Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

çağlar çetinkaya

Üye
  • Toplam İleti

    2.365
  • Katılım

  • Son ziyaret

Forum Yanıtları

  1. çağlar çetinkaya's iletiye in Sesli Komutta isimden Arama Nasıl Oluyor was marked as the answer   
    Arkadaşın araç ilk gelen serilerden ismi kaydetmeden aramıyor sanırım..Önce sesli komut tuşuna basıp "ismi kaydet" diyeceksiniz.Sonra araç size ismi söyle diyecek.Kaydetmek istediğiniz ismi söyleyeceksiniz daha sonra numarayı söyle diyecek,numarayı tek tek söyleyeceksiniz. Örneğin no: 0533 ...olsun. Sıfır-beş-üç-üç diye söyleyeceksiniz...Daha sonra işlem bitince en son kaydet diyeceksiniz.İsim kaydedildikten sonra ismi arar artık...
    İsmi aramak için ismi ara diyeceksiniz.Daha Sonra araç size isim lütfen diyecek,ismi söyleyeceksiniz .Daha sonra araç size ismi söyleyip aransın mı diyecek ..Sizde evet diyeceksiniz.
    Aracı 2.el aldınız sanırım .O isimler önceki sahibinin kaydettiği isimler...Önce sesli komut tuşuna basıp " dizini sil "deyin.Dizin silinsin mi diyecek araç size.Evet deyin.O isimleri Berna'yı Şükriye'yi siler.Sonra yukarda bahs ettiğim gibi tek tek kayıt edin rehberdeki istediğiniz isimleri..Yakupla Doğan Beyin verdiği bilgi ilk gelen seriden sonraki focuslar için geçerli...Sizin araç ilk gelen serilerden sanırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.