Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tamamen kapatarak :nazar: Tavandan :D Yani kapı açılınca da açılmayacak şekilde

Bende öyle manuel kapatma yok Yakup....Belki menüde vardır ama onu da bulamadım....

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Nasıl kapadın iç aydınlatmayı komple*?

Abi sizden öğrendim zaten ya sen ya cem abiydi elini basılı tut ışık açma düğmesine tavanda daha yanmıyor
Yanıtlama zamanı:

Abi sizden öğrendim zaten ya sen ya cem abiydi elini basılı tut ışık açma düğmesine tavanda daha yanmıyor

Haaa Cem Bey söylemişti doğru,dur deniyeyim ben onu....Akşamları ışıkta stop ediyorum şak bütün iç ışıklar yanıyor.ne sinir yaa,millet arabanın içini görüyor kabak gibi trafikte....Start-Stoplarda bu olmuyor,hatta farlar ve müzik sistemi çalışmaya devam ediyor.....

Yanıtlama zamanı:

He birde seninki Adana pavyonu misalı kımıl kımıl falandı demi.. Nasıl bi renge ayarladıysan artık.. :nazar:

Yanıtlama zamanı:

He birde seninki Adana pavyonu misalı kımıl kımıl falandı demi.. Nasıl bi renge ayarladıysan artık.. :)

Mor renkte..eehehehehe..Yok yaa,ıç aydınlatma beyaz yanıyor submarine ışıklardan farklı yani....

Yanıtlama zamanı:

Bende öyle manuel kapatma yok Yakup....Belki menüde vardır ama onu da bulamadım....

Bora abi üstteki aışığın yanında "off" düğmesi var ona basarsan yanmaz kapı açılınca ve stop edince o düğmeye basınca düğme sarı yanıyor

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz,

geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba??

Yanıtlama zamanı:

onu direk farın içinden ayarlarını yaparak mudahale edebılırler serviste 5 dk bile sürmeden hallederler abi

bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz,

geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.