Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim hiç aklıma böylesi gelmemişti,teşekkürler Cem abi bakış açısı kazandırdın bana

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey haklısınızda, İstanbul'da sıkışık trafikte ya da ışıklarda birinin kapıyı açıp araca girmesi veya araç içinde gördüğü birşeyi kapıp kaçması an meselesi. Malum bir ara buji ucu ile camı patlatıp kap kaç yapıyorlardı. İnsan kendisini güvende hissetmiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet arkadaşlar bir çok avrupa ülkesinde 1.6 125 ps ve 105 ps'ler (manuel) kalkmış durumda..Alternatif olarak yer yer 1.6 85 ps sunulmuş..

Bunların yerine 1.0 Turbo 100 ps ve 125 yerine almış durumda..

100 ps'ler 5 ileri manuel

125 ps'ler 6 ileri manuel

1.6 125 Powershift devam etmekte :)

Hangi ülkelerde 1.6 manuel yok; İngiltere,Belçika,Danimarka,İspanya,Fransa,İtalya,

Hala devam edenler; Almanya (1.0 da var), Romanya,Türkiye,Kıbrıs :) (1.0 yok)

Mayıs ayında Türkiye'ye sunulması bekleniyor ve bizim ülkemizde de büyük ihtimalle 1.6 manueller son bulacak..

Şimdi ise tüketim verilerini sunuyorum;

screenshot20120326at202.pngscreenshot20120326at202.pngscreenshot20120326at203.png

DETAYLAR

Daha da fazlası için

Daha da fazlası için :)

Yanıtlama zamanı:

Konu katalogdan açılmışken bir sorum vardı. USB üzerinden disk bağladığımda ekran altındaki fonksiyonlarda karışık çal ve yanında da Tara diye bir komut çıkıyor. Bu Tara ne oluyor? Kullanırken karıştırdım. Birşey anlamadım. Kullanım kitabında da hiçbir şey bulamadım.

Güzelmiş, Konuyu istediğin yere yaz otomatik doğru yere taşınıyor :P)))))))

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Konu katalogdan açılmışken bir sorum vardı. USB üzerinden disk bağladığımda ekran altındaki fonksiyonlarda karışık çal ve yanında da Tara diye bir komut çıkıyor. Bu Tara ne oluyor? Kullanırken karıştırdım. Birşey anlamadım. Kullanım kitabında da hiçbir şey bulamadım.

Güzelmiş, Konuyu istediğin yere yaz otomatik doğru yere taşınıyor :))))))))

Buldum, kullanırken bakamamışım. 10sn çalıp diğer şarkıya geçiyormuş.

Yanıtlama zamanı:

Salı akşamı ben toplu taşıma aracında iken Ataşehir bulvarda lacivert yeni focus SW gördüm. Güzel duruyordu ama ters yönhızla gidiyorduk tam anlamadım.

Dün akşam ise beyaz SW titanium geçti karşı şeritten ..Arka görünümüne bayıldım. ön ile arka biraz ayrı tasarım dili gibi görünüyor sanki.. Yakından incelemek lazım. Kahverengisi nasıl durur acaba ^_^

Yanıtlama zamanı:

Salı akşamı ben toplu taşıma aracında iken Ataşehir bulvarda lacivert yeni focus SW gördüm. Güzel duruyordu ama ters yönhızla gidiyorduk tam anlamadım.

Dün akşam ise beyaz SW titanium geçti karşı şeritten ..Arka görünümüne bayıldım. ön ile arka biraz ayrı tasarım dili gibi görünüyor sanki.. Yakından incelemek lazım. Kahverengisi nasıl durur acaba ^_^

Ankara'da hiç görmediysem 7-8 tane görmüşümdür. genelde de kül kahve tercih edilmiş..

Bu arada şuraya bir bakar mısınız? Fiyatlandırmada bir yanlışlık var gibi..

http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/modeller

Yanıtlama zamanı:

Ankara'da hiç görmediysem 7-8 tane görmüşümdür. genelde de kül kahve tercih edilmiş..

http://www.ford.com..../focus/modeller

Nasıl bir yanlışlık???

Yanıtlama zamanı:

http://www.ford.com..../focus/modeller

Yok hata yok..Bu böyle olduğundan beri itiraz ediyorum ama beni dinleyen yok. Bu dutrumda bilmeyen comfortu style ile tit arası bir donanım sanır ki eskiden comfort öyle idi trend ile tit arasındaydı.

Şimdi ise hala en alt donanım comfort. Fakat benzinli comfort getirmediklerinden, dizel ile benzinli arası fiyat farkı fazla olduğundan böyle bir enayilik olmuş.

Ya comfortu en alta koymadıydılar ya da benzinli comfort fiyatını yazıp getirmeselerdi daha iyi olurdu.

Otosan iyi yönetilmiyor vesselam der çıkarım..

Yanıtlama zamanı:

Nasıl bir yanlışlık???

style ile comfort'ın fiyatları ters basılmış sanki.. daha doğrusu comfort sanki style'dan yüksekmiş gibi gösterilmiş.. özellikler doğru ama fiyat ve yer hatalı..

Yanıtlama zamanı:

Enayiliğe bak en ucuz olan trend açıklamasında comforta ek olarak yazıyor..

Açıklamalara baktığında comfortun donanım listesi bayağı uzun , trendden uzun yani ondan üst donanım gibi.

Yanıtlama zamanı:

Yok hata yok..Bu böyle olduğundan beri itiraz ediyorum ama beni dinleyen yok. Bu dutrumda bilmeyen comfortu style ile tit arası bir donanım sanır ki eskiden comfort öyle idi trend ile tit arasındaydı.

Şimdi ise hala en alt donanım comfort. Fakat benzinli comfort getirmediklerinden, dizel ile benzinli arası fiyat farkı fazla olduğundan böyle bir enayilik olmuş.

Ya comfortu en alta koymadıydılar ya da benzinli comfort fiyatını yazıp getirmeselerdi daha iyi olurdu.

Otosan iyi yönetilmiyor vesselam der çıkarım..

e iyi de çok saçma olmuş... içi boş araba ama fiyata 49 küsürü dayamışlar.. bilmeyenin anlaması mümkün değil..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.