Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muhammet Karabulut

Üye
  • Toplam İleti

    129
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muhammet Karabulut tarafından yazılan her şey

  1. Çözülür umarım sorununuz arabada sorun olunca benim nevrim dönüyor. Size geçmiş olsun.
  2. Öncelikle geçmiş olsun. Benim arabamda yaklaşık 5 ay önce benzer bir sorun yarattı ancak bende neredeyse bütün lambalar yanıyordu ve motor arızası veriyordu. Hareket halindeysem gaz kesiyor motor korumaya alıyordu kendisini. Duruyorsam motor çalışmıyordu gösterge tablosunu hafif tıklayınca düzeliyordu. Tamirci bir arkadaşa gösterdim gösterge tablosunun arkasındaki entegrelerde lehim çatlağı ya da soğuk lehim olduğunu söyledi yüzde yüz garanti verdi ben de ona 200 TL verdim sorunu çözdü. kısacası benim sorun gösterge tablosundan çıktı sizinki de öyle olabilir. Tanıdığınız cep telefonu tamircisi varsa onlar bile çözebilir gösterge tablosunu sökmek çok basit zaten bence denemeye değer. Tekrar geçmiş olsun kazasız belasız günlerde binin.
  3. Ayıp çok ayıp bu saatte insan insana bunu yapar mı ? Görünce tansiyonum düştü gözüm karardı :-)
  4. Benim arabamda da su eksiltme sorunu vardı en sonunda termostattan kaynaklandığını fark ettik 250 TL ye termostatı değiştirdim bir sorun kalmadı böle bir şey olabilir mi?
  5. İyi diyorsun da öyle bir yerde denk geliyor ki kilometre otobanın ortasında duramıyorum söz bi daha yapmayacağım :-)
  6. Bunu dün görseydim eve gitmezdim sizden koordinatları alırdım :-)
  7. Nerede yaptırıyorsunuz bakımı ve mahsuru yoksa kaça mal oluyor benim de bakım geldi oto koç mu özel servis mi karar veremedim.
  8. Mükemmel bir araç Mondeo konforu ve gücüne SW keyfi de eklenince tadından yenmez. SW candır ...
  9. @Kaan Yagizer abi öncelikle yüreğinize sağlık diyorum gerçekten harikasınız. Mustang her Ford kullanıcısı gibi benim de hayalimdir hele klasik olursa tadından yenmez ama o arabayı ben test etsem ancak bu kadar mutlu olurdum çok sağolun.... Bu arada her sabah ve her akşam bana yol arkadaşlığı yapan sevgili Nihat Sırdar' a da vesile olduğu için teşekkürler.
  10. Kendi arabamdan daha çok kullandığım Fiorinonun bu sabah itibariyle kilometresi Bu da benim arabamın kilometresi
  11. Benim bir önceki aracım 2006 Focus SW idi 24 saat içinde sattım (tam değerinde). Sattıktan 24 saat sonrada şimdiki 2009 Focus SW aracımı aldım SW benim için vazgeçilmezdir. Hayırlısı olsun inşallah çok zorlanmazsınız satmakta ama belki mevsim itibariyle satmak biraz zor olabilir.
  12. SW Candır güle güle binin kazasız belasız hayırlı olsun.
  13. Passatı bilmem ama arkadaşımda 1.6 FSI golf vardı ve pek memnun değildi çok yakıyordu ve lpg takılamıyordu en sonunda canına tak dedi sattı golfu Titanium donanımlı dizel Focus aldı rahata erdi artık halinden çok memnun.
  14. Sonuçla ilgili bilgi verebilir misiniz?
  15. Muhtemelen bir sorun yoktur benim aracımda da aynı olay var havaların soğumasıyla oluşan bir durumdur genellikle. Aracınız su eksiltmiyorsa veya yakın zamanda yüksek hararete maruz kalmadıysa korkulacak bir durum olmadığını düşünüyorum. Bir de motor yağ kapağını açıp bakın kapağın içinde bir köpüklenme yoksa mesele yok demektir.
  16. Şikayet butonu nerede ya bu fotoğrafı paylaşana müebbet verilmeli. İnsan insana bunu yapar mı ya :-)
  17. Kesinlikle ve tartışmasız Focus gözünüz arkada kalmasın. Focus' un kullanırken sürücüsüne verdiği sağlamlık ve güvenilirlik hissini bu sınıfta hemen hemen hiç bir arabada bulamazsınız bence. Yol tutuşu herkes tarafından takdir ediliyor. Genişlik ve konfor özellikleri konusunda da gayet tatmin edici bir araç. Geniş bagaj isteyenler benim gibi SW dan vazgeçmesin. Önceki aracım da şu an kullandığım araç da SW Focus ve ben son 7 yıldır araç konusunda gayet rahatım tanıdığım herkese de tavsiye ediyorum son 3 ay içerisinde çevremde farklı markalarda araç kullanan (Lacetti, Golf, Clio) arkadaşlarımda Focus aldılar ve çok memnunlar.
  18. Hocam cihazın fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.