Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Atar

Üye
  • Toplam İleti

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Atar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kütahya
  • Arabam:
    15 Focus TDCI Titanium
  • Meslek:
    Pilot
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

İsmail Atar's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Hocam yurtdışında standart değil xenon ama navigasyon standart düzeltebilirim isterseniz
  2. Merhaba arkadaşlar öncelikle başlıktan anladığımız gibi kendime göre anlatacağım isterseniz başlayalım kısaca + larını gösterelim ŠKODA NIN +LARI Konfor LED arka Farklar Otomatik açılan ve kapanan bagaj kapağı vs. FORD UN ARTILARI Daha gelişmiş Teknoloji LED arka stop lambası (5 kapı) Şık görünüm Otomatik açılan bagaj şimdi genelleyelim KONFOR ve rahAtlık OCTAVIA+++ FOCUS+ Teknoloji OCTAVIA++ FOCUS+++ Gelişmis navigasyon,trafik görüntüleme yol calismalarini görüntülerini gösteren standart navigasyon OCTAVIA+++ FOCUS- Geri Görüş kamerası ve koltuk ısıtma sistemi(standart) OCTAVIA+++ Focus- Şeritte kalma sistemi çapraz trafik vs OCTAVIA+ Focus+++ Opsiyonel Xenon farlar OCTAVIA- Focus +++ 4×4 isterseniz OCTAVIA Combi Kusura bakmayın kısa oldu sadece kendi görüşümüz yani OCTAVIA12+ FOCUS10+ SADECE KENDI GÖRÜŞÜMDÜR!
  3. Arkadaşlar Focus arabam için araç içi kamera sistemi önerebilirmisiniz 200 TL civarında ?
  4. Arkadaşlar araba alacağım fakat bana az yakan konforlu bir SUV önerebilirmisiniz?
  5. Hocam 2000 motor iyi falanda vergisi çok diye tercih etmiyorum uzun yollara çıkmam yaz tatilinde dağlık yerlere giderim ama sizce en uygun hangisi donanım olarak?
  6. Merhaba Arkadaşlar Yeni araba almayı düşünüyorum ve Honda CRV ve Ford Kuga arasında kaldım özellikleri şunlar Honda CRV 1.6 TDI Otomatik Exucutive+ Ford Kuga 1.5 TDCI Powershift Selective (Gelecek Nesil) sizce hangisi? Yorumlarınızı Bekliyorum ?
  7. C-Max Hiç kullandınızmı? Herhangi bir donanım farkı varmıdır acaba ?
  8. 2012 1.6 TDCI Style Pakette olan Focus ve c max 50 veya 49 dü ve ben indirimle focusu 48 e almıştım c max tede aynı fiyat vermişlerdi 48 di fakat Focus aldım sonra 2015 yılında biri 95.000 biri 100.000 olmuş c maxe 92 ye indiler (Titanium dizel powershift) focusta 83 e aldım baya uyguna aldım focusu aslında oyüzden c max ten soğudum
  9. Merhaba arkadaşlar son zamanlarda fordun sitesine baktım ve Focus 1.5 TDCI Titanium İle C-Max 1.5 TDCI Titanium arasında 13.000 fiyat farkı gördüm bunun sebebi nedir acaba donanım olarak yüksek falanmı? Ben 2012 de Focus style 1.6 c maç arasında kalmıştım ikisindede aynı özellikler vardı ve aynı fiyattaydılar bu yüzden C-Maxten soğudum bu fiyat farkı nedendir acaba? Yorumlarınızı Bekliyorum ??
  10. Tamam özür dileriz Bi Xenon fiyatları hakkında yeni konu açtım oraya yazarsanız sevinirim
  11. Bi Xenon gündüz yanan LED farlar ve far yıkama ile dışardan nekadar tutar acaba? Bide hata çıkmaz mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.