Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muharrem B.

Üye
  • Toplam İleti

    120
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muharrem B. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Düzce
  • Arabam:
    11 Focus 3 Trend HB
  • Meslek:
    Web Tasarım
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

878 profil görüntüleme

Muharrem B.'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

100

Toplam Beğeni

  1. Sanıyorum bu sorun özellikle 2011 yılında çıkan ilk parti üretimlerde genel olarak var. Ne yazık ki bende de mevcut. Sorunun sebebi ise resimde gösterdiğiniz kilit mekanizmasının siyah plastik aksamlı kısmında bulunan ve alttaki metal aksama sabitlenince içerisine geçen kanca şeklinde bir plastik mandal ve bu mandalı tutan yay. Bu mandalın ucu deforme oluyor ve güçsüz yay sayesinde kapıyı açtığınızda yerine oturması gereken kapı dili oturmuyor haliyle switch sinyal gönderemiyor. Buda kapıyı açtığınızda aracın uyanmaması, kapattığınızda uyku dalmaması vb. sorunlara yol açıyor. Sorunun üstünden uzun zaman geçmiş olsa da yeni karşılaşacak olan arkadaşlar için belki bir basamak olur.
  2. Aynı sorun bendede mevcut. Teknik ismini bilmiyorum fakat kapıdaki dilin hareketinden dolayı oluyor. En azından benim sorunumun kaynağı bu. Parmağınızla dili hareket ettirerek test edebilirsiniz. Sorunun çözümü için henüz vakit ayıramadım inşallah tamiri yapılıyordur. ?
  3. Seyir halindeyken çok problem olmuyor fakat durduğunuzda çevirmek oldukça güçleşiyor. Neyin sebep olduğu konusunda net birşey söylemiyorlar. En azından akü değerlerinizi ölçtürmenizi öneririm. Ben özellikle soğuk havalarda karşılaştım.
  4. Aynı sorun bende de vardı ve bir süre sonra komple gitti.
  5. Merhabalar, Focus 3 2012 1.6 Ti-VCT triger değişim setinin fiyatını öğrenebilirmiyim.
  6. Açıkçası tam değişim zamanını bilmiyorum. Belirti olarak da özellikle ilk 2 vites değişiminde tak diye vurma sesi geliyor ve debriyajın kavraması diğer araca göre oldukça yukarıda gerçekleşiyor. Vurma sesi için takozlara baktılar fakat bir sorun olmadığını söylediler. Baskı balatadan olabilirmiş. Belirtiler bunlar fakat başka bir sebep olabilir mi bilmiyorum.
  7. Focus 3 2011 1.6 Ti-Vct Manuel aracım için baskı balata değişim zamanı geldi. Gerekli parçaların orjinal ve muadil fiyatlarını alabilirmiyim.
  8. Bende öyle düşünmek istiyorum Yahya abi ama çokta fifi modunda takılıyorlar gibi Duyuruyu en düşük fiyatı 89 TL olan fiber akn siz paketlere yöneltmek içinde yapmış olabilirler.
  9. Sözleşmesi sürenler bu durumdan muhtemelen etkilenmeyecektir diye düşünüyorum sonuçta bu gibi değişiklikler için sözleşme yapılıyor. Yinede emin olamıyorum burada muhtemelen şu devreye girebilir. Sözleşmeyi değiştirme hakkı saklıdır gibi saçma bir ibareyle bildirim ve kimsenin anlamadığı şekilde bir onay yoluyla bu işi çözeceklerdir. Ben bu arayı kaçırdım sanırım Yakup benim gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla tablo hep güncelleme olarak belirttiğin şekildeydi. İlk rakamlar ne zaman duyuruldu acaba iyki de görmemişim Muhtemelen 16'lık AKN için 35 mbpslik pakete geçmek gerekecek. Fiyatı değişmezse sözleşmeli fiyatı 69 TL tabi fiber hattı olanların yararlanabileceği rakamlar bunların hepsi.
  10. Aman yarabbi o arka stopları çevreleyen şeyde nedir
  11. Muharrem B.

    Gif Arşivi

    4 numaraya bakınca istemsizce bir gerilme geliyor
  12. Cevabın için teşekkürler. Konuları araştırdım fakat ses işlemi için bir ibare bulamadım. Ne olarak arama yapsam ulaşabilirim ve tanımlama işlemini Focccus ile mi yapmam gereklidir.
  13. Navigasyon montajını yaptıktan sonra bu sesli yönlendirme olayını ben mi beceremedim yada böyle bir şey yok mu ve navigasyonu açtığımız her seferinde verdiği uyarıyı okeylememiz mi lazım. Birde konuyla ilgisi olmayabilir ama değişen panelle birlikte radyo frekanslarını kayıt ettiğimiz tuşlar eski panelde 6 adetti. Şimdiki panelde ise 10 farklı frekansı kayıt edebiliyoruz fakat 6'dan sonraki tuşlar kayıt etmiyor. Bunun için cd ünitesininde mi değişmesi gerekli. Ekran: BM5T-18C815-GM Navi Kart: V4.1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.