Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201610 yıl comment_342460 Bugün seyir halinde iken direksiyon hafif sola doğru kırıldı. Ana yol sol şeritte iken birden sağa sola araba gezmeye başladı yanında eşimde farketti, ne oluyor diye kenara çektim lastikler normal basincta hava var. Acaba yolda meyil mi vardı yoksa direksiyon kutusunda sıkıntı mı var. Yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201610 yıl comment_342463 Asfalt yüzeyi kazınmış ve ince oluklar halinde kalmışsa bunu yapar. Tek bir yerde yaptı ise büyük olasılıkla yol yüzeyi kaynaklıdır. Yinelerse tekrar yazışalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201610 yıl Yazar comment_342522 Daha önceden de tek tarafa doğru çekme olmuştu ama o yol gerçekten çok bozuk lastiklerin geçtiği yer adeta çukurdu. Ama bugünkü yoldan defalarca geçtiğim yol, sadece kar yağıyordu yerlerde ıslaktı ve ayrıca arabanın üzerinde 4 mevsim lastikleri var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343051 Sağa sola çekme varsa... Jantiniz yamulmuş olabilir. Balans ayarları bozuk olabilir.. En sonda rot ayarı yaptirin. Aynı olay başına geldi. Sol on jantim yamulmuş tu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20169 yıl comment_382310 aynı sorun bende de var direksiyonda boşluk var hissi veriyo kaç tane servise gittim herseferinde normal birşey yok diyolar bence kesin birşey var ama çözümü bulamıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın