Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bahattin Ö

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bahattin Ö Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Konya
  • Arabam:
    Focus 3 2011 Trend X
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

532 profil görüntüleme

Bahattin Ö's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Bcm nedir kime baktırmak lazım.
  2. Elektirikciye gittim bunun switchleri tamir olmaz yeniside çok para dedi. Eskiden hatirliyorum arabayı istop Edip şoför kapısını açınca Radyo otomatik kapanirdi şimdi sadece sağ ön Kapıyı kapatınca kapanıyor.
  3. Arkadaşlar araç Focus 3 Trend X 1. Aracı kilitlediğim zaman Radyo kapanmıyor konsoldaki saat ışığı sönmüyor. 10 dakika sonra otomatik kapanıyor. sadece sağ ön Kapıyı kapatıp açtığım zaman Radyo kapanıyor ve ışıklar sönüyor. 2. Sağ ön kapı hariç kapılar açılıp kapandığı zaman kapı açık uyarısı vermiyor. 3. Bazen aracın kapı kilidini açtığım zaman ortadaki tepe lambası yanmıyor. Sadece sağ ön Kapıyı açıp kapattığım zaman yanıyor. Focus 3 lerde bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan varmı. Tahminlerine göre sağ ön kapı hariç diğer kapıların sensörlerinde sorun var.
  4. Sağa sola çekme varsa... Jantiniz yamulmuş olabilir. Balans ayarları bozuk olabilir.. En sonda rot ayarı yaptirin. Aynı olay başına geldi. Sol on jantim yamulmuş tu.
  5. Filtreyi degistireli bir depo mazot harcamadım henüz daha yeni yani. Birde bu araba sivas da -25 dereceleri gördü. Peki servise gitsem sorunu anlatsam enjeksiyonları açıp baktıklarında gözle görüldüğünde sorunu algılayabilirler mi.
  6. Filtre donduysa geri çözüldüğünde sıkıntı çıkarır mı birde sökülüp bakıldığında anlaşılır mı?
  7. 2 gündür herhangi bir tekleme ve performans kaybı yok. Depo da yarıdan fazlaydı zaten. Bugün de fulledim.
  8. Deo da bulunan 100 liralık mazot un üzerine mi doldurmam lazım yoksa depoyu boşaltmak mı lazım. Depo boşaltma işi nasıl oluyor acaba
  9. Konuyu hortlatiyorum ama ) Dün akşam saat 11 sularında arabamı çalıştırdım gayet güzel de çalıştı. Sıcaklık -11 civarındaydı. Yaklaşık 300 metre gittik den sonra araba motors arızası lambasını yaktı servise götürün diye ikaz verdi ve arabayı silkelemeye başladı. Yaklaşık 3 km boyunca aracım kendisini silkeleyerek motor arıza lambasını yaktı. Sanki gaz yemiyordu kendi kendine gazi kesiyordu. Bu arada 4 yıldır arabayı kullanıyorum ve hiç böyle bir sıkıntı vermemişti. Tüm bakımlarını da 1 ay önce yaptırdım ve bir depo benzini ancak bitti. 5 yıldır hep shell den mazot alıyordum ve ilk defa geçen gün bp den 100 tl lik mazot aldım ve bu olay karşıma çıktı. Acaba sorun nerde arabada mi mazot tamı enjektörlerde mi bilemedim. Bu sabah arabayı tekrar çalıştırdım ve yine lamba yaktı. Yaklaşık 10 km kullandım 3 4 kere silkeledi ve 1 kere arıza lambası yaktı.
  10. trend x start stoplu aracıma hız sabitleyici taktırmayı düşünüyorum acaba ankarada ki servis yardımcı olabilir mi kiminle görüşmem lazım?
  11. arkadaşlar her sabah evden işime geldiğimde aracımı park ettiğimde aracın fanı 10 dk çalışıyor bu durum partikül fitlresiylemi alakalı. mesafe 5 km.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.