Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nedenki? CemBo benzinli için olanını bulmuştu.

Abi demek ki nadir düşenlerden birini de Cem Abi bulmuş.. Cidden epey araştırdım bulamadım. bir süredir bakmıyorum, şuan ne durumda bilemiyorum..

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abi demek ki nadir düşenlerden birini de Cem Abi bulmuş.. Cidden epey araştırdım bulamadım. bir süredir bakmıyorum, şuan ne durumda bilemiyorum..

Alperen araba daha çok yeni, az sayıda düşüyor, yakında artar, her türlüsü bulunur.

Benzinli bulduğum da satılmadı zaten, kimse ilgilenmedi demek....

Yanıtlama zamanı:

Alperen araba daha çok yeni, az sayıda düşüyor, yakında artar, her türlüsü bulunur.

Benzinli bulduğum da satılmadı zaten, kimse ilgilenmedi demek....

hayır işin kötüsü km ilerliyor.. gerçi elektronik bir işlemle aracın gerçek kilometresi göstergeye geçirilebiliyormuş ama nasıldı tam hatırlayamıyorum...

ama herşey dönüp dolaşıp Mertol Abi'nin özlü sözüne geliyor "Money Talks"... Mertol Abi'nin geçenlerde satışa çıkardığı navi'li lcd ekranlı teyp kısmını o yüzden alamadım.. neyse artık, herşeyde bir hayır vardır demişler..

Yanıtlama zamanı:

hayır işin kötüsü km ilerliyor.. gerçi elektronik bir işlemle aracın gerçek kilometresi göstergeye geçirilebiliyormuş ama nasıldı tam hatırlayamıyorum...

ama herşey dönüp dolaşıp Mertol Abi'nin özlü sözüne geliyor "Money Talks"... Mertol Abi'nin geçenlerde satışa çıkardığı navi'li lcd ekranlı teyp kısmını o yüzden alamadım.. neyse artık, herşeyde bir hayır vardır demişler..

Km nin ilerlemesi önemli değil,göstergenin takıldıktan sonra aracın km sinı ıds le giriyorlar,düşük veya fazla yazdığınızda kabul etmiyor.

Yanıtlama zamanı:

bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz,

geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba??

Sanıyorum var dün gece önümüzde giden focus(tit x + pp) her yeri aydınlatıyordu. Gayet net bir şekilde. :)

Yanıtlama zamanı:

Bugun arkadasim kullanmak istedi arabayi tamam dedim indim arabadan anahtar cebimde dedim git bakalim ne kadar sonra stop edicek 20 metre kadar uzaklasti benden stop etmedi sadece ekranda anahtar aracin icinde degil yaziyordu. Stop etmesi gerekmezmi anahtar icinde degilse bir süresimi var acaba bilgisi olan paylasabilirmi

Yanıtlama zamanı:

Gerekmez. Kapattığı an bir daha çalışmaz..

Bu hep böyledir.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Anladim stop edip alarm calsa cok guzel olurdu caliyoorllaar benii gibisinden ;)

Yanıtlama zamanı:

Km nin ilerlemesi önemli değil,göstergenin takıldıktan sonra aracın km sinı ıds le giriyorlar,düşük veya fazla yazdığınızda kabul etmiyor.

Sanırım yanlış biliyorsunuz. Yeni tip göstergelerde km saatini taktığınızda göstergedeki değer ile çalışmaya devam eder. Ancak IDS ile bağlanırsanız, km yi yukarı doğru istediğiniz değer ile değiştirebilirsiniz. Aşağı doğru inmez ancak yukarı çıkar.. :D
Yanıtlama zamanı:

fatura kesildi plaka işlemleri başladı..büyük ihtimalle cumartesi aracı teslim alıyorum...bir de böyle ortamı güzel bir forum buldum..oh mis :D

Yanıtlama zamanı:

fatura kesildi plaka işlemleri başladı..büyük ihtimalle cumartesi aracı teslim alıyorum...bir de böyle ortamı güzel bir forum buldum..oh mis :)

Hayırlı uğurlu olsun :D:) :)

Yanıtlama zamanı:

Hiç colorado kırmızı yeni focus gören bilen var mı? Resmine sahip olan var mı?

Kül kahve SW focus , colorado kırmızı HB veya SW gören varsa bi zahmet resmini çekip foruma yapıştırsın.. :) :) :claps: :claps:

Yanıtlama zamanı:

Hemen tüm konulara baktım ama bulamadım colorado ..Neyse başka bir sorum var:

USB girişi var mı focuslarda yani varsa hepsinde mi bell, donanımdan itibaren mi? Eldeki broşürde yazmıyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.