Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85389 Cenk Bey, sözlük yazarlığı gibi bir durumunuz var mı? bu "edit: imla" kalıbı sözlüklerde pek yaygındır da... sadece incisözlük yazarıydım 2. nesil :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85393 sadece incisözlük yazarıydım 2. nesil :D açmayın dedeler... :kıhkıh: ekşisözlük 5. nesil, uludağsözlük 4. nesil yazarıyım ben de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86783 Bugun bi adam arabama bakti bakti yanina gidince ne kadara aldiniz dedi soyledim sonra farlarimi oksayarak farlar nissanin asi cocuguna benziyor dedi qashqai mi dedim evet evet cok benzetmisler dedi Neresi benziyor Allah askina diyip vurucaktim keline ama nezih bir semtdeyiz ayip kacardi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86785 Telefon geldi mi servisten, bugün gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86786 Bugun bi adam arabama bakti bakti yanina gidince ne kadara aldiniz dedi soyledim sonra farlarimi oksayarak farlar nissanin asi cocuguna benziyor dedi qashqai mi dedim evet evet cok benzetmisler dedi Neresi benziyor Allah askina diyip vurucaktim keline ama nezih bir semtdeyiz ayip kacardi :) sabri vereydin arabasına takardı kel ya fazla güneş almıştır normaldir :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86787 Telefon geldi mi servisten, bugün gelir Yok aramadilar onu soracaktim sana bizimle ilgilenen adamin adi neydi hatirliyormusun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86789 Yok aramadilar onu soracaktim sana bizimle ilgilenen adamin adi neydi hatirliyormusun? Serkan. Ararlar acele etme Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86790 sabri vereydin arabasına takardı kel ya fazla güneş almıştır normaldir :) Hala nasil benzettigi anlamaya calisiyorum ama nissanin asi cocugu deyince icimden baya guldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86792 Hala nasil benzettigi anlamaya calisiyorum ama nissanin asi cocugu deyince icimden baya guldum ne varmış bende asi nehrinin çocuguyum beni görse ne derdi acaba merak ettim bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86793 Serkan. Ararlar acele etme Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Hasanmis adamin adi otosanda yokmus siparis verilmis arayacaklarmis Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86794 Hasanmis adamin adi otosanda yokmus siparis verilmis arayacaklarmis Hasan mı harbi mi haftaya o zaman en erken. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86798 Hasan mı harbi mi haftaya o zaman en erken. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Olsun sen olmasan 15.000 bakiminda gostericektim onemli degil yani süresi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86802 Ben otomatikte kullanmiyorum giriyorum kisa bir alt gecite yaniyor 3 saniye yanana kadar ben cikmis oluyorum zaten bide xenon farda isinmasi lazim tam verim icin mavi mavi yaniyor tam isinirken sonuyor. Zararli oldugunu dusundugum icin 0da kullaniyorum. Ayrica x paket sahipleri bilicektir gece arabayi calistiriken kontagi aciyorum farlar yaniyor marsa basinca farlar kapanip tekrar yaniyor pembe oluyor falan sonra kendine geliyor o yuzden yine 0dayken calistiriyorum sonra farlari yakiyorum. ben mi cok korumaciyim yoksa dediklerimi yapmak yararlimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86804 Ben otomatikte kullanmiyorum giriyorum kisa bir alt gecite yaniyor 3 saniye yanana kadar ben cikmis oluyorum zaten bide xenon farda isinmasi lazim tam verim icin mavi mavi yaniyor tam isinirken sonuyor. Zararli oldugunu dusundugum icin 0da kullaniyorum. Ayrica x paket sahipleri bilicektir gece arabayi calistiriken kontagi aciyorum farlar yaniyor marsa basinca farlar kapanip tekrar yaniyor pembe oluyor falan sonra kendine geliyor o yuzden yine 0dayken calistiriyorum sonra farlari yakiyorum. ben mi cok korumaciyim yoksa dediklerimi yapmak yararlimi Bişey olmaz tabiki devam sensör konusunda Ama çalıştırken 0 da tutmak en mantıklı secim ve doğrusu da o Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88445 arkadaşlar ben ecoboost 1.6 180 ps almayı düşünüyorum fakat şuan hiçbir bayide yok araç ancak siparişle 3-4 ayda gelir dedi bayiler....arac ilk çıktığında vardı bayilerde fakat suan hiçbir bayıde yok .180 ps ecoboost un ne zaman TR ye geleceğini bilen var mı aceba ? birde 1.6 180ps ecoboost un ort.yakıt tüketimi ile bilgisi olan bunları paylaşırsa sevinirim:) ( kendi tüketim değerlerini ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın