H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Bugün Autoexpress 2018 de çıkacak Focus IV için ayrıntılar diye bişey yayınladı. Yuh yani bazen acaip uçuyorlar. Neyse bir ford direktörü o tarihte ABnin hedefi olan 95gr/km CO2 eksoz emisyonunu tutturmak için focus IVte çelik yerine komple alüminyum kullanılacağını ve 4 kişilik bir ailenin yaklaşık ağırlığı kadar (yani 200 kg imiş) arabanın hafifletilip 1100kg a ineceğini söylemiş. Mart 15, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Ben de gördüm yazıyı. Belli ki ekonomi yapılacaklar listesinde birinci sırada yer alıyor. Motor teknolojisinde maliyet-kazanım açısından özellikle 1.0 EB ile iyi bir noktaya gelince bir sonraki adım haliyle yükü azaltmak olacak. Bu arada kimse heyecanlanmasın çünkü 1. Focus Mk IV için tahmin edilen satış yılı 2018 2. Bu ve benzeri konularda Auto Express fena halde sallar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Hemde nasıl sallıyor Golf 6 için neler yazıyordu yıllar önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Focus 4 ha....Hahahahahhaaaaaa......Çok komik......Ulen adamlar daha F0cus 3 ü tam anlamıyla satamıyor Focus 4 mü yapacaklar..Kih Kih Kih... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Satamıyormu yapamıyormu abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Hemde nasıl sallıyor Golf 6 için neler yazıyordu yıllar önce Ne dediki ben oyle abudik gubidik seyler hatirlamiyorum.. Bu mesaj I9000 tarafından Tapatalk ile gönderilmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Ne dediki ben oyle abudik gubidik seyler hatirlamiyorum.. Bu mesaj I9000 tarafından Tapatalk ile gönderilmiştir. Araç takla attığında tavanı üstünden tekerler çıkacakmış Sürücü ve yolculara hiç zarar gelmedne yola devam edecekmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Araç takla attığında tavanı üstünden tekerler çıkacakmış Sürücü ve yolculara hiç zarar gelmedne yola devam edecekmiş Atarlar belki ama oyle birsey yazsalar bilirdim.... Bu mesaj I9000 tarafından Tapatalk ile gönderilmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Bu fiesta titanium plus paketteki sony f3 e olurmu bilen varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Olmaz. Ön frame farklı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Olmaz. Ön frame farklı. abi f3 için my toch bulabılırmıyız acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 ebay den takip etmek lazım. Ben bir tane buldum aldım. Kablosu falan henüz gelmedi. PTT dağıtım merkezine bugün düşmüş. Kontrol etmek lazım ama bulmak gerçekten zor. Benimki biraz şans oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Biraz yeri değil ama bir sorum var. USB giriş üzerinden 2,5luk hard disk kullanılıyor mu? Müziklerimi oraya atıp bağlasam çalışır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Olma ihtimali var , iPhone sarj edebiliyor yani Voltaji cok ufak degil. Denemekte fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Kimse denememiş sanırım. 120gb lık birşey taksam, muhtemelen okuması gecikmeli olur. Beslemesi yetecek mi bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap