Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman.Ünal

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Osman.Ünal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    2009 Ford Focus Titanium
  • Meslek:
    Gazeteci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Osman.Ünal's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. 1/1 Yoğunlukta -22 yazıyor içerde ki su oranı arttıkça değer sıfıra yaklaşıyor
  2. Arkadaşlar malumunuz cam suyu donunca haznesini patlatabiliyor. Bunun önüne geçmek için antifirizli cam suyu kullanmak gerekiyor. Bugün Maltepe bölgesinde çalışırken yakın zamanda kayyum atanan A ile başlayan ve sayıyla devam eden bir market var ya hani orda Plenty Marka 5 Litre antifirizli cam suyunu 6.5 Tl aldım. Bayağı ucuz piyasa fiyatlarına göre. Sizlerinde haberi olsun diye bu paylaşımı yaptım:) Yoksa market zinciriyle bir alakam yok.
  3. Teşekkürler dün youtube'da da izledim. Kapı tamiri ve ayna altına led montajını birlikte yapacam burdan inşallah paylaşımda bulunurum.
  4. Merhaba arkadaşlar focus 2.5 aracımızın sürücü tarafı kapısının kolu zor açılıyor dîğer kapılara göre.(Kapı rahat açılıyor kol zor açılıyor) Size sorum kapının plastik aksamlarını nasıl sökebilirim. Görünürde vida filan yok. Resim Üzerinde tarif ederseniz sevinirim;
  5. Çok sağolun arkadaşlar ruhsat annemin adına diye yormak istememiştim. Sizden aldığım bilgiler doğrultusunda gidebiliriz:)
  6. Arkadaşlar merhabalar geçtiğimiz hafta aracimizin noter satışı oldu.Noterde ki görevli ruhsatin eve geleceğini söyledi.Acaba trafik şubeden ruhsat daha erken teslim alınabilir mi?
  7. Dün oraya biz de uğradık. Galiba sizin aracı gördüm beyaz 1.4 ınsigni galiba. Montaj halindeydi inceledim. Ama özellikle focus için Brc Segment 32'i öneriyorlar. Herhangi bir kablo veya manifolt delme işlemi yapılmıyormuş.
  8. Arkadaşlar hepinize merhabalar Focus 2.5 için lpg kiti markası ve dükkan önerisi almak istiyorum. Bugün Kartal Oto Sanayi'de birkaç Lpg dönüşümü yapan yer ile konuştum. Landirenzo için : 2200 Tl (Peşin), Atiker için: 1500 Tl (Taksit) , Brc için ise: 2100 Tl fiyat aldım. Sanki biraz pahalı geldi sizlerden yardım istiyorum. Saygılar.
  9. Arkadaşlar merhabalar, kısmetse otomatik focus 2.5 alacağız. Dün bir araca bakmaya gittim titanyum paketti. Eğimi orta denilebilecek bir yerde ayağımı frenden çekince araba ağır ağır geri kaçtı gaza basınca kalktı zorlanmadan. Acaba bu geri kaçmama meselesi nasıl oluyor tam olarak? Hiç mi geri kaçırmayacak yoksa nasıl olcak? Teşekkürler
  10. Osman.Ünal

    Araç Tavsiyesi

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Araçta lpg yok.Ama alınca taktirmayi planliyoruz.
  11. Osman.Ünal

    Araç Tavsiyesi

    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Kısmet olursa 2009 Model Otomatik Focus Titanyum Paket alacağız. Araba 47.000 km'de ilk sahibinden sadece marşpiyellerinde ve tamponda sürtme boyası var. Hasar kaydı yok. Fiyat olarak 43 bin tl istiyor araç sahibi. Sizce bu fiyat nasıl? Birde bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim kullanıcı olarak?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.