Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobiliniz Yaza Hazır Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Muhammet Karabulut said:

Nerede yaptırıyorsunuz bakımı ve mahsuru yoksa kaça mal oluyor benim de bakım geldi oto koç mu özel servis mi karar veremedim.

Özel servis. Güvendiğim bir yer. Toplam maliyet 500 tl. Ye yaklaştı. Sadece 10 bin bakım 250- 300 tl arası.

Buda şanzıman filtresi.

IMG_20160622_111343.jpg

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 22,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Diyorsun ki servise uğramadan etmeyin, hazır kampanya kumpanya var. Naçizane, 1. Yazın silecek değiştirmeyin, güneşin altında kısa sürede ömrünün yarısını tamamlar 2. Kışın basan akü ya

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

An itibariyle 10 bin bakım ve otomatik şanzıman yağ değişimi başladı.

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben de geçen hafta tüm alt takım yürüyen ( @Mert Yürüyen değil) aksamı kontrol ettirdim.  Akümüz zayıflamıştı şarj ettirdik. Üstüne direksiyon ve el freni için değişim istedik. El freni halloldu direk

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Süleyman Ünal said:

Özel servis. Güvendiğim bir yer. Toplam maliyet 500 tl. Ye yaklaştı. Sadece 10 bin bakım 250- 300 tl arası.

Buda şanzıman filtresi.

Teşekkürler yeri nerede mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Muhammet Karabulut said:

Teşekkürler yeri nerede mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.

İzmir Ford. Gaziemir 6. Sanayii sitesi. Mesut veya Şenol usta. 05364107497 ( mesut)

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Süleyman Ünal said:

İzmir Ford. Gaziemir 6. Sanayii sitesi. Mesut veya Şenol usta. 05364107497 ( mesut)

Teşekkürler

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ford sıkça sorulan sorular kısmında şöyle bir şey yazıyor. Mevcut araçlara uygulayacaklar mı acaba?

Klima Gazı Kontrolleri

Satışa sunduğumuz araçlardan bazıları R134a klima gazı ile çalışmaktadır. Bu araçlar aşağıda belirtilen tarihlerde daha düşük karbon emisyonu ile çalışan yeni klima gazına (R1234yf) geçecektir.

Belirtilen tarihler araçların üretim tarihlerini belirtmektedir ve en güncel bilgi Ford yetkili satıcılarından alınabilir.

Binek araçlar:

- Fiesta 1.0lt EcoBoost A/T: Nisan 2017
- Fiesta ST 1.6lt EcoBoost: Eylül 2016
- B-MAX: Eylül 2016
- Focus: Aralık 2017
- Focus RS & Focus ST: Eylül 2016
- C-MAX: Aralık 2017
- Grand C-MAX: Eylül 2016
- Kuga: Aralık 2017
- Mondeo: Aralık 2017
- S-MAX: Temmuz 2016
- Galaxy: Temmuz 2016

Ticari Araçlar

- Custom: Ocak 2018
- Courier: Ocak 2018

http://www.ford.com.tr/ford-servis/sikca-sorulan-sorular

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Malum Haziran ayı içerisindeyiz. 2017 yılına ait güncel hali hazırda bir kampanya mevcut mudur?

Yanıtlama zamanı:

Çok şükür 45 bin bakımım tam yaza girmeden önce gerçekleşti.. Eskimiş primacy 3'leri çıkardım ve pc5'leri de aldım. Bozulmuş ve artık camı çizmeye başlayan sileceklerimi atıp Bosch marka sileceklerle değiştirdim. Yetkili de klima kontrolü ve klima gazı takviyesi de yapıldı. Çok şükür yaza hazır hale geldim.

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Bozulmuş ve artık camı çizmeye başlayan sileceklerimi atıp Bosch marka sileceklerle değiştirdim.

Benimde değişmem lazım kaca değiştirdiniz takımını ?  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
31 dakika önce, Ozan Şimşek yazdı:

Merhaba,

Malum Haziran ayı içerisindeyiz. 2017 yılına ait güncel hali hazırda bir kampanya mevcut mudur?

Devam ediyor

http://www.ford.com.tr/kampanyalar/ford-yaz-servis-kampanyasi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, okan ali yazdı:

Benimde değişmem lazım kaca değiştirdiniz takımını ?  

Ben sadece sileceğin plastiğini değiştirdim. Sanayide Bosch yetkilisinden 100 liraya aldım. Yetkili servis komple değişim için 150-170 gibi bir rakam söyledi fakat hangi marka silecek takıyor bilemiyorum.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Cenk Demirel yazdı:

Ben sadece sileceğin plastiğini değiştirdim. Sanayide Bosch yetkilisinden 100 liraya aldım. Yetkili servis komple değişim için 150-170 gibi bir rakam söyledi fakat hangi marka silecek takıyor bilemiyorum.

hmm ben şurda buldum ama fiyatı daha uygun komple set orjınal set diyor ama bilemedim :)

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Takimi-2012-2017-Bosch-Aerotwin-Plus,PR-276.html

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, okan ali yazdı:

hmm ben şurda buldum ama fiyatı daha uygun komple set orjınal set diyor ama bilemedim :)

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Takimi-2012-2017-Bosch-Aerotwin-Plus,PR-276.html

Evet bu benimkiyle aynı ürüne benziyor. İnceledim ama yanılmıyorsam benimki gibi sileceğin plastik kısmı var bunda. Sileceklerin aracın gövdesine bağlandığı o kol değişmiyor. Sadece camı silen yüzey çıkarılıyor ve yerine yenisi takılıyor. Ben 100'e aldım, nette daha uygun fiyatı. Güzel ürün, gayet iyi iş görüyor. 2 sene civarı falan da ömrü var.

Yanıtlama zamanı:

Bende bunu siparis geceyim bari :)

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Cenk Demirel yazdı:

Sileceklerin aracın gövdesine bağlandığı o kol değişmiyor. Sadece camı silen yüzey çıkarılıyor ve yerine yenisi takılıyor.

kol zaten arıza vs olmadıkça değişmez.

--0 dakika sonra eklendi--
7 saat önce, okan ali yazdı:

kışın almıştım, memnunum. sadece cam az ıslakken bazen ses yapıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.