Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361002 Arkadaşlar benim aracımda da silecek suyunun kaputa akması sorunu var. Kaputu berbat hale getiriyor akıntı izleri çok kötü. servise gittim baktılar tamam biz bu fıskiyeleri garantiden değiştirelim dediler. Geçen hafta değiştirdiler ama sonuç fiyasko yine aynı değişen bi şey yok. Napcaz dedim, bizim yapabileceğimiz bu, gerisini otosanı ara onlarla görüş dediler otosanı aradım arıza kartı açtılar sizi ararız dediler bekliyorum bakalım arayacaklar. Benim tahminim arızanın fıskiyeyle alakası yok. silecek motoru suyu aniden kesmiyor. Bir müddet daha akıtıyor. Bi şey daha var, araç hareket halindeyken camı yıkarsanız kaput kirlenmiyor rüzgardan dolayı kaputa akmıyor. bu da bi tespit Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361091 Fıskiyeler kaput üzerinde durduğu sürece akacak/damlayacak ... 2+2:4 gibi bir hadise bu. Hoş görünüyor mu? : Tabi ki hayır. ...fıskiyelerde tıkanma/arıza var ise değiştirilir, ama (özellikle haznede az su var ise) kaputa damlama kaçınılmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361095 Fıskiyeler kaput üzerinde durduğu sürece akacak/damlayacak ... 2+2:4 gibi bir hadise bu. Hoş görünüyor mu? : Tabi ki hayır. ...fıskiyelerde tıkanma/arıza var ise değiştirilir, ama (özellikle haznede az su var ise) kaputa damlama kaçınılmaz. Buraya sallamak ve damlamakla ilgili bi söz yazacaadım vazcaydım [emoji16] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361121 Bir saat önce, Kaan Yagizer said: Fıskiyeler kaput üzerinde durduğu sürece akacak/damlayacak ... 2+2:4 gibi bir hadise bu. Hoş görünüyor mu? : Tabi ki hayır. ...fıskiyelerde tıkanma/arıza var ise değiştirilir, ama (özellikle haznede az su var ise) kaputa damlama kaçınılmaz. Kaputa akma durumu, özellikle hazne dolu ise daha az oluyor(du); katılıyorum... Yan cama akma hadisesi ise sürat ile ilgili(idi); sürat artınca yan cama yol yapıyor(du). Gerçi düşününce; dururken de bazen ıslandığımı hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361199 Allah baska dert vermesin... Ben o silecek suyuna cekim uygulayan yerin kuvvetine ne diyim simdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201610 yıl comment_361206 Yıl 2016, aynı yerdeler... Adını cümle içinde bile kullanmak istemiyorum. Sayelerinde ilk koyduğum cam suyuyla arabayı yeni sahibine teslim ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201610 yıl comment_361304 16 saat önce, Servet Özkan said: Allah baska dert vermesin... +110 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201610 yıl comment_361307 Ben fışkiye ( ) nin kaput üzerinde olmasından memnunum. Kırmızı siyah takıntım sebebiyle hoş göründüğünü düşünüyorum. Suyun iz yapıp yapmadığı hiç dikkatimi çekmedi. @Cem Boneval abi görüyorsun. Bak konuyu açan ben değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201610 yıl comment_361308 Uzun süredir aracıma önden dikkatli bakmadım, genelde kapıyı açıp biniyorum gideceğim yerde park edip iniyorum. Parklarda da genelde ön kısım duvara vs'ye doğru oluyor Yıkamacıda yeterince bakıyorum önden Tavsiye ederim işe yarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201610 yıl comment_361309 Bizim fişkiyeler kaputun üstündemiydi be? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201610 yıl comment_361320 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Bizim fişkiyeler kaputun üstündemiydi be? Dikkat et kırmasınlar fışkiyeyi hemide angaradaysan Mayıs 3, 201610 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20169 yıl comment_377610 [emoji23] benim araçta da aynı sorun var.. Gördüğüm kadarı ile çözüm yok galiba. Araç bordo, memlekette doğalgaz ve asvalt çalışması, görüntü rezalet.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl comment_400199 Konuyu tamamen okudum. Gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın. Eski tip fıskiyelerin yönünü toplu iğneyle ayarlayabiliyorduk. Bizim araçta sprey şeklinde fışkırtıyor ve bi tanesi tavanı suluyor. Yönünü ayarlayayım diye baktım ama ayarlanacak bişey yok. Nasıl ayarlanacak bu fıskiyelerin yönü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl comment_400204 Şimdi, Fatih Mehmet USLU yazdı: Konuyu tamamen okudum. Gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın. Eski tip fıskiyelerin yönünü toplu iğneyle ayarlayabiliyorduk. Bizim araçta sprey şeklinde fışkırtıyor ve bi tanesi tavanı suluyor. Yönünü ayarlayayım diye baktım ama ayarlanacak bişey yok. Nasıl ayarlanacak bu fıskiyelerin yönü. ayar yok. bozulduysa değişmesi lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın