Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201312 yıl comment_186893 Bal Köpüğü Merak Edenlere.... Titanium+Smart Bakır kahverengiye benziyor. Bu renk şu anda getiriliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201312 yıl comment_186896 Zamanında pinakyo bisikletim de bu renkti....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201312 yıl comment_186897 Bakır kahverengiye benziyor. Bu renk şu anda getiriliyor mu? Evet Cem bey, Geçenlerde Ankara Başer de vardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190747 Sizde de soğuk havada ilk calistirmada motor saçmaliyor mu tdci focus 3 sahipleri ? Benimki şuan sacma sesler esligininde duzensiz titriyor ama yola ciktiktan sonra ilk isikta duzeldigi anlasiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190899 Sizde de soğuk havada ilk calistirmada motor saçmaliyor mu tdci focus 3 sahipleri ? Benimki şuan sacma sesler esligininde duzensiz titriyor ama yola ciktiktan sonra ilk isikta duzeldigi anlasiliyor Ben birşey hissetmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191000 Sizde de soğuk havada ilk calistirmada motor saçmaliyor mu tdci focus 3 sahipleri ? Benimki şuan sacma sesler esligininde duzensiz titriyor ama yola ciktiktan sonra ilk isikta duzeldigi anlasiliyor Yok olmuyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191039 Arabayı çalıştırıp aşağı indikten sonra kendi kendine "emniyet kemeri" ikazı vermeye başlıyor araç. Bu önceden yoktu galiba, hatırlamıyorum olduğunu. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Servise gittiğimde soracağım ama size de danışayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191072 Arabayı çalıştırıp aşağı indikten sonra kendi kendine "emniyet kemeri" ikazı vermeye başlıyor araç. Bu önceden yoktu galiba, hatırlamıyorum olduğunu. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Servise gittiğimde soracağım ama size de danışayım dedim. Arabadaki emniyet kemeri sensörleri koltuğun biraz arka tarafına doğru, benim tahminim yerinden kaymış olabileceği. Kendiniz nasıl kontrol edebilirsiniz bilmiyorum malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191107 Arabayı çalıştırıp aşağı indikten sonra kendi kendine "emniyet kemeri" ikazı vermeye başlıyor araç. Bu önceden yoktu galiba, hatırlamıyorum olduğunu. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı acaba? Servise gittiğimde soracağım ama size de danışayım dedim. Tam anlamadım, araç çalışırken inincemi? Öyleyse normal. Zaten sürücü koltuğunda sensör yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191110 Sürücü koltuğunda sensör olmadığını düşünemedim ben malesef ki mantıklı olan da o zaten Yolcu koltuğunda benim dediğim şekilde. Bir de araç hiç hareket etmeden mi oluyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191114 Tam anlamadım, araç çalışırken inincemi? Öyleyse normal. Zaten sürücü koltuğunda sensör yok. Sürücü koltuğunda sensör olmadığını düşünemedim ben malesef ki mantıklı olan da o zaten Yolcu koltuğunda benim dediğim şekilde. Bir de araç hiç hareket etmeden mi oluyor? Şöyle anlatayım: Aracı çalıştırıyorum ve biraz ilerleyip otoparktan çıktıktan sonra araçtan iniyorum. Bu esnada araç çalışıyor (Yani start-stop devrede değil). Tam da bu sırada araçta emniyet kemeri ikaz sesini duymaya başlıyorum. Koltukta kimse oturmadığı halde ikaz vermesi garip geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191116 Araç belli bir hızın üzerinde seyretmiyorsa ya da duruyorsa ikaz vermemesi daha iyi olurdu açıkçası. Her neyse, bu durumda araca özel bir sorun yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim herkese Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191119 Araç belli bir hızın üzerinde seyretmiyorsa ya da duruyorsa ikaz vermemesi daha iyi olurdu açıkçası. Her neyse, bu durumda araca özel bir sorun yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim herkese Araba çalışıyor kardeşim gel diyor nereye gittin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191136 Benim aracım Powershift, aracı çalıştırdım ve biraz ilerledim diyelim, durup P'ye alıp (araba çalışır vaziyette) arabadan inersem, ikaz vermiyor. Hatta kemer takılı değilken 20km/h ve altında da ikaz vermiyor. Bana bu durum mantıksız geldi. Yarın sabah arabayı N (boş)'ye alıp, el frenini çekerek çalışır haldeyken inip deneyeceğim. Ancak yine de ikaz vereceğini sanmıyorum. İkaz için belli bir hıza erişmeniz gerekiyor. Öyle birşey yok işte ama bunlar yazılım işleri sizde sorun olabilir bizde olabilir vs ama veriyor yani durunca da.. Çünkü araba lüzumsuz yere kapı açık bekliyor..Herşey kemer uyarısı mı canım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın