Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba, Bugünki Amsterdam toplantısından 2. haber geldi.Devamını merakla bekliyoruz ilk haber SON GÜNCELLEME 26 EYLÜL  SATIŞ TARİHİ GÜNCELLEMESİ: &#13

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Böyle bir arabamın olmasını çok isterdim fakat motorunun 2.3L olmasınıda isterdim. Utanmasam 4 çeker de isteyeceğim. Ben nefsimi biraz dizginleyeyim en iyisi.

Yanıtlama zamanı:

Böyle bir arabamın olmasını çok isterdim fakat motorunun 2.3L olmasınıda isterdim. Utanmasam 4 çeker de isteyeceğim. Ben nefsimi biraz dizginleyeyim en iyisi.

2.0 Ecoboost 240 PS'nin üzerine Sprint Booster ve Superchips yazılım :) 

Yanıtlama zamanı:

Yine focustaki gibi sacma sapan jantla TR ye gelmiş.Arabanın albenisi tamamen gidiyor jant güzel olmayinca..insallah jant opsiyonu sunulur..utanmasalar 205 55 16 lastikle satışa sunacaklar...Donanımlar güzel sanırım

...Hadi hayırlısı bakalım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yine focustaki gibi sacma sapan jantla TR ye gelmiş.Arabanın albenisi tamamen gidiyor jant güzel olmayinca..insallah jant opsiyonu sunulur..utanmasalar 205 55 16 lastikle satışa sunacaklar...Donanımlar güzel sanırım

...Hadi hayırlısı bakalım

Off... YİNE yanlış bilgi.

Üzerindeki jant 17'' TİTANİUM STANDART Jantı. Türkiye ile alakası yooooook. Almanya'da şurda burada Titanium ile gelen neyse o yani.  235/50 R17

Trend ile 16'' olur o da 215/60 R16

Yanıtlama zamanı:

Lift Back model var mı lansmanda? Varsa bagaj açık, kapı nasıl, içi nasıl vs foto alabilir miyiz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lift Back model var mı lansmanda? Varsa bagaj açık, kapı nasıl, içi nasıl vs foto alabilir miyiz?

LB var evet. Şöyle vereyim; bunun aynısı.

Yeni Fotolar

J2ufHs7.jpg

iqXXyeh.jpg

MoC6Qxf.jpg

4OkfgFN.jpg

Nw5GE81.jpg

H6iY4yb.jpg

WETCM0G.jpg

YgXiQ2r.jpg

UuTLpOV.jpg

Yanıtlama zamanı:

2.0 Ecoboost 240 PS'nin üzerine Sprint Booster ve Superchips yazılım :)

Eski kasadan bahsediyorsun? Yok ben almayım. Hemde powershiftli hiç almayım. Manuel olsun bizden olsun.

300ps+ Sprintbooster ve Superchips desek? :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler @Yakup Çağatay

Şu bardaklıklarda zarif bir sürgülü kapak istemek çok olmak mı acaba? ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eski kasadan bahsediyorsun? Yok ben almayım. Hemde powershiftli hiç almayım. Manuel olsun bizden olsun.

Mondeo 2.0 240 ps'de 6F35'e geçti.  PS sadece 2.0 dizel'de kaldı o da ıslak kavrama zaten.

Yanıtlama zamanı:

Off... YİNE yanlış bilgi.

Üzerindeki jant 17'' TİTANİUM STANDART Jantı. Türkiye ile alakası yooooook. Almanya'da şurda burada Titanium ile gelen neyse o yani.  235/50 R17

Trend ile 16'' olur o da 215/60 R16

o zaman adam gibi jant uretselerdi bu ne öyle..Amerikadaki 19 inc 5 kolluyla gelseydi tr ye...jant opsiyonu olur inşallah.
Yanıtlama zamanı:

Ben elimde olana bakarım, öyle avrupada şurda burda satılandan banane. Ha yok geliyorsa Türkiyeye bilemiyorum, ben RS motoru isterim. (Sanki sipariş veriyorum, peheyyy)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

o zaman adam gibi jant uretselerdi bu ne öyle..Amerikadaki 19 inc 5 kolluyla gelseydi tr ye...jant opsiyonu olur inşallah.

19'' olan bunun aynısı zaten sadece büyüğü. Hocam fazla büyütüyorsun; gayet güzel duruyor, bi gör önce sakin olun yahu. 19'' bizim ülkemizde sıkıntı.

Yanıtlama zamanı:

Yeni kasada da var 2.0 Ecoboost hemde powershift değil. 

Yanıtlama zamanı:

Yeni kasada da var 2.0 Ecoboost hemde powershift değil. 

Bak şimdi sen görmüyorsun abi fakat burda gayet heyecanlı, bir o kadar mağrur, hiç olmadığım kadar yaramaz bir duruşum var şu anda. Şu an banka hesabım bu tip hayaller kurmayı reddediyor. 

Bende yok canım gelmez, niye gelsin manueli, ne gereği var diyip kafamda olayı nötralize etmeye çalışıyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.