Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hakan Saraylı

Üye
  • Toplam İleti

    2.255
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    8

Hakan Saraylı tarafından yazılan her şey

  1. Geçen hafta bir petrol istasyonu marketinden 6,5 TL. yani ucuzundan (ciklet kokulu) 5 LT. aldım. -7'de kötü tarafı da uzun yolda dondu, ısıtmalı cam-silecek suyu olduğu halde üstelik. Epeyce kirli bir cam ile Ford Eskişehir'e kapağı zor attım, yıl sonu olması itibarı ile servisin kapalı olduğunu söylediler önce, maalesef yardımcı olamayız dediler. Hüseyin isimli bir arkadaş ilgilendi sonra, aracı içeriye alabiliriz, belki sıcağı görünce açılır dedi. 1 saat kadar sıcak hava üfleyen garaj kapısının altında bekledik Hüseyin kardeşim Türk kahvesi ikram etti. Yanımda Belçika'dan gelen misafir bacanağım çok memnun kaldı, servisin kapalı olduğu halde ilgi ve alakasından, ikramlarından günlerdir halen överek bahsediyor, tabi benimde koltuklarım kabarıyor... Teşekkürler Eskişehir Otokoç. Mesele çözüme kavuştuktan sonra hemen kaliteli bir cam suyu ile depoyu doldurdum ve şu an -14'leri gördük, donma sorunu yaşamadım. Kahrolsun ciklet kokulu ucuz cam suları.
  2. Çekirdeği aldım önüme konuya daldım 1 saattir okuyorum, evlilik programlarından daha eğlenceli Bu arada sana da geçmiş olsun Doğan'cım.
  3. Buraya daha makyajlısı ulaşmamışken yeni kasa haberi almak... Ah Ford ah...
  4. George Michael'de bugün rahmetli olmuş. Gençliğimizin efsanelerinden di. Elveda...
  5. Yasal mevzular onlar o ayrı da ! İlk 10 yıl siz arabaya binersiniz, sonra o size biner (arızası, parçası, eskiyeni, çürüyeni, yürüyeni vs..), iyisi mi siz aracınızı yenileyin demek !
  6. Servis yok ! Hizmet sıfır ! diye yakınıyor amcalar --1 dakika sonra eklendi-- Hakikaten bir arıza durumunda ne olur ki bunlar ? (haklılar yani)
  7. Çok yerde aradım ama doyurucu bir bilgiye ulaşamadım bu konuda, teşekkürler
  8. İki aracın karşılaştırmak doğru olmaz, ayrı segmentler çünkü. Mondeo daha fazla genişlik, ferahlık, sessizlik, rahatlık, konfor ve prestij ağırlıklı bir araç. Ancak gündelik kullanımda Focus daha pratik. Focus'tan Mondeo'ya transfer olan @Serdar yaman'a danışmak lazım.
  9. Nasıl bir sistemmiş ki bu ?
  10. Listenin sonunda yer alan ve tüm modellerde standart görünen soğuk iklim paketinin ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım, nedir bu soğuk iklim paketinin içeriği ? Not: Isıtmalı ön cam, ısıtmalı silecek suyu, koltuk ısıtmalı özelliği sadece titanium plus'larda var yani standart değil.
  11. Benimde tahminin bu rakamlarda olacağı hatta full dolusu (cam tavan vs.) 80 bine çok yakın olur.
  12. Şahsen çok beğendim, özellikle ST-line favorim. Sadece abartılı duran dlr birde ilk gördüğümden buyana hiç beğenmediğim konsola emanet tutturulmuş tablet gibi duran şeyi sevmedim. Bu yıl hatunu "almayalım makyajlı kasa geliyor" diye kandırdıydım bakalım ne yapacağız, fiyatlar çok abartı olmazsa ve istediğim motor seçekleri gelirse (eb 140 ps / AT) birtane ST-line düşünebiliriz.
  13. Dehşete düşüyor insan ! Hindistan çok hızlı büyüyor bu arada ...
  14. Selamlar Yakup'cuğum 2 Ekim buluşmasına gelmem çok zor görünüyor (Hanımın mesai ve nöbet listeleri yüzünden) istersen beni listeden silebilirsin.

    1. Yakup Ç. A.

      Yakup Ç. A.

      Abi liste çok önemli değil sen son günlerde kesin durumu yazarsın olur mu?

  15. En sonunda istediğimiz aracı bulduk, punto evo otomatik @Bekir B. abim sağolsun kırmadı bizi, dostlar arası bi alışveriş yaptık
  16. Adam diyor ki arabamda kuruş masraf yok, gidiyorsun arabanın yağ lambası yanıyor... bagaj kapağı açılmıyor vs..diyorsun ki; -doktor bu ne ? pişkin pişkin diyor ki -Yaw ufak bi parça değişecek pahalı bişey değil, yağ sensörü arızalı - güzel kardeşim internette kuruş masrafsız demedin mi? ucuz bir parça ise idi neden yaptırmadın ? Yağ müşürü olduğunu nereden biliyorsun, yağ pompası arızalı ise ne olacak? nasıl güvenip çıkayım ben bu araba ile yola ? Madem ilana koyuyorsun söyle arızasını yada yaptırsana kardeşim...Ayıptır buraya kadar yoruyorsun insanı... 3 tane araç baktım biride yazdığı gibi çıkmadı, nsanlar iyice ... olmuş ! En iyisi biraz dişi sıkıp "0" km almak yada 1-2 yaşında araba almak arkadaş bu ne sinir iştir.... i
  17. Nasıl bilirsiniz? Öyle sanıyorum ki en mantıklı seçenek bu yani polo olacak... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kazasiz-otomatik-polo-324894387/detay/
  18. Yakın çevrem otomatik olacaksa (bu paralara) Honda'dan başka alınmaz diyor. ???
  19. Hanıma 20-22bin TL. civarı mümkün mertebe ufak bir otomatik bir araba bakıyorum var mıdır gözünüze çarpan eşe dosta yarar bir araç yada öneri. En ugun seçenek sanki Puegeot 206 yada Corsa gibi görünüyor ama bulmak biraz zor tabi ...
  20. Soğuyan egzos öyle bir ses çıkarıyor Semih, diğer bir deyişle egsoztun sen zorlarken açılan açılan çıt çıtlarını geri kapatıyor (bkn: çıt çıt sesi !)
  21. Auto king Eskişehir kapandı, bu işçilik (ucuz ve deneyimsiz işçi çalıştırma dolayısıyla kalitesiz işçilik ve para hırsı) sonlarını getirmişe benziyor, darısı diğer illere...
  22. Bir elektrik kaçağı olsa felaket olurdu heralde
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.