Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu arabanın liftback kasasına o arka sileceği o şekilde yerleştirenden ve yan aynaları kapıya monte edenden öbür tarafta şikayetçiyim.

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Avrupa'da sanırım (bildiğim) ilk kez içine giriş yapılıyor.Bunun türkçe meali satışı yaklaşıyor demek oluyor   Viyana Otomobil Fuarında - Mondeo -   Buyrunuz Heryerde Bulunmaz Bunlar  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu eb motorların güç değerleri tam bir muamma Superchips in ölçümlerine göre 1.6 eb mk4 için 179 bhm 6068 devirde diyor ford da 5700 devirde 160 hp diyor ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu eb motorların güç değerleri tam bir muamma Superchips in ölçümlerine göre 1.6 eb mk4 için 179 bhm 6068 devirde diyor ford da 5700 devirde 160 hp diyor ??

Onlar anlık değerler çok önemli değil.Firma ne diyorsa ondan fazlası zor. Ayrıca söyledikleriniz de hatalı durum yok.

Yanıtlama zamanı:

Ben de kendi aracımda hep tersini düşündüm. Ford 180 yerine 160 mı koyuyor diye... 

Sevgili hocam sana Focus RS lazım, ben başka bişey demiyorum.

Yanıtlama zamanı:

179 Bhp 181,5Ps yapar.  Bhp = Ps = Hp yanılgısı var (piyasa'da) bu bizim özelimizde de değil üstelik (Avrupa genelinde..) zaten biraz da bu nedenle Ford EU genelde motor değerlerini Kw olarak veriyor. 179Bhp = 133,5 Kw

Bhp ölçümü krank milinden (çıplak motor) yapılıyor, şanzıman ya da alternetör bile bu hesaba dahil değil ... motora gücü verip onu durdurmak için gerekli karşı güç'ü ölçüyorlar (bakkal terazisinin iki kefesinin aynı hiaya gelmesi mantığı) 

Kw daha temiz ... daha net. En azından kafa karıştırmıyor, bin tane ayrı ölçüm yöntemi de yok. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

179 Bhp 181,5Ps yapar.  Bhp = Ps = Hp yanılgısı var (piyasa'da) bu bizim özelimizde de değil üstelik (Avrupa genelinde..) zaten biraz da bu nedenle Ford EU genelde motor değerlerini Kw olarak veriyor. 179Bhp = 133,5 Kw

Bhp ölçümü krank milinden (çıplak motor) yapılıyor, şanzıman ya da alternetör bile bu hesaba dahil değil ... motora gücü verip onu durdurmak için gerekli karşı güç'ü ölçüyorlar (bakkal terazisinin iki kefesinin aynı hiaya gelmesi mantığı) 

Kw daha temiz ... daha net. En azından kafa karıştırmıyor, bin tane ayrı ölçüm yöntemi de yok. 

Abi ondan sorun yok zati :P :P 160'lık araç 180 çıkmış diyelim, yukarda onu yazmış. Birde ben yazmıştım dün.

Yanıtlama zamanı:

Abi ondan sorun yok zati 160'lık araç 180 çıkmış diyelim, yukarda onu yazmış. Birde ben yazmıştım dün.

yok yahu ... bu Bhp : Ps : Hp olayı kafamı şişirdi artık. daha dün "ama siz bena 100 beygir didiniz bu arabanın kağıdında 73 yazıyo, nerde benim beygirlerimmmmm!" olayına girdim de araya saplama yapmam ondan. (bkn.etkisini hala atlatamadım abijim)

Yanıtlama zamanı:

Bhm ölçümünün krank milinden yapıldığını bilmiyordum teşekürler

Yanıtlama zamanı:

Üstadım SAE - Bhp - Hp - Emperial - Ps vs.vs. bunların hepsi yoruma açık ölçümler, elemanın biri alternatör bağlamadan ölçüyor, diğeri şanzıman, biri transaxe'den ölçüm alıyor diğeri şanzıman kuyruğundan vs.

Kw en kolayı ... yola verdiğin güç işte, "net" değere en yakın, en az tartışılan birim.

Yanıtlama zamanı:

lansman ne zaman yapılacak yeni bir bilgi var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

lansman ne zaman yapılacak yeni bir bilgi var mı?

Bu hafta olacak, inş kısmetse bizde orada olacağız :P ( Allah yazdıysa bozmasın :P )

Merak ettiğiniz şeyleri buradan sorabilirsiniz, şuna şuna hele bi bak tarzında :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Lansman bir haftaya yayılıyor, önce basın (sapanca) sonra personel (formula pisti) en son olarak 19 Şubat'ta bayi yöneticilerine.

Merak ettiğiniz şeyleri buradan sorabilirsiniz

...benim kuZu'ya iyi bak haaa!! (HE plaka) 

Yanıtlama zamanı:

ne kadar olcak bilgisi olan var mı? 

Yanıtlama zamanı:

Bugün, yaşlı bebeğin doğum günü..

Neden üstüme alındım bilmiyorum ^_^  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.