Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284147 ahanda ... kestik faturayı. 1,5 EB + PS Titanium, navi ve tp'de var...hem de manyetik gri ...SD kart'ta Bosch'tan geldiğinde kuZu tamam olcek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284148 ahanda ... kestik faturayı. 1,5 EB + PS Titanium, navi ve tp'de var...hem de manyetik gri ...SD kart'ta Bosch'tan geldiğinde kuZu tamam olcek Hayırlı olsuuuuunnn [emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284150 Hayırlı olsuuuuunnn ...hepimize. Şimdi bu PS'nin yanına bir tane de 1,5TDCI bulmaya çalışıyorum ki hem otomatik hem de manuel'i test ettirebilelim. Ama yalan yok, Mondeo alacak olsam gider direkt benzinli + ps'i alırdım ... hiç manuel şanzıman ile falan da uğraşmazdım (bkn.çok pish tembelim...evet, öyleyim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284151 Ne zaman gelip görebiliyoruz Ne zaman test sürüşü yapabiliyoruz Bir de bu arabaları kantara sokma ve tartma şansı var mı ? Ciddiyim.. Yurt dışında fordların katalogta yazan verilerden çok daha ağır olduğu söyleniyor hatta şu meşhur yakıt ekonomisinin kötü olmasını buna bağlayanlar bile var. Mesela şu adamlar 2.0 tdci katalogda 1601 kg görünüyor ama biz tarttık 1880 kg çıktı diyorlar. 279 kg fark var yani %17.9 daha ağır http://www.carscoops.com/2014/12/teknikens-varld-finds-new-ford-mondeo.html Şubat 2, 201511 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284154 ahanda ... kestik faturayı. 1,5 EB + PS Titanium, navi ve tp'de var...hem de manyetik gri ...SD kart'ta Bosch'tan geldiğinde kuZu tamam olcek Hayırlı olsun, sanıyorum araç en dolusundan. Fiyat bayağı bir yüksek çünkü. Bu arada bu şanzıman PS değil diye biliyorum, yanılıyor muyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl Yazar comment_284158 Abi ps değil aman Evet Kemal bey değil ama en az ps kadar iyi bir eleman üstündeki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284159 Hayırlı olsun, sanıyorum araç en dolusundan. Fiyat bayağı bir yüksek çünkü. Bu arada bu şanzıman PS değil diye biliyorum, yanılıyor muyum? değil değil. ford ile GMin uzun süredir birlikte ürettiği Nuh Nebiden kalma artık antika olmuş 6F serisi şanzımana bir iki bişeyler eklenmiş hali. Kaan forumda olumlu algı yaratsın, bizler alalım diye , reklamcı ağzıyla PS deyip duruyor :D Kugadakinin aynı şanzımanı. Kararsızlığı öldürüyor bile diyen var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl Yazar comment_284161 Alakası yok 4 çeker aracın torku yüksek tutmasına kararsız diyen kusura bakmasın birşey bilmiyordur. Şanzımanın gaz tepkisi çok iyi birçok dsg ayarından bile iyi. Gelince özellikle Focus ile farkı anlayacaklar bu yanılgıya düşenler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284168 Ne zaman gelip görebiliyoruz Ne zaman test sürüşü yapabiliyoruz Test olayını Sapanca'da yapacaklarmış, test - lansman bitince gelip görebilir / binebilir / test edebilirsin. Bu arada bu şanzıman PS değil diye biliyorum, yanılıyor muyum? kağıt mendil'e selpak, kullan at traş bıçağına jilet diyen bir adam ile konuştuğunun farkındasın ...dimi? (bkn.ağız alışkanlığı) Kaan forumda olumlu algı yaratsın, bizler alalım diye , reklamcı ağzıyla PS deyip duruyor ...heee ... ölüyü diriyi bıraktım da forumdaki arkadaşları öpmeye uğraşıyorum. Hayırlı olsun, sanıyorum araç en dolusundan. Fiyat bayağı bir yüksek çünkü. yüksek mi? O fiyat (bak yanında ne yazıyor) -test aracı- özel ve de indirimli araç'a ait ... o kadar dolu mondeo'yu 110'dan aşağı alamazsın. (normal şartlarda ... personel vs. olursan ayrı tabi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284170 Kugadakinin aynı şanzımanı. Kararsızlığı öldürüyor bile diyen var.. Denemeden yorum yapmamak lazım. Kuga çok keyif verici değil ama, aracın tarzı farklı. O kadar ağır kasada EB ile nasıl davranır görmek lazım. "Paşa abi" havasında olacaktır diye düşünüyorum. Mesela şu adamlar 2.0 tdci katalogda 1601 kg görünüyor ama biz tarttık 1880 kg çıktı diyorlar. 