor modu açılıyor. Çekiş kontrolünü kapatmaktan pek farklı davranmıyor. Biliyorum ama açıkça yazmamışım. Modulun numarasına göre oluyo olmuyo diye yazmışlardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20197 yıl Yazar comment_506482 120.000 km'yi geçtik. Artık olgunluk dönemine giriyoruz. Şaka maka yedi seneden fazladır hizmetini esirgemedi. Ciddi bir sorun da yaşatmadı. İki takım buji, üç takım fren balatası, dört takım lastik (ikisi hala kullanımda) ve üç akü kullandı. K&N hava filtresi kitinden ziyadesiyle memnunum. Geri çağırma kapsamında su haznesi modifikasyonu yapıldı, o dönemde Superchips yazılımımı kaybettim, bir daha da yükletecek fırsat olmadı. Bir Ankara veya Istanbul seyahati gerekiyor. Artık seyahatlerde havadan uçmak daha ekonomik olmaya başladı. Dün 120.000 bakımını yaptık. Castrol A5 yağ, yağ filtresi, polen filtresi, işçilik hepi topu 285 TL tuttu. Bu arada radyatör altındaki motor altı kaplamaya kadar uzanan parçayı kırmışım, büyük bir plastik parça, orjinali 400, yan sanayisi 50 olunca yan sanayi ile değiştim. Güzel oturdu. Yol yapmaya devam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20197 yıl comment_506486 hayırlı olsun abi biz de 110.000 i geçtik, aynen devam ediyoruz ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın