Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk.3 1.6 Ecoboost 5K Incelemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada güç iafdelerinde Otosan'ın kafası karışmış

Dizel 85 kW ve 115 BG

EB 134 kW ve 180 BG

Bizdeki BG Angloamerikan HP ile uyumlu, buna göre çevirirseniz

85 kW = 114 HP veya 115 PS

134 kW = 180 HP veya 182 PS

(Lan oğlum Cem işin mi yok gecenin bir saatinde uğraşıyorsun böyle abuk detaylarla)

Aynen 115 yazıldığına dizel , ecoboost da 182 yazılmalı... Bunu mail atacaktım unutmuşuz.... Yarın mail atalım ford'a diyecem ama dillere 180 olarak geçen detayı değiştirirler mi ? Bilemiyorum

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 52k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çok da yabancısı değilim...

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Kompakt bir araç hb olmalıdır lafına katılmadan edemiyorum ama, sedan da yakışıklı değil mi? Focus 1, Focus 2 bir araç alacak olsam hb daha çok düşünürdüm, ancak F3 e sedan'ın daha çok yakıştığını d

• Güncelleme: Arka spoyler irisi ile değişti.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Olması gereken 178Hp olsaydı ve onlara "doğrusu 178 olmalı" deseydin sanmıyorum ama 182Hp yi -baskı vs maliyetleri sorun olmayacaksa- kabul edebiilrler sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Harikasınız.. Keyifle hevesle ve sıkılmadan okudum incelemenizi :D

Keşke İstanbuldan Anlatyaya göç etmeseymişsiniz

Yanıtlama zamanı:

Keyifle bir solukta okudum. Elinize emeğinize sağlık bu çok güzel, detaylı ve objektif incelemeniz için.

Aracınızda hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız vede cezasız keyifli sürüşler.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sevgili Cem Abi;

Bugüne değin okuduğum en güzel incelemelerden biri,teşekkür ederim.

Makale tadında okudum. ^_^

Yanıtlama zamanı:

Süper bir inceleme teşekkür ederiz ^_^;):claps: :claps: :claps:

Yanıtlama zamanı:

Cok guzel olmus :D, ellerinize saglik ..

Bende yakin bi zamanda yeni Focus'u test etmeye gitcem, fotolari paylasirim :kıhkıh:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün itibariyle 2. kez ecoboost testine çıktım,niyetimiz hatta kararımız dizelde olsa test sürüşünü ecoboost la yapmak daha zevkli geliyor 5 dk lık adrenalın bıle haz veriyor insana.araç manueldi ama 3. vitese aldığınızda otomatik vites konforuna ulaşıyorsunuz.50-160 a kadar kesintisiz güç.Dizeldeki kısa aralıklı şansımandan sonra ecoboostta resmen uzun hava çalıyorsunuz gibi hissettiriyor uzadıkça uzuyor focus.Şunuda ekliyim o araçta yakıt tüketiminde fabrika verilerini tutturmak imkansız sebebide çok açık sanırım söylemeye gerek yok ;)

Yanıtlama zamanı:

sedan neden tercih etmediniz..anlayamadım ecobost un sedanı var mı?

Yanıtlama zamanı:

Neden sedan tercih etsin ?

Var tabi

cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi...
Yanıtlama zamanı:

Kompakt bir araç hb olmalıdır lafına katılmadan edemiyorum ama, sedan da yakışıklı değil mi?

Focus 1, Focus 2 bir araç alacak olsam hb daha çok düşünürdüm, ancak F3 e sedan'ın daha çok yakıştığını düşünüyorum, tamamen arka stoplar yüzünden, öncüsü olduğu bir uygulama olan stopları arka direklere koyma işinden vazgeçmese arka tasarımı belki de daha heybetli, focusa daha çok yakışan ve bundan daha şık bir tasarıma sahip bir Focus 3 hb ortaya çıkabilirdi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.