Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57899 yıl 2012 hala arka camları manuel araç üretiyorlar ya ona da hastayım.. Yakup, Ford'un ürün gamında var mı kardeşim benzinli comfort... bitmiştir.. yazacaksın o zaman onu oraya.. veya yazmıyorsan illa ki dizel fiyatını yazıyorsan yine en başa koyacaksın, fiyatını da yazacaksın, yanına yıldızı koyup altına açıklamanı yazacaksın.. çözüm bu kadar basit.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_57902 yıl 2012 hala arka camları manuel araç üretiyorlar ya ona da hastayım.. Yakup, Ford'un ürün gamında var mı kardeşim benzinli comfort... bitmiştir.. yazacaksın o zaman onu oraya.. veya yazmıyorsan illa ki dizel fiyatını yazıyorsan yine en başa koyacaksın, fiyatını da yazacaksın, yanına yıldızı koyup altına açıklamanı yazacaksın.. çözüm bu kadar basit.. Yok ama ürün gamında ona bakarsak 2.0 dizelleri 1.6 85 ps felanda koysunlar. ülkede ne sunuluyorsa o konulur yani...Tablodaki sıralama önemsiz detay. Focus gelmeden önce ford.com.tr nasıl bir siteydi onu düşününce buna süper diyoruz haliyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57905 Yok ama ürün gamında ona bakarsak 2.0 dizelleri 1.6 85 ps felanda koysunlar. ülkede ne sunuluyorsa o konulur yani...Tablodaki sıralama önemsiz detay. Focus gelmeden önce ford.com.tr nasıl bir siteydi onu düşününce buna süper diyoruz haliyle onu demek istemediğimi biliyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58262 cem bey, ben de hekimim aracı almadan evvel sizin incelemenizi okumuştum, geçen hafta herşey olup bitti, şahsen de tanışmak isterim, ben özel bir hastanede çalışıyorum, arabayla ilgili ilk izlenimlerim ayrı bir sayfa oldu, anında ) şimdilik herşey olumlu Haydaaa, Antalya'dan ikinci EB'lu doktor! Hoş geldin meslektaşım ve de hemşehrim ve de arabadaşım... Şimdi uygun yerlerde kendini ve arabanı tanıtırsan, özellikle Quashqai'den sonraki sürüş izlenimlerini çok seviniriz. Bu arada çok farklı tarzda araçlar, nasıl oldu bu değişim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58349 Doktorlar fordcu diyebilirmiyiz bu manada? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58351 Doktorlar fordcu diyebilirmiyiz bu manada? Yılların Fordcusunun eline su dökemeyiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58357 Ambulanslarıda Ford'a değiştiriyorlarmış. Bir de sağlık personeline indirim vardı bir ara. Nedir bu ilişki çözemedim. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58373 Sağlık personeli indirimi %2 civarında, hatır işi alınabilir, yeter ki bayinin kota sorunu veya stokta birikmiş aracı olsun. Ambulanslar ise ihaleyle değişiyor, Otosan'ın transit ile rekabetçi olması doğal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl Yazar comment_59393 Focus Tasarlanırken Site Banner'da ki resim de tasarım çiziminden geliyor İç Dizayn Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl comment_59490 Ford İngiltere'deki Zetec S benzeri bir modeli de İsviçre'de piyasaya sürmüş. 1.6 EB 182 PS, 19" BBS jantlar, 235/35-19 lastikler Titanium X özellikleri artı; Sony SD Navigasyon Tüm destek paketleri mevcut Ayrıca ön ve arka spoyler ve yan marşbiyeller Siyah üzerine kırmızı desenli Hepsi dahil sizin için 44.240 Frank (yaklaşık 85.000 TLcik) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl comment_59493 Türkiyedeki fiyatı 170bin tl yani Vergiler dahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl comment_59500 Türkiyedeki fiyatı 170bin tl yani Vergiler dahil Beygir başına 1000 lira he? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201214 yıl comment_59533 Türkiyedeki fiyatı 170bin tl yani Vergiler dahil Yok öyle hesaplamayacaksın, mesela benim kullandığım Tit EB İsviçre'de 38.000 Frank... Tabii Otosan'ın külliyen elektroşok tedavisinden geçmesi lazım böyle bir versiyonu ithal etmesi ve bu orantıda fiyattan satması için ayrı mesele... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59691 Focus 3 HB uyumlu bir bisiklet taşıyıcı var mı ? Bike rack veya hitch tarzında.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201214 yıl comment_59782 Focus 3 HB uyumlu bir bisiklet taşıyıcı var mı ? Bike rack veya hitch tarzında.. Bende dandik bir tane vardı arkada bagaj kapağına takılan cinsten. Denemedim Focus'a uyumunu henüz. Thule'nin kesin uyumlusu vardır, ama tuzludur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın