Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mu ? Mondeo Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar nasipse yeni arac alma arifesindeyiz ama kafam cok karısık gönlüm bi mondeo ya bi focusa kayıyor. biri daha genis konforlu diyeri da cevik ekonomik ve otomatik. düşünceleriniz tavsiyeleriniz benim için önemli. örnek olarak su iki modeli göstereyim üzerinden tartısalım... şimdiden zaman ayırıp yorum yapan herkez e teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-class-oto-dan-2015-1.6-tdi-style-orjinal-hatasiz-kazasiz-344801455/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sinifinin-en-dolusu-uygun-fiyat-369562670/detay

uğur özsabır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tabiki mondeo. Segment farkı var bi kere

Yanıtlama zamanı:

İki aracın karşılaştırmak doğru olmaz, ayrı segmentler çünkü. 

Mondeo daha fazla genişlik, ferahlık, sessizlik, rahatlık, konfor ve prestij ağırlıklı bir araç. Ancak gündelik kullanımda Focus daha pratik.

Focus'tan Mondeo'ya transfer olan @Serdar yaman'a danışmak lazım.:)

Yanıtlama zamanı:

Mondeo düz vites, focus otomatik.  Direkman kararı bu etkiler. 

Mondeo tabii ki daha üst segment, daha donanımlı ,  daha geniş , daha kaliteli vs . Ama daha büyük olduğu için şehiriçine çok uygun değil (yani yaşadığınız yeri bilemem de benim çevreme çok uygun değil) masrafı biraz daha pahalı, satması biraz daha zor, yakıtı daha fazla . 

Ben mesela mondeo tercih etmem burada. Hele ki düz vitesi işkence olur..Ama size hangisi uygun bilemem :( 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Soruyu ben sormuş olsaydım kafam iyice karışırdı :kıhkıh:

Şaka bir yana tercihinizdeki önemli faktör ne o belirler tercihi..

Genişlik,ferahlık,sessizlik,konfor arıyosanız mondeo ve bence titaniumu..

Pratik olsun,otomatik olsun,gerektiğinde daha çabuk elden çıkarayım diyorsanız focus.. 

Yanıtlama zamanı:

Ben de mondeo derdim. Çünkü geniş arabaları hep sevmişimdir. Tabi bunda araç değil sizin ihtiyacını en önemli faktör.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

öncelikle degerli görüsleriniz için teşekkürler. elden cıkartma konusuonemli tabiki ama artık alacagım araca uzun süre binerim herhalde. 

mondeoda tek tereddütüm park sensörlerinin olmayısı malum arac genis ve uzun. titanium a da para yetmiyor :)

herzaman prensibin bi aracı deistireceksem eger bi üst segment olmasından yanaydı ama aklında bircok deli soru :)

Yanıtlama zamanı:

85.000 tl verecek olsam mondeo alırdım, ancak focus alacak olsam style da kalıp 75.000 tl den fazla vermezdim...

Yanıtlama zamanı:

Dizel otomatik focus = çeyrek altın

Mondeoyu satmanız biraz uzun zaman alabilir..ama dizel otomatik focus dan 5-6 yıl sonra satarken kar etmeniz bile mümkün.:lol:

Yanıtlama zamanı:

35 yaşına kadar Fiesta

45 yaşına kadar Focus

45 ten sonra Mondeo

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.