279 kg fark var yani %17.9 daha ağır İlginç... Hoş geyik testini tam yüklüyken başaramadığını yazmış ama video ile desteklememişler ki bu inandırıcılığını zayıflatıyor, yine de Ford'un izahını okumak isterim. Derginin ciddiyetini kimse sorgulanır bulmamış. Gerçekten ilginç. Zaten 1600 kg bile bana çok gelmişti... Yani benim için şimdilik Mondeo Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284177 57bin liralık arabayı 98bin liraya almak bu ülkenin çok ciddi bir ayıbı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284181 Alakası yok 4 çeker aracın torku yüksek tutmasına kararsız diyen kusura bakmasın birşey bilmiyordur. Şanzımanın gaz tepkisi çok iyi birçok dsg ayarından bile iyi. Gelince özellikle Focus ile farkı anlayacaklar bu yanılgıya düşenler. Tabii eskiler gibi değil zaten ; kulakçık eklenmiş , tork konvertörü elden geçmiş falan ama altyapısı 10 senelik şanzıman sonuçta. FORD GM şimdi de yeni nesil otomatikte ortaklar. Test olayını Sapanca'da yapacaklarmış, test - lansman bitince gelip görebilir / binebilir / test edebilirsin. kağıt mendil'e selpak, kullan at traş bıçağına jilet diyen bir adam ile konuştuğunun farkındasın ...dimi? (bkn.ağız alışkanlığı) ...heee ... ölüyü diriyi bıraktım da forumdaki arkadaşları öpmeye uğraşıyorum. Yaa şaka yapıyorum tabii ki.. Kaan abiniz buradan araba satmayı çok da istemez çünkü o hatayı 10 yıl önce bana satarak yaptı . Aman forum müşterisi mi eksik kalsın Ustam varlığın bize mutluluk ve bilgi veriyor. Allah seni forumumuzdan eksik etmesin ... Denemeden yorum yapmamak lazım. Kuga çok keyif verici değil ama, aracın tarzı farklı. O kadar ağır kasada EB ile nasıl davranır görmek lazım. "Paşa abi" havasında olacaktır diye düşünüyorum. İlginç... Hoş geyik testini tam yüklüyken başaramadığını yazmış ama video ile desteklememişler ki bu inandırıcılığını zayıflatıyor, yine de Ford'un izahını okumak isterim. Derginin ciddiyetini kimse sorgulanır bulmamış. Gerçekten ilginç. Zaten 1600 kg bile bana çok gelmişti... Yani benim için şimdilik Mondeo Kugada vites büyütme küçültme kararsızlıklarından şikayet ediliyor abi.. Ağırlık konusuna bir şey diyemiyorum. Okuduğum yerde FORDun biz arabayı baz donanımla ölçüyoruz donanımlı versiyonda böyle ağırlık fazla olabilir dediği yazılmış.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284190 ahanda ... kestik faturayı. 1,5 EB + PS Titanium, navi ve tp'de var...hem de manyetik gri ...SD kart'ta Bosch'tan geldiğinde kuZu tamam olcek Fiyat sınıfındaki rakibi Das Auto'ya göre iyi yere konumlandırılmış ve öyle de kalmalı . 2.0 fiyatları ne olacak acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201511 yıl comment_284254 Okuduğum yerde FORDun biz arabayı baz donanımla ölçüyoruz donanımlı versiyonda böyle ağırlık fazla olabilir dediği yazılmış.. Tamam da ölçümde zaten depo %90 dolu ve sürücü 75 kg eklenmiş olarak değer saptanıyor. Bu durumda veriler 1476 ile 1609 arasında değişiyor donanıma göre, 1880 kg nerede. Ben açıklamayı inandırıcı bulmadım ve kantar isteğine katılıyorum. Tabii tescil belgesinde yazılacağı da görmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201511 yıl comment_284333 Tamam da ölçümde zaten depo %90 dolu ve sürücü 75 kg eklenmiş olarak değer saptanıyor. Bu durumda veriler 1476 ile 1609 arasında değişiyor donanıma göre, 1880 kg nerede. Ben açıklamayı inandırıcı bulmadım ve kantar isteğine katılıyorum. Tabii tescil belgesinde yazılacağı da görmek lazım. Tüm firmalar araçlarının ağırlığını bu standarda göre mi veriyor peki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